من تا الان بیشتر از 7 تا هاست دانلود عوض کردم خسته شدم کسی هاست دانلودی داره که مطابقت کامل با اسکریپت مولتی هاستر داشته باشه
من تا الان بیشتر از 7 تا هاست دانلود عوض کردم خسته شدم کسی هاست دانلودی داره که مطابقت کامل با اسکریپت مولتی هاستر داشته باشه
با سلام.
از انگلستان میتونیم در خدمتتون باشیم... لیست پلان ها رو از لینک زیر میتونید مشاهده کنید (با یک عدد دیتابیس جهت اسکریپت)
Ariana Host - هاست دانلود
راست میگه این بنده خدا در جریانش هستم خیلی اذیت شده
از هاست دی ال تا ...
سلام
از ما هاست گرفتید ؟
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
با سلام
پشتیبانی : 88109322همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی و پاسخگویی درست مهمترین گزینه هست .
جهت خرید ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.
ثبت نام نمایید - هزارنویس
فضا : 30 گیگابایت - پهنای باند : نامحدود
Control Panel : Direct Admin | Transfer : Yes | Backup : No | Port : 1 Gbit | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
نظر مشتریان ما را به طور مثال در وب هاستینگ تالک بخوانید !
http://www.webhostingtalk.ir/f161/66...tml#post621362
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
- چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ استفاده نمایید.
- سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
- به دلیل اینکه قیمت های اصلی به دلار، یورو و یا پوند می باشد و ارز دارای ثبات خاصی نمی باشد، لطفا قبل از خرید و تکمیل سفارش برای آگاهی از شرایط و قیمت واقعی به (ریال) با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید. مدت زمان اعتبار قیمت ارائه شده به دلیل قیمت ارز ممکن است متغیر باشد.
- در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با سلام
شرکت فناوری اطلاعات پاس نت
با نام تجاری پارس سرور
اولین ارائه دهنده ی خدمات میزبانی وب در استان گلستان می باشد
- ارائه خدمات میزبانی وب بروی سرور های قدرتمند آلمان
- لایت اسپید
- سی پنل آخرین ورژن
- امنیت فوق العاده
- کانفینگ توسط " الیور شانکس " کارمند دیتاسنتر لیزوب هلند
- پشتیبانی 18 ساعته آنلاین یاهو + پشتیبانی تلفنی 24 ساعته در دو شیفت کاری + تیکت + پیامک
- بازگشت وجه تا 10 روز پس از پرداخت
- مشخصات سرور :
رم 12 گیگ و پردازنده : Intel Core i7 920 / 5513
هارد دیسک :1.5TB + 1.5 TB Support- بک آپ هر هفته
-----------------------------------------------------------------------------------
فروش ویژه هاست دانلود سی پنل
( لایت اسپید + 40% تخفیف)
(آخرین فروش سال 2012 و آخرین فروش پاییز 91)
-----------------------------------------------------------
کد تخفیف:::
yalda
-------------------------------
آفرها :::
------------
-----
-
------------------
Plan H
فضا : 20 گیگابایت
پهنای باند نامحدود
دیتابیس : 1 عدد
مکان سرور : آلمان
مدت راه اندازی بلافاصله
قیمت ماهانه : 18000 تومان
------------------
Plan I
فضا : 30 گیگابایت
پهنای باند نامحدود
دیتابیس : 2 عدد
مکان سرور : آلمان
مدت راه اندازی بلافاصله
قیمت ماهانه : 25500 تومان
سفارش سفارش سفارش سفارش سفارش سفارش سفارش
پلان در خواستی شما نیز ارائه می شود
تلفن شرکت: 01745835779 | همراه : 09335576384 | YID : r.parsserver
موفق باشید
یا علی
بله منم 5 بار هاست عوض کردم تا اینکه خودم رفتم تو کار هاست.. سایتهای بزرگی هم دارند استفاده میکنند که از هاست دل آمدند..خواستید بگید در خدمتیم..
http://www.webhostingtalk.ir/f20/66622/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)