-
December 18th, 2012, 11:36
بهترین دیتا سنتر ها برای مصرف ایرانی از نظر شما
میخواستم ببینم بهترین دیتا سنتر ها برای مصرف ما ایرانی ها از نظر شما کدوم ها هستن که هم امنیت(security) و هم پایداری (stability) داشته باشن؟
این رو هم لطفا بگین که آیا امکان استفاده و دانلود تورنت شخصی و اکانت های مختلف روشون ساختن(!!!) هست یا خیر؟
ممنون میشم هر کسی نظرشو بگه تا چک کنیم تا یه لیست خوب برای کسایی که از گوگل سرچ میکنن داشته باشیم
پیشنهاد شده از طرف |
نام دیتا سنتر |
آدرس دیتا سنتر |
stability(پایداری سرور) |
security(منیت) |
speed stabiliy(پایداری سرعت) |
امکان دانلود تورنت شخصی |
امکان استفاده از !! |
abuse rate(ریت استفاده ی نادرست) |
uptime |
mehrshad.ho |
هتزنر آلمان (Hetzner) |
آدرس |
√ |
√ |
X |
√ |
√ |
1 |
99.99% |
habiballahafg |
xlhost |
آدرس |
√ |
√ |
X |
X |
√ |
|
99.99% |
فاکتور های معرفی شده در جدول با توجه به میانگین رتبه های شما لحاظ شده است که هر فاکتور را شرح کامل میدهیم.
1-stability(پایداری دیتاسنتر و سرور های شما) : آیا سرور ها پایدار هستن و اینکه اگر هستن میزان درصد پایداری و یا uptime رو در ادامه ذکر میکنیم . منظور از پایداری این هست که امروز سرور رو داشته باشیم و فردا بی دلیل دیتا سنتر بزنه اون سرور ها رو قطع کنه و هیچ توضیحی برای قطعیش نداشته باشه.
2-security(منیت) : امنیت اطلاعات شما تضمین میشود؟
3-speed stabiliy(پایداری سرعت) : سرعت پایدار به معنی این هست که زمانی که از دیتا سنتر پورت 100 مگابیت میگیرید در انواع پورت اسکن ها و تست های speedtest.net سرعتی برابر و معادل 100 مگابیت بر ثانیه داشته باشید و در ساعت های مختلف این 100 مگابیت به 30 یا 40 یا 50 یا... تبدیل نشود
4-امکان دانلود تورنت شخصی : دانلود تورنت شخصی به این معناست که بتونید روی سرور خودتون یه برنامه ی تورنت نصب کنید و فایل های مختلفی رو از قبیل بازی ها که قوانین کپی رایت دارن رو مستقیم کنید.
5-امکان استفاده از !! : که دیگه مشخص هستش و اکثر دیتا سنتر اجازه ی استفاده از این نرم افزار ها برای دور زدن رو میدن.
6-abuse rate : در تجربه ی کاری با این دیتا سنتر آیا میزان گیرهایی که بهتون دادن زیاد بوده یا نه از 1 تا 10 یک درجه براش در نظر بگیرید و اعلام کنید
7-uptime : میزان پایداری سرور از نظر آپتایم و بالا بودن سرور ها به در صد
ویرایش توسط HiDd#N : December 18th, 2012 در ساعت 12:18
-
-
December 18th, 2012 11:36
# ADS
-
December 18th, 2012, 11:44
عضو انجمن
پاسخ : بهترین دیتا سنتر ها برای مصرف ایرانی از نظر شما
اگر تورنت رو در نظر نگیرید دیتاسنتر آلمانی هتزنر بسیار در بین ایرانی ها باب و محبوب هست
-
-
December 18th, 2012, 11:50

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
اگر تورنت رو در نظر نگیرید دیتاسنتر آلمانی هتزنر بسیار در بین ایرانی ها باب و محبوب هست
ممنون اما هتزنر هم اجازه ی دانلود شخصی از تورنت رو میده این رو مطمئن هستم.پس هتزنر رو به عنوان دیتاسنتر های محبوب ایرانی قرار میدم
-
-
December 18th, 2012, 11:52
به نظر من در کنار هتزنر ۲ دیتا سنتر xlhost و ovh البته همه دیتا سنتر ها با تورنت مشکل دارند (غریب به ۹۰% انها البته ovh را نمیدونم )
-
-
December 18th, 2012, 11:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HiDd#N
ممنون اما هتزنر هم اجازه ی دانلود شخصی از تورنت رو میده این رو مطمئن هستم.پس هتزنر رو به عنوان دیتاسنتر های محبوب ایرانی قرار میدم
بله تورنت شخصی مشکلی ندارد، در سوی 1.5 سال کار با هتزنر کلا 1 ابیوز تورنت داشتیم
-
-
December 18th, 2012, 11:57

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
به نظر من در کنار هتزنر ۲ دیتا سنتر xlhost و ovh البته همه دیتا سنتر ها با تورنت مشکل دارند (غریب به ۹۰% انها البته ovh را نمیدونم )
این 2 دیتا سنتر هم مشکلی با تورنت شخصی ندارن چون خودم روشون سرور داشتم(منظور از تورنت این بود یه برنامه ی utorrent دانلود کنید و باهاش بتونید فیلم و بازی و اینا روی سرور خودتون مستقیم کنید برای استفاده ی شخصی) اضافشون میکنم به لیستمون هر چند از نظر من دیتا سنتر های پایداری نیست هیچکدوم از این 3 دیتا سنتر)چون روی هتزنر مثلا خیلی زیاد دیده شده که سرعت سرور افت میکنه پس فاکتور stability رو نداره.بیشتر فاکتور ایرانی بودن رو دارن
-
-
December 18th, 2012, 12:00

نوشته اصلی توسط
HiDd#N
این 2 دیتا سنتر هم مشکلی با تورنت شخصی ندارن چون خودم روشون سرور داشتم(منظور از تورنت این بود یه برنامه ی utorrent دانلود کنید و باهاش بتونید فیلم و بازی و اینا روی سرور خودتون مستقیم کنید برای استفاده ی شخصی) اضافشون میکنم به لیستمون هر چند از نظر من دیتا سنتر های پایداری نیست هیچکدوم از این 3 دیتا سنتر)چون روی هتزنر مثلا خیلی زیاد دیده شده که سرعت سرور افت میکنه پس فاکتور stability رو نداره.بیشتر فاکتور ایرانی بودن رو دارن

دباره تورنت در دیتا سنتر ovh که باهاشون کار نکردم و نمیدونم چه طور هستند ولی درباره xlhost به من اختر دادند که یکی از ip های شما داره از تورنت استفاده میکنه سریع جمعش کنید که من هم کلا بستم
-
-
December 18th, 2012, 12:18

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
دباره تورنت در دیتا سنتر ovh که باهاشون کار نکردم و نمیدونم چه طور هستند ولی درباره xlhost به من اختر دادند که یکی از ip های شما داره از تورنت استفاده میکنه سریع جمعش کنید که من هم کلا بستم
ممنون..لطفا به abuse rate هم نمره بدین برای هر 2 تا دیتا سنتر پیشنهادیتون
-
-
December 18th, 2012, 13:21
leaseweb nl
پورت پایدار - کیفیت بسیار بالای سخت افزار - OffShore - مجاز بودن تورنت
-
-
December 18th, 2012, 19:30

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
سلام
سرورهای هتزنر چون از لحاظ رم و هارد بالای رو دارا می باشند برای ما ایرانیها بهتر هست البته دسکتاپ پی سی هستند که به این شکل فروخته می شوند
برای سایت های موزیک فیلم و .... از لحاظ بصرفگی بصرفه هستن
سوالات بیشتر
09374326173
حسینی
لینک افر هتزنر
با تشکر
-