-
January 6th, 2010, 19:09
عضو جدید
هاست لینوکس رایگان فضا و پهنای باند بسته به نیاز شما !
به نام خدا و با سلام به همه دوستان و اساتید حاظر در وب هاستینگ تالک !
پیرو پلان رایگان قبلی که در همین فروم معرفی شد و استقبال چندانی نیز از آن نشد قصد داریم پلان کاملا ویژه و مناسب برای دوستان در نظر بگیریم .
مشخصات :
هاست لینوکس : فضا بسته به نیاز شما ! / پهنای باند بسته به نیاز شما ! / ایمیل نامحدود / دیتابیس نامحدود کنترل پانلCPanel 11.x
این پلان مخصوص افرادی است که نیاز ضروری به هاست دارند بنابراین لطفا در درخواست خود طبق الگوی زیر درخواست رو در همین تاپیک ارسال کنید :
- زمینه فعالیت سایت شما =؟
- میزان فضا و پهنای باند درخواستی شما =؟
- آیا قوانین پارسا سرور را قبول دارید؟ ( قوانین در سایت parsaserver.com قید شد است )
- ایمیل شما =؟
- دومین شما =؟
- آیا در حال حاظر سایتی دارید ؟
- بعد دریافت هاست بایستی طی 3 روز سایت خود روی هاست رایگان دریافتی را راه اندازی کنید
آیا قبول دارید ؟
- طی مدتی که هاست در اختیار شما هست باید سایت احداثی روی آن را به روز نگه دارید آیا قبول دارید؟
با تشکر مدیر فروش و پشتیبانی پارسا سرور
Parsa Server
-
-
January 6th, 2010 19:09
# ADS
-
January 6th, 2010, 19:19
پاسخ : هاست لینوکس رایگان فضا و پهنای باند بسته به نیاز شما !
اونوقت سودش برا شما چیه ؟!
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2010, 19:30
عضو دائم
فکر کنم ایشون میخوان جلب رضایت مشتریها رو در قبال حرفها و تهمتهایی که به ایشون وارد شده رو جبران کنن درسته؟ آخه قبلا بعضی ها باعث شدن این هاستینگ کلی بهش با تهمت لطمه وارد بشه
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
ولی اینی هم که گفتید درست نیست. الان یکی بیاد بگه 50 گیگ فضا میخوام شما میتونی بهش بدی؟ نظر من اینه بهتره مثل مهدی بسته های 1 گیگی رایگان در اختایر بزاری تا اینکه بگید هر کی هر چه قدر میخواد میدیم!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2010, 20:20
عضو جدید
ممنون از پست شما .
حق با شما هست . به نظر من ایراد فروم هایی مثل webhostingtalk.ir این هست که اگر یک روز صبح یکی از خواب بد بلند شد یا حالش خوب نبود به خودش اجازه میده با آبروی دیگران بازی کنه .
ولی چرا فروم هایی مثل مجید آنلاین به این شکل نیست ؟
اگر سرویس ما مشکل داشت تمامی مشتری های ما در اون تاپیک کذایی شکایت می کردند حالا چرا فقط و فقط یکی اومده شاکی شده جای سوال هست !!!
اما در مورد نظر دوم شما : بله هرکسی به هر اندازه که دلش خواست درخواست بده ولی باید مشخص کنه این مقدار فضا رو برای چه کاری می خواد !
البته مشخصه که ما برای سایت هایی که لود سرور بالایی دارن نمی تونیم هاست رایگان بدیم . چون در بالا قید کردم ما مایلیم از اشخاصی که تازه کار هستند حمایت کنیم .
دوباره از پست شما به خاطر روشن کردن بعضی مسائل تشکر می کنم

نوشته اصلی توسط
delta
فکر کنم ایشون میخوان جلب رضایت مشتریها رو در قبال حرفها و تهمتهایی که به ایشون وارد شده رو جبران کنن درسته؟ آخه قبلا بعضی ها باعث شدن این هاستینگ کلی بهش با تهمت لطمه وارد بشه

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
ولی اینی هم که گفتید درست نیست. الان یکی بیاد بگه 50 گیگ فضا میخوام شما میتونی بهش بدی؟ نظر من اینه بهتره مثل مهدی بسته های 1 گیگی رایگان در اختایر بزاری تا اینکه بگید هر کی هر چه قدر میخواد میدیم!
-
تعداد تشکر ها از parsaserver به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2010, 21:44
عضو انجمن
هاست برای سایت دانلود هم می دید ؟
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
تعداد تشکر ها از h_zaman06 به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2010, 22:23
عضو دائم
من قبلا چند جا تعریف هاست دانلود آقای پارساسرور رو شنیدم ولی فکر کنم چند برابر قیمت های توی سایتشون باشه
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2010, 12:32
عضو جدید
ممنون از پست شما .
ما برای سایت هایی که لود سرور بالایی دارن نمی تونیم هاست رایگان بدیم . چون ما مایلیم از اشخاصی که تازه کار هستند حمایت کنیم .
موفق و پیروز باشید .

نوشته اصلی توسط
h_zaman06
هاست برای سایت دانلود هم می دید ؟
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
ممنون از پست شما .
بله ما به کیفیت خودمون اطمینان داریم تا جاییکه در پلان غیر رایگان 7 روز تست در اختیار مشتری قرار میدیم تا اگر مشتری بعد تست راضی بود پرداختی داشته باشه
موفق و پیروز باشید

نوشته اصلی توسط
irlogo
من قبلا چند جا تعریف هاست دانلود آقای پارساسرور رو شنیدم ولی فکر کنم چند برابر قیمت های توی سایتشون باشه
-
-
January 7th, 2010, 13:06
عضو جدید
-
-
January 7th, 2010, 20:10
عضو جدید
به کی گفتید ؟
شما که به ما درخواستی ارسال نکردید !

نوشته اصلی توسط
lexus
بهشون گفتم هاست بدید میگه هیچ تضمینی روی رایگان بودنش نیست

. یعنی اطلاعات پر

-
-
January 7th, 2010, 21:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lexus
بهشون گفتم هاست بدید میگه هیچ تضمینی روی رایگان بودنش نیست

. یعنی اطلاعات پر

لطفا مدرک بزارید برای این حرفتون چون بدون مدرک کسی حرفی قبول نمیکنه..
جدیدا نمیدونم چرا همه میخوان این پارساسرور رو از دور خارج کنند. اگر مشکل شخصی با ایشون دارید اینجا جاش نیست.. چندین تاپیک من دیدم زده شده و هر دفعه به نحوی یکی عضو جدید ایشون رو خواسته تخریب کنه!! x-(
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید