-
December 13th, 2012, 16:39
سوال در مورد سرور دانلود
سلام و خسته نباشید
یک سوال داشتم از عزیزان
برای یه سایت که حجم فایلای دانلودش 120 گیگابایت هست و ترانسفر بین 10 تا 20 ترابایت در ماه های مختلف بندویس مصرف می کنه پیشنهادتون چه نوع سروری هست که از نظر کیفیت و سرعت دانلود خوب باشه ؟ و آیا اصلا منطقی هست سرور اختصاصی و یا هاست اشتراکی مناسبه ؟
من آمار گرفتم همچین فضا و بندویس در سایت های مختلف حداقل 100 تومان ماهانه هزینه هاست اشتراکیش میشه ، در صورتی که میشه با این قیمت یه سرور پایین اجاره کرد ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
-
-
December 13th, 2012 16:39
# ADS
-
December 13th, 2012, 16:44
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد سرور دانلود

نوشته اصلی توسط
barooni67
سلام و خسته نباشید
یک سوال داشتم از عزیزان
برای یه سایت که حجم فایلای دانلودش 120 گیگابایت هست و ترانسفر بین 10 تا 20 ترابایت در ماه های مختلف بندویس مصرف می کنه پیشنهادتون چه نوع سروری هست که از نظر کیفیت و سرعت دانلود خوب باشه ؟ و آیا اصلا منطقی هست سرور اختصاصی و یا هاست اشتراکی مناسبه ؟
من آمار گرفتم همچین فضا و بندویس در سایت های مختلف حداقل 100 تومان ماهانه هزینه هاست اشتراکیش میشه ، در صورتی که میشه با این قیمت یه سرور پایین اجاره کرد ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
سلام،
هاست اشتراکی پیشنهاد نمیشه، روی سرور باید حساب کنید.
هر کس، به خدا توکل کند، دشواری ها برای او آسان می شود و اسباب برایش فراهم می گردد. (امام علی علیه السلام)
-
-
December 13th, 2012, 16:50
عضو جدید
سرور اختصاصی و سرور مجازی بهترین گرینه است
هاست دانلود هم میتوانیم بدهیم
-
-
December 13th, 2012, 16:50
ممنون از پاسختون دوست عزیز ...
پیشنهادتون چه سروری هست ؟
-
-
December 13th, 2012, 17:08

نوشته اصلی توسط
TebyanHost
سرور اختصاصی و سرور مجازی بهترین گرینه است
هاست دانلود هم میتوانیم بدهیم
باسلام
الان به نظرتون ایشون درخواست آفر کردن
-
-
December 13th, 2012, 17:24
عضو انجمن
ما پیشنهاد می کنیم با توجه به ترافیک بالا فایل ها به چند بخش سرور مجازی تقسیم کنید
-
-
December 13th, 2012, 18:02
عضو جدید
ما سرور مجازی رو پیشنهاد میکنیم
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
-
-
December 13th, 2012, 18:06
سرور اختصاصی برای میزبانی وب سایت و چندین سرور مجازی برای فایل
-
-
December 13th, 2012, 18:15
هاست دانلود تهیه کنید. کانفیگ های مختلفی ارایه میشه ولی جدای از بحث بهترین حالت، سرور های ngnix برای دانلود عملکرد خوبی دارند.
-
-
December 13th, 2012, 21:17
ممنون از پاسخ دوستان ...
در حدود ماهیانه 100 تومان میشه سروری تهیه کرد که از نظر کیفیت مناسب باشه برای نیاز من ؟

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
هاست دانلود تهیه کنید. کانفیگ های مختلفی ارایه میشه ولی جدای از بحث بهترین حالت، سرور های ngnix برای دانلود عملکرد خوبی دارند.
همونطور که عرض کردم هاست مورد نیاز من به شکلی شده که هزینه هاست دانلود خیلی بالا میره و ظاهرا از صرفه اقتصادی خارج هست تهیه هاست دانلود ...
-