-
December 12th, 2012, 13:55
مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
با عرض سلام و خسته نباشید
بدینوسیله سایت فناوری سرور (techserver.ir ) (خزرنت و رویال نتورک قدیم) به دلیل مشغله کاری اقدام به فروش یوزر های خود به تعداد 160 یوزر فعال میکند
خواهشمند هستم افر های خود را زیر تاپیک بدبد.
به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد.
-
-
December 12th, 2012 13:55
# ADS
-
December 12th, 2012, 14:13
عضو انجمن
پاسخ : مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
-
-
December 12th, 2012, 14:22
عضو جدید
Re: مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
این یوزر های فعال هاست هستن یا وی پی اس؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[/CENTER]
Contact Me: hamed.dance2009[At]Gmail[Dot]Com
-
-
December 12th, 2012, 14:23
پاسخ : مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
من واقعا متاسفم که یوزر های اماتور و نا اشنا باعث شدن گروه به این خوبی از هم بپاشه...
-
-
December 12th, 2012, 14:24
230 یوزر هست که 120 تاش سرور مجازی هست و ما بقی هاست.
جناب mehrshad.ho فکر نمی کنید 30 هزار تومان برای 120 تا یوزر سرور خیلی زیادی هست؟
-
-
December 12th, 2012, 14:26

نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
230 یوزر هست که 120 تاش سرور مجازی هست و ما بقی هاست.
جناب
mehrshad.ho فکر نمی کنید 30 هزار تومان برای 120 تا یوزر سرور خیلی زیادی هست؟
زیاد جدی نگیرید
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
December 12th, 2012, 14:32
عضو انجمن
جدا ناراحت شدم شما رو مدتیه میشناسم سابقه فعالیت خوبی داشتید ناراحتم همکارانی چون شما مدتیه که این صنف رو ترک می کنن به هر حال آرزوی موفقیت برای شما
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 12th, 2012, 14:34
پاسخ : Re: مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
mrasol عزیز دقیقآ منظور شما رو متوجه نشدم !
یعنی ما آمار غلط داریم میدیم؟ یا اینکه شما بهتر آمار رو از خود ما دارید
-
-
December 12th, 2012, 14:37
پاسخ : Re: مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود

نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
mrasol عزیز دقیقآ منظور شما رو متوجه نشدم !
یعنی ما آمار غلط داریم میدیم؟ یا اینکه شما بهتر آمار رو از خود ما دارید
نه دوست عزیز!میگم قیمتشون اینقد خنده دار بود...
-
-
December 12th, 2012, 14:42

نوشته اصلی توسط
dertgtr
جدا ناراحت شدم شما رو مدتیه میشناسم سابقه فعالیت خوبی داشتید ناراحتم همکارانی چون شما مدتیه که این صنف رو ترک می کنن به هر حال آرزوی موفقیت برای شما
ممنون لطف دارید ولی وفتی یک نفر میاد سرورمجازی میده 17 تومان دیگه چی میمونه از کاربر ها؟
همه میرن میخرن عذر میخوام ولی دیگه الان کم مونده بگن سرورمجازی مجانی!
تا زمانی که این کار یک صنف نداشته باشه کاکردن بی فایده هست !
-
تعداد تشکر ها از رویال نتورک به دلیل پست مفید