با سلام خدمت شما دوستانه عزیز
آقا کسی از ما پول خورده میشه تو این قسمت مطرح کرد ؟ مشکلی نداره یوزرشو اینجا بگم؟ تا همه بدونن که اونا هم پولشون خورده نشه؟
خواهشاً کمک کنید، میخوام همه بدونن این با ما چکار کرده
با تشکر![]()
با سلام خدمت شما دوستانه عزیز
آقا کسی از ما پول خورده میشه تو این قسمت مطرح کرد ؟ مشکلی نداره یوزرشو اینجا بگم؟ تا همه بدونن که اونا هم پولشون خورده نشه؟
خواهشاً کمک کنید، میخوام همه بدونن این با ما چکار کرده
با تشکر![]()
با سلام
مشکلی فکر نمیکنم باشه منتها باید با اسناد و مدارک باشه .
اسکن فیش و تاریخ و عکس از گفتگو ها و ایمیل ...
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
منم هم منتظرم
حتما معرفی کنید
ممنون
دوستان و مدیران محترم و گل
تایپکی که زدم کجا رفت ؟![]()
دوستان گل کسی نمیدونه چرا تایپک که با مدرک گذاشتم رو مدیران پاک کردن! حتی یک اخطار هم واسم نفرستادن که بدونم داستان چیهاما طرف بن شده
اما فکر کنم باید میزاشتن که همه این اقا *** رو بشناسن، از مدیران محترم و زحمتکش خواهش میکنم تایپک رو برگردونن
حتی مدیر انجمن هم ایمیل کردم و منتظر جوابم
راستی چرا انتقال ندادن تو قسمت انتقاد و پیشنهاد ؟ حالا چه اشکالی داره 100 تا پست نداریم اما در عوض جلوگیری میشه از دوزدی ها در آینده از جانب ایشون
با تشکر
سلام تاپیک باید در بخش پیشنهاد و انتقاد ایجاد بشه http://www.webhostingtalk.ir/f129
و 100 پست داشته باشید
باید 100 پست بزنید :دی
اگر مدارک قابل قبولی دارید همین جا ارائه کنید امکان دارد مدیران به خاطر دلایل شما تایپک را حذف نکنند
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)