سلام
دوستان الان من سایتم روی هاستینگ نت افراز سرویس الماسشون هست . قبل از این جای دیگه بود میخواستم برم هاست دی ال که بستش مجبور شدم برم نت افراز حالا اینجا رفتم و به قول خودشون که نوشتن رو سایت تا 15 هزار آی پی در روز میتونه سایت بازدید داشته باشه اما الان سایت من همش 400-500 آی پی در روز داره !!!! و تعداد آنلاینشم به 5-10 تا بیشتر نمیرسه میگن بیش از حد از منابع دارم مصرف میکنم و میگن از ده درصد سی پی یو بیشتر مصرف میکنم و وبسایتم داره بیش از یک و نیم ثانیه در هر بازدید از سی پی یو زمان میگیره !!! دیگه موندم چیکار کنم هاستینگ خوبی که پیدا نمیشه رو هر کدوم میبرم حالا هاستای قوی و پر مصرفشون رو هم میگیرم ولی اینطوری میکنن #$#$# الان من دیگه مجبور شدم رو به سرور بیارم من یه سرور میخوام که فعلا تا ده هزار آی پی در روز رو تحمل کنه و بتونه بیشتر از 10 درصد و 1.5 ثانیه لود سی پی یو اینا مصرف کنه !لطفا پیشنهاداتتون رو بگین ببینم چطوره البته خواهشا سابقه دارها و اونایی که سروراشون خوبه هم از نظر سرعت هم از نظر کیفیت جواب بدن تا باز دوباره مشکل پیش نیاد .
ممنون منتظر پیشنهادات خوبتون هستم
( جزئیات کامل از نظر محل سرور + کیفیتش + قسمت لایسنس دایرکت ادمینشو + هاردش sas و ... هم بگین) جزئیات زیر رو هم بگین
1-مقدار سی پی یو اختصاص داده شده به هر یوزر
2-مقدار هسته برای هر وی پی اس
3-مقدار پورت برای هر وی پی اس تضمین شده و لیمیت شده برای هر یوزر
4-مقدار رم و سی پی اختصاص شده بصورت رزرو شده برای هر وی پی اس

درخواست سرور مجازی برای سایتی با مصرف سی پی یوی بالا
لطفا پیشنهاداتتون رو بگین ببینم چطوره البته خواهشا سابقه دارها و اونایی که سروراشون خوبه هم از نظر سرعت هم از نظر کیفیت جواب بدن تا باز دوباره مشکل پیش نیاد .