سلام دوستان من می خواهم لپ تاپ بگیرم پولم 3700 اینجوراست
لپ تاپی که خودم دوست دارم مک هست پرو 313
ولی Asus samsung hp dellهم هست
نظر شما چیه ؟
سلام دوستان من می خواهم لپ تاپ بگیرم پولم 3700 اینجوراست
لپ تاپی که خودم دوست دارم مک هست پرو 313
ولی Asus samsung hp dellهم هست
نظر شما چیه ؟
نظر من Asus هست مک تو ایران فایده نداره چون پشتیبانی قطعاتی نداره تو ایران برفرض مشکلی پیدا کرد اون وقت ... درضمن به نظر من مک فقط از نظز پایداری خوبه و امکانات و باطری 9 سلولی و ... هرچند به همین دلایل مک بهترین هست ولی Asus
چون با قیمت کمتر قطعات قدرتمندتری داه
پشتیبانی
کیفیت
درضمن روی Asus می تونید سیستم عامل مک رو هم بعدا نصب کنید !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
به نظر من سمت اپل نرید چون در ایران گارانتی نداره ،بهتر است از لپ تاپ های asus که دارای کیفیت بالا میباشند استفاده کنید asus k53 به نظر من خوب هست
مك پشتيباني سخت افزاري نداره
dell نمايندگي هاش تو ايران خيلي زياده ولي از نظر تامين قطعات خيالتون راحته
Asus هم پشتيباني قطعات نميدونم ولي اين روزا خريد لپ تاپ هاي asus بسيار زياد شده و طرفداراي زيادي پيدا كرده
بهترین پیشنهاد Asus هست
بنده از مدل K53SV شش عدد خریداری کردم برای خودم و دوستان و اقوام و همکاران همه راضی هستند و واقعا کارآمد هستش .
یا حق
راستش sony که خیلی وقت تو ایران ما لپ تاپی خریدیم با گارانتی و فلان بعد 1 ماه گارانتی که ویندوزش بهم ریخت گفتن اشتباه مصرف کنند ه!
من شخصا به گارانتی کاری ندارم
هر سیستمی هم خریدم بدون گارانتی بوده و مشکلی نداشتم
از نظرفنی و امنیت و کارایی فکر می کنم مک از نظر تکنولوژی سرتر باشد نسبت به بقیه شرکت ها ؟!![]()
اگر اینجوری راحت هستی خوب همان اپل را بگیر
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سلام
شما باید ببینید چه فاکتور هایی برای خرید در نظر دارید ؟
بهترین رویه این خواهد بود که شما نیازهاتون رو لیست کنید ، ببینید چه سیستمی برای این کارها مناسبه ؟
بعد از اون ببینید چه چیز هایی برای شما اهمیت داره ؟ { این بخش بیشتر اهمیت داره ، چون مورد اول رو شما توی همه لپ تاپ ها میتونید پیدا کنید - منظور برند ها هست }
بعد از اون انتخاب کنید ،
ببینید ، چند فاکتور خیلی مهم هست که میشه روی اونها کمی تامل کرد ،
ژانر ِ اول :
من رو شخصی در نظر بگیرید که برند برام خعلی مهمه ، دوتا انتخاب بیشتر ندارم : اول اپل ، دوم سونی !!!! { هیچی هم برام مهم نیست }
ژانر دوم :
برای من کارایی خیلی مهم هست ، کیفیت از اولویت بالایی برخوردار هست و حتی اگر گران هم باشه اما پول به کیفیت میدهم ، در کنار ِ این موارد چیزهای دیگری هم برای من اهمیت دارد ، اما درجه اول کیفیت و مرغوبیت کالا هست ، با یک جستجو میبینم که چیزی که واقعاً کیفیت داره اپل هست ، باطری روی مکینتاش به شدت جوابگو هست ، کیفیت از نظر سخت افزاری و فاکتور های اینچنینی ، باز هم جوابگو خواهد بود ، اما خُب با توجه به مشخصات و کانفیگی که مک بوک پرو داره ، میتونیم ببینیم که تفاوت قیمت ِ بالایی داره ، این تفاوت قیمت به خاطر همون بخش ِ کیفیت هست ، اپل کلاً فو*** ِ خاصی روی موضوع ِ کیفیت ِ محصولاتش داره ، نمیشه توی این قسمت حرفی زد واقعا ، نکته دیگه ای هم هست که شما اونرو باید مورد نظر قرار بدید این هست که این محصول ، بیشترین درصد ِ سازگاری ِ سخت افزار و نرم افزار رو داره که دلیلش هم روشن هست .
{ چقدر حرف زدم }
موارد ِ مختلفی هست که میشه براشون ژانر تعریف کرد ، اما عموماً چیزی که ما توی کار بهش برخورد میکنیم اینهاست ،
حالا یک مورد ِ دیگه رو عرض کنم که خیلی جالب توجه هست ،
ببینید محصولات ِ مستحکمی هست ، اما نه در مقایسه با محصولاتی همچون رده ی تینک پد ِ لنوو و حتی آی دیا پد های ساده ، مخصوصاً کلا لپ تاپ های دل ،
حالا اگر شما فکر میکنید که احتمال میدهید لپ تاپ ضربه بخورد ؟ مدام در حال جا به جایی اون هستید ،
به محل کار میرید ، کاری که امکان ضربه خوردن وجود دار ه، به هیچ وجه لپ تاپ های اپل رو انتخاب نکنید ، مستحکم هستند اما اصلاً گزینه خوبی نخواهند بود .
یکی از نکته هایی که از درجه اهمیت ِ بالایی برخوردار هست { به نظر ِ بنده حقیر } ، شما میتونید با همون پول ِ اپل ، به برند های واقعاً موفق ِ دیگری هم فکر کنید ، مانند لنوو ، من واقعاً از این برند راضی بودم و برای هر کس هم که پیشنهاد کردم موافق بوده ،
اما من خودم در فکر ِ خرید ِ لپ تاپ ِ جدید هستم ، الان لنوو دارم و تنها به خاطر یک فاکتور هست که میخوام برم سمت مک بوک پرو ،
تنها به خاطر عمر ِ بالای ِ باتری ِ اون که تا 7 ساعت هم حتی پاسخگو خواهد بود .
البته یک نکته خیلی مهم :
اگر شما به محض ِ خرید ِ مک بوک پرو ، روی اون ویندوز نصب می کنید و بعد ، خیلی کم ، واقعاً کم ، پیش میاد که از مکینتاش استفاده کنید ، پس میتونم بگم هیچگونه توجیهی برای خرید مک بوک پرو نمتونید پیدا کنید ،
مک بوک بدون ِ مکینتاش هیچی نخواهد بود ! البته ، کیفیت خواهد داشت ، بنده از نظر کارایی عرض میکنم ... در این حالت ، پول ِ خود را هدر می دهید .
اما به اینکه برای چه مصارفی میخواید لپ تاپ بخرید خیلی توجه کنید ....
چقدر حرف زدم ،
عذر خواهم ،
امری بود در خدمتم ! { اگر کاری از دستم بر بیاد }
DELL جدیداش 100% آشغال هست
اول sony
دوم asus-hp
سوم lnovo
چهارم ----
پنجم دل و ایسر
این رده بنده طبق قطعات و پشتیبانی که در ایران هست من زدم
نظر من اینه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)