-
September 6th, 2012, 12:17
vyatta Configuration
سلام خدمت دوستا ن .
آقا من یه سرور ded گرفتم از هتزنر Cirix نصب کردم و یک دونه Vm هم برای روتر مجازی Vyatta ساختم . الان میخوام کانفیگش کنم .
یک سری آموزش توی نت بود ولی از اونجایی که اگر بنده اشتباهی کنم باید مجددا برای kvm هزینه کنم ، گفتم اول با اساتید در میون بزارم که از کارم اطمینان حاصل کنم .
دوستان اگر مطلبی مد نظرتون هست بفرمایید خوشحال میشم .
-
تعداد تشکر ها ازhostspace به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2012 12:17
# ADS
-
September 6th, 2012, 12:45
پاسخ : vyatta Configuration
خب دوست عزیز الان باید resource معرفی کنند دوستان ؟؟
یا جایی رو خوندید که غیرقابل فهم بوده براتون ؟؟؟
یکی از quick start های خوب براش خود سایتش هست و این لینک
link
و در ضمن یک سوال
چرا vyatta? دلیل خاصی برای استفاده دارید یا صرفا جهت استفاده از روتر های دیگس؟
منظور به اینکه چرا از خود میکروتیک اسفاده نمیکنید
یا از Debian-Based روتر های دیگه ؟
vyatta روتر خوبیه اما در بعضی جاها خخطا زیاد داره
حتی در جاهایی گزارش شده fragment پکت های عبوری رو از 4 تا 2 تاش رو drop کرده ،در صورتی که اصلا به رول هاش ( signatures) ها همخوانی نداشته
پ.ن : البته در خیلی جاها هم با کانفیگ خوب بسیار عالی جواب داده
-
تعداد تشکر ها از Cold به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2012, 12:51

نوشته اصلی توسط
Cold
خب دوست عزیز الان باید resource معرفی کنند دوستان ؟؟
یا جایی رو خوندید که غیرقابل فهم بوده براتون ؟؟؟
یکی از quick start های خوب براش خود سایتش هست و این لینک
link
و در ضمن یک سوال
چرا vyatta? دلیل خاصی برای استفاده دارید یا صرفا جهت استفاده از روتر های دیگس؟
منظور به اینکه چرا از خود میکروتیک اسفاده نمیکنید
یا از Debian-Based روتر های دیگه ؟
vyatta روتر خوبیه اما در بعضی جاها خخطا زیاد داره
حتی در جاهایی گزارش شده fragment پکت های عبوری رو از 4 تا 2 تاش رو drop کرده ،در صورتی که اصلا به رول هاش ( signatures) ها همخوانی نداشته
پ.ن : البته در خیلی جاها هم با کانفیگ خوب بسیار عالی جواب داده
والا من از یکی از دوستان پرسیدم برای هتزنر این رو معرقی کردن ، برای من فرقی نداره من فقط می خوام این قضیه انجام بشه ، شما چه روتری رو پیشنهاد میکنید ؟
-
تعداد تشکر ها از hostspace به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2012, 12:57
ببینید میگم
تا حالا این روتر بد نبوده ، ولی خب fail داره که تو همه روتر ها هست ، و شاید این دوستتون استفاده که کردن جواب داده بهشون
من پیشنهاد خاصی نمیدم
الان دوستان بیشتر دارن از میکروتیک استفاده میکنند (که خب مسلما روتری مثل میکروتیک در حالت Gateway فشار زیادی به سرور وارد میکنند)
اگه میتونید همین vyatta رو درست نصب و کانفیگ کنید که خیلی خوب از همین استفاده کنید ( سوالی بود بپرسید اگه بتونم جواب میدم)
اما اگه نمیتونید در مرحله بعدی از بقیه روتر های لینوکس اسفاده کنید
اما اگه فکر میکنید ممکنه مشکل پیش بیاد براتون راحت ترین راه همون روتر های میکروتیک
-
تعداد تشکر ها از Cold به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 20:10
سلام دوستان
من دانشجو کارشناسی ارشد ای تی هستم در مورد آموزش vyatta شدیدا نیاز به مطلب دارم.هر گونه فایل صوتی و تصویری در این زمینه دارید لینکشون رو بهم بدید.استاد ی پروژه به من داده که اصلا اسمشم نشنیده بودم الان دارم با اسم ویاتا اشنا میشم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از mri به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 20:48
عضو انجمن
ما در انجمن مستقل Vyatta رو ساپورت میکنیم. اگر نیاز به فایل آموزشی یا پشتیبانی داشتید پیام خصوصی بدید.
-
تعداد تشکر ها از Hostpolis به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2012, 02:37
عضو انجمن
جناب Hostpolis
امکانش هست در مورد این روتر- فایروال توضیح بدید فکر کنم از چیز هایی که من خوندم میشه حدس زد که سطح کارایی این روتر از میکروتیک خیلی بهتره
امکانش هست اون فایل های اموزشی رو پابلیک کنید؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2012, 02:42
عضو انجمن
فایلهای ویدئویی خریداری شده هستند و بصورت تحت وب از سایت ویاتا قابل استفاده اند فقط. کتاب ها رو میتونم در اختیارتون بگذارم.
کارایی ویاتا از میکروتیک بهتر هست و خیلی سطح بالاتر ولی از اونجا که همه قابلیت هاش باید تنظیم بشه تا خوب کار کنه، زمانی که طول میکشه تا فراگیری کنید و بتونید باهاش صحیح کار کنید و بالاترین کیفیت رو بگیرید، زیاد خواهد بود.
-
-
November 23rd, 2012, 02:47
عضو انجمن
بیشتر آموزش هایی که خوده سایت گذاشته لینک هاش پاک شدن (البته من از داخل فروم به اون لینک ها مراجعه کردم)
بله در تعریف هایی که من دیدم خیلی خوب رو دست میکروتیک بلند شده و با کانفیگ خوب بهترین کارایی رو میشه ازش گرفت حتی خوده وی ام هم این روتر رو تایید کرده
اگر همون کتاب ها رو هم در اختیارم بذارید ممنون میشم دوست دارم برم دنبالش ببینم اخر کار چی میتونم ازش بکشم بیرون قطعا چیز خوبی از اب در میاد...
-
تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2012, 02:50
عضو انجمن
ویاتا رو دست سیسکو بلند شده البته. میکروتیک در آمریکای شمالی اصلا شناخته شده نیست و جایی نداره.
کتابها رو براتون زیپ میکنم. و در انجمن میگذارم.
-