دروردی دوباره.
من یه مدت پیش این سوال را پرسیدم و دوستان راهنمایی کردند که خوب بهتره که از دیتاسنتر سرور اجاره کنم.
ولی الان 3 4 تا سیستم تمیز دارم و خوب اینترنت 100Mbps دانلود و 100Mbps آپلود. بدون هیچ گونه محدودیتی. مشکل برق هم نخواهم داشت چون تجربه ثابت کرده امکان رفتن برق 0.0001 % ه!
از طرفی IP public دارم . اونم نه یکی ! چندینا!
مورد دیگه Ping هست. الان بچه های ایران با سرور فرانسه من پینگ میانگین 160 دارند. الان چندیدن مورد پینگ تست کردم از ایران 150 ه با IP خودم.
حالا با این حساب نظرتون چیه؟
البته بگم کار زیاد سنگینی ندارم. چندتا سایت ه . به اضافه 2 تا سرور بازی و تیم اسپیک و ...
سلام ؛
اگر 100Mbps (+10Mb/s) Duplex باشه واقعا خوبه !
هم برای گیم سرور حرفه ای و تیم اسپیک , اما برای مجازی سازی و ساختن VPS ممکن مشکل پیش بیاد.
البته چون سیستم 24 ساعته روشنه و ممکنه استفاده از پردازنده 100% Usage بشه بهتر به فکر دمای سخت افزار هم باشید.
سلام ؛
اگر 100Mbps (+10Mb/s) Duplex باشه واقعا خوبه !
هم برای گیم سرور حرفه ای و تیم اسپیک , اما برای مجازی سازی و ساختن VPS ممکن مشکل پیش بیاد.
البته چون سیستم 24 ساعته روشنه و ممکنه استفاده از پردازنده 100% Usage بشه بهتر به فکر دمای سخت افزار هم باشید.
با سپاس.
بله دوست عزیز. 100 MBps دانلود و آپلود ثابت . بدونه حتی 1 ثانیه مشکل! البته اگه سرور درست ران بشه اینترنت را به 1 Gbps ارتقا می دم. البته اگه لازم شد. چون کیم سوفی که بودم مشکلی با 100 mbps نداشتم . حتی می تونم بگم به نصبت اون نت من پایدارتر خواهد بود.
در مورد دما! کلا محیط زندگیم سرد ه! فقط کافیه بزارمش بیرون! واسه اینکه روشن بشه باید زیرش آتیش کنم فکر کنم!
ولی به فکر کولینگ سیستم هم خواهم بود. الان دارم روی یکی از سیستم ها centos نصب می کنم تا بصورت آزمایشی چند روزی تست کنم. ببینم چی میشه.
به نظر خودم اگه یه بار خرج سیستم کنم بهتر از اینکه هر ماه پول سرور بدم!! البته به نصبت استفاده من!
دروردی دوباره.
من یه مدت پیش این سوال را پرسیدم و دوستان راهنمایی کردند که خوب بهتره که از دیتاسنتر سرور اجاره کنم.
ولی الان 3 4 تا سیستم تمیز دارم و خوب اینترنت 100Mbps دانلود و 100Mbps آپلود. بدون هیچ گونه محدودیتی. مشکل برق هم نخواهم داشت چون تجربه ثابت کرده امکان رفتن برق 0.0001 % ه!
از طرفی IP public دارم . اونم نه یکی ! چندینا!
مورد دیگه Ping هست. الان بچه های ایران با سرور فرانسه من پینگ میانگین 160 دارند. الان چندیدن مورد پینگ تست کردم از ایران 150 ه با IP خودم.
حالا با این حساب نظرتون چیه؟
البته بگم کار زیاد سنگینی ندارم. چندتا سایت ه . به اضافه 2 تا سرور بازی و تیم اسپیک و ...