-
-
-
May 27th, 2012 21:49
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : مشکل عجیب با ثبت دامنه آی آر (مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
ولی به نظر من که باید 24 ساعت بگذره...
-
-
عضو دائم
پاسخ : مشکل عجیب با ثبت دامنه آی آر (مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

نوشته اصلی توسط
mehdibukani
ولی به نظر من که باید 24 ساعت بگذره...
24 ساعت از چی بگذره؟!
-
-
عضو جدید
من خودم وقتی دامنه .iR خریدم .. گفتن بعد از 24 ساعت دامین شما فعال خواهد شد ولی ندونستم و نمیدونم چرا! شاید واسه همین باشه !!
-
-
من که اولین باره همچنی چیزی میبینم.
برعهده گرفتن مسولیت سایت رو دیدم بودم ولی این دیگه...
-
-
به نام دامنه توجه کردید عقاید شیعه این جور نام ها رو باید مجوز بگیرید
-
تعداد تشکر ها از ruhy به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehdibukani
من خودم وقتی دامنه .iR خریدم .. گفتن بعد از 24 ساعت دامین شما فعال خواهد شد ولی ندونستم و نمیدونم چرا! شاید واسه همین باشه !!

عزیز این مورد ربطی به چیزی که شما می فرمایین نداره. دامنه های آی آر همگی باید تایید بشن. ولی این مورد من واسه من جدیده! دوستان همکار اگر این مورد رو داشتن بگن کاری میشه کرد یا نه؟
ممنون
-
-
عضو دائم
عادیه
من خودم یه دامنه برا مشتری خریدم نام اون توش کلمه تهران و tv داشت که همین ایمیل برام اومد
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2012, 23:18
برای من هم پیش اومده برای یه شرکت داشتم دامنه ثبت می کردم
ازم روزنامه رسمی خواستن بعد که روزنامه رسمی دادم چون نام شرکت رو مخفف داده بودم می گفتن مخفف نام شرکت در روزنامه رسمی درج نشده ما نمی تونیم ثبت کنیم.
آخرش هم منصرف شدم..
خودشون هم در خیلی موارد گیج می زنن
این مورد فقط برای انتخاب نامه دامنه پیش می یاد
-
-
December 29th, 2012, 23:29
عضو دائم
تا بحال این مورد مجوز کتبی از وزارت ارشاد را ندیده بودیم!!!! اشتغال زایی هست.... یک نفر استخدام شده برای این کار.... خوبه
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید