دوستان در تاریخ 30-12-2012 ساعت 1:10 لایسنس cpanel از آلما هاست تهیه کردیم و طبق سایت License Verification - cPanel Inc. این لایسنس در ساعت 21:58 همان روز اکسپایر شده است.... یعنی تحریم؟ به همین سرعت؟
دوستان در تاریخ 30-12-2012 ساعت 1:10 لایسنس cpanel از آلما هاست تهیه کردیم و طبق سایت License Verification - cPanel Inc. این لایسنس در ساعت 21:58 همان روز اکسپایر شده است.... یعنی تحریم؟ به همین سرعت؟
روش دامین ir اومده بالا؟
شاید هم مشکلی تو پرداخت پیش اومده لایسنس رو اکسپایر زدن
پ.ن : دشمن نداشتید ریپورت بدن ؟اس :دی
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
دامین ir هست اما ip هاست ها با ip اصلی سرور فرق می کنه.
دشمن هم نداریم و فکر نمی کنم همکارن رقیب همچین کاری بکنند.
در مورد پرداخت ممکنه مشکل باشه که به آلماهاست تیکیت دادیم و منتظریم بررسی کنند.
سلام فکر نکنم مشکلی باشه با الما هاست در تماس با برا ما توی یک ماه 5بار اتفاق افتاد الما هاستم در این قضیه گناهی نداره مطمئنن حل میشه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در اینکه آلماهاست همکاری می کنه تا مشکل حل بشه شک نداریم.... فقط بدبختی اینجاست دنیا فکر کنم چند روزی تعطیل باشه....
اگر هم نیاز به خرید مجدد لایسنس باشه و ماهانه مجبور باشیم چند تا 100 هزار تومان فقط برای این پرداخت کنیم فکر کنم بهتر باشه یواش یواش کار و کاسبی رو جمع کنیم..... امیدوارم بدون خرید مشکل حل بشه.
فعلا با تغییر ip لایسنس تریال راه اندازی کردیم مشتری ها مشکل نخورند تا ببینیم مشکل لایسنس خریداری شده حل می شود یا نه....
با الما هاست در تماس باش
برای ما هم این مشکل پیش اومد حلش کردن
نگران نباشید ، ان شاا.. مشکل تحریم نیست .
برای بنده چندین بار پیش اومده لایسنس مهلتش نگذشته اکسپایر شده به آلما هاست اطلاع دادم مشکل رو رفع و لایسنس جدید دادند.
فکر میکنم مشکل از API سیستم BuyCpanel است لایسنس ها رو اکسپایر میکنه (البته فکر میکنم و در مقامی نیستم که نظر بدم)
موفق باشید
با سلام
فکر نمیکنم به این زودی لیسانستون تحریم شده باشه
فقط یک سوال داشتم
لیسانس جدید خریداری کردید یا اینکه تمدید کردید لیسانس رو؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)