-
December 23rd, 2012, 21:26
مشکل ریستور دیتابیس !!
با سلام و خسته نباشید
من مشکل با ریستور دیتابیس دارم.ظاهرا خود فروشنده هاست هم بلد نیستن که ریستور کنن !
این رو هم ذکر کنم که به whm دسترسی دارم
سوال بنده اینه که من فایلهای فول بک آپ رو آپلود کردم به روت سپس در قسمت whm در قسمت restore فایل ریستوری دیده نمیشه ...
فقط مشکل من در آپلود فاسل فول بک آپه که محل آپلود فایل باید کجا باشه که من بتونم در قسمت ریستور فایل رو ریستور بکنم ؟؟!
و اگه بخوام فقط یک دیتابیس رو ریستور بکنم و کل فول بک آپ رو ریستور نکنم باید چه کارایی انجام بدم ؟
آیا با توجه به اینکه به whm دسترسی دارم لازم هستش که به ssh هم دسترسی داشته باشم ؟؟
ممنون
-
-
December 23rd, 2012 21:26
# ADS
-
December 23rd, 2012, 21:40
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ریستور دیتابیس !!

نوشته اصلی توسط
konstantine
با سلام و خسته نباشید
من مشکل با ریستور دیتابیس دارم.ظاهرا خود فروشنده هاست هم بلد نیستن که ریستور کنن !
سوال بنده اینه که من فایلهای فول بک آپ رو آپلود کردم به روت سپس در قسمت whm در قسمت restore فایل ریستوری دیده نمیشه ...
فقط مشکل من در آپلود فاسل فول بک آپه که محل آپلود فایل باید کجا باشه که من بتونم در قسمت ریستور فایل رو ریستور بکنم ؟؟!
و اگه بخوام فقط یک دیتابیس رو ریستور بکنم و کل فول بک آپ رو ریستور نکنم باید چه کارایی انجام بدم ؟
آیا با توجه به اینکه به whm دسترسی دارم لازم هستش که به ssh هم دسترسی داشته باشم ؟؟
ممنون
سلام
بله دسترسی به ssh نیاز است.
-
-
December 23rd, 2012, 21:47

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
سلام
بله دسترسی به ssh نیاز است.
ز قسمت whm نمیشه اکانت ورود به ssh رو ایجاد کرد ؟؟
-
-
December 24th, 2012, 00:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
konstantine
با سلام و خسته نباشید
ممنون
سلام
اگر فقط اکانت reseller دارید، باید مدیر سرور با شما همکاری کنند.
هر کس، به خدا توکل کند، دشواری ها برای او آسان می شود و اسباب برایش فراهم می گردد. (امام علی علیه السلام)
-
تعداد تشکر ها از my1zarb به دلیل پست مفید