سلام خدمت دوستان عزيز
ماهاست كه پوست ما دست شركت ها و افراد بي تجربه كنده شده! سايت ما واقعا افت داشته توي ماه هاي گذشته پس از اينجا دستتون رو ميبوسم و ازتون ميخوام لطف كنيد اونايي كه واقعا تجربه كار دارن و جدا حرفه اي هستن توي مبحث هاست اشتراكي ، بيان كه بنده كوچيك همه شما ها هستم...
هاستي كه ما ميخوايم برايل يه سايت با بازديد روزانه بين 15 تا 20 هزارتا هستش
يه اي پي اختصاصي ميخوايم و ميدونم قيمتش ماهيان بين 4 تا 6 تومانه ، چون افرادي قيمت هاي كزائي ميدن
اولويت با افراديه كه وب سرورشون هررررررچي غير اپاچي باشه! حتي اگه يه وب سرور داري كه خودت نوشتي من قبولش دارم ولي اپاچي رو مجبوري ميپذيريم! كسي اپاچي خوب كانفيك شده هم داره مشكلي نداره ولي عرض كردم اولوت ما بر روي وب سروري غير اپاچي هستش !
سيستم سايت ما وردپرس هستش ، لذا فقط هاستي لينوكسي...
پس شد يه هاست براي بازديد روزانه بين 15 تا 20 هزارتا + ip اختصاصي - فضاي هاست يك گيگ - پهناي باند مصرفي ما در ماه 25 گيگه حالا شما بالاترم توسستي بدي بهتر..
افراد انلاين در هر لحظه هم بين 5 تا 9 نفره الي 10.. ديگه بالاتر نميره
و اينكه دوستان گرامي الان ما روي يه شركت هستيم كه خدمات فوق رو ماهيانه 13 تومان پرداخت ميكنيم. قيمت هاي اين رنجي بديد چون ما براي يكي دوماه ميخوايم و بعدش از خود شما كه باهاتون كار ميكنيم حتما سرور مجازي ميگيريم.
(پنل فعلي سي پنل هستش و كاراي انتقالم طبق معمول هميشه به عهده شركت هاستينگه)
اين مساله خيلي مهمه كه سرور هاي شما قوي باشن و به اندازه استاندارد روش هاست داده باشيد نه مثل شركت فعلي ما كه هزارتا هاست رو يه سرور داره 24 ساعته داوونه !
دوستاني هم كه مايل هستن ميتونن پ خ كنن سريع سفارش بديم چون عجله داريم سايت بسته است
متشكرم كه وقت ميزاريد
/