-
January 5th, 2013, 14:24
نیاز به کمک
سلام دوستان خسته نباشید
یه سرور لینوکس دارم و خام هست هیچی روش نصب نیست ، یه هاست دارم که سایتم روش بالا میاد
میخواستم یه آپلود سنتر راه بندازم گفتن برو سرور بگیر حالا سرور رو گرفتم میگن باید یه دومین بگیری من کلا گیج شدم میشه کمک کنید دقیقا باید چیکار کنم ؟
میخواستم یه آپلود سنتر راه بندازم که لینکش یکی از اینا باشه >>>>>www.upload.mysite.com یا www.mysite.com/upload
بعدش عکس ها که روش آپلود میشن چنین لینکی داشته باشن
www.upload.mysite.com/ax.jpg
یا
www.mysite.com/upload/ax.jpg
من اینارو تو یه پست دیگه هم گفتم یکی دستش درد نکنه اومد کمک کرد ولی حالا به مشکل بر خوردیم
اول اینکه سرورم ویندوز بود به من گفتن برو لینوکس بریز ما هم رفتیم ریختیم بعدش حالا میگن نمیشه این کارو کرد باید یه دومین بگیری و سرور رو روی اون دومین بیاریم
حالا من باید چیکار کنم ؟
-
-
January 5th, 2013 14:24
# ADS
-
January 5th, 2013, 15:43
پاسخ : نیاز به کمک
بايد اول يه پنل نصب كنيد رو سرورتون كلوكس كه رايگان هستش يا سي پنل يا دايركت ادمين كه اينا لايسنس دارن.
بعد دومين ست كني و اون اسكريپيتي كه مي خواهي از استفاده كني رو ش نصب كني.
اگه دانش اين كار رو نداريد بهتر از هاست دانلود استفاده كنيد.
موق باشيد.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2013, 15:53
از dns advance به ساب دومین ای پی بدین در هاست اصلی
در هاست آپلود هم کافیه ادرس ساب دومین به عنوان Primary Domain قرار بده هاستنیگ! dns های ردیف سه و چهار هم روی سرور دانلود ست کنین
-
-
January 5th, 2013, 15:54

نوشته اصلی توسط
ms313
بايد اول يه پنل نصب كنيد رو سرورتون كلوكس كه رايگان هستش يا سي پنل يا دايركت ادمين كه اينا لايسنس دارن.
بعد دومين ست كني و اون اسكريپيتي كه مي خواهي از استفاده كني رو ش نصب كني.
اگه دانش اين كار رو نداريد بهتر از هاست دانلود استفاده كنيد.
موق باشيد.
اسکریپتی که در نظر دارم دیتا بیس داره، اکثر هاست های دانلود هم اسکریپت ندارن ، خیلی ها هم میگن نداشته باشه بهتره والا منم نمیدونم مثلا داشته باشه چی میشه ولی همیشه بهم میگن دیتابیس نداشته باشه بهتره
-
-
January 5th, 2013, 23:28
رو vps ، پنل رایگان کلوکسو نصب کردیم الان میخوایم هاست بدیم بهش ، از پنل دامین ، نیم سرور هم تنظیم کردیم زدیم رو دامین ولی دامین رو که زدیم هاست بالا نیومد ارور میده 1-5-2013 11-27-52 PM.png
چیکار باید کنیم ؟
-
-
January 5th, 2013, 23:42

نوشته اصلی توسط
ali_xtra
رو vps ، پنل رایگان کلوکسو نصب کردیم الان میخوایم هاست بدیم بهش ، از پنل دامین ، نیم سرور هم تنظیم کردیم زدیم رو دامین ولی دامین رو که زدیم هاست بالا نیومد ارور میده
چیکار باید کنیم ؟
شما هنوز آداب پست دادن یاد نگرفتین؟!
-
تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2013, 00:35

نوشته اصلی توسط
ali_xtra
رو vps ، پنل رایگان کلوکسو نصب کردیم الان میخوایم هاست بدیم بهش ، از پنل دامین ، نیم سرور هم تنظیم کردیم زدیم رو دامین ولی دامین رو که زدیم هاست بالا نیومد ارور میده

چیکار باید کنیم ؟
سرور رو ريستارت كنيد بالا مياد.
-