-
December 13th, 2012, 23:42
مشکل در whmcs ( یک نفر آشنا با زبان انگلیسی )
سلام دوستام من مشکلم رو میگم اگر کسی میدونه مشکل چیه بگه اگر هم کسی نمیدونه و انگلیسی بلده متن رو انگلیسی بنویسه تا برای whmcs.com ارسال کنم تشکر فراوان.
سلام خسته نباشد بعد از آپگرید سیستم دیگر هاست را بصورت آنی تحویل نمیدهد و وقتی بصورت دستی اکتیو میکنم پیغام لوگین فیلد را میدهد! و مجبورم از داخل whm هاست را ایجاد سپس به whmcs وصل کنم و بعد ایمیل مشخصات هاست ارسال نمیشود سرور هم وصل است در قسمت سرور ها > whm کلیک میکنم به راحتی به پنل whm وارد میشود تحویل هاست هم بر روی بعد از پرداخت است لطفا راهنمایی کنید. در صورت درخواست یوزر و پسورد ارسال شود برسی کنید
-
-
December 13th, 2012 23:42
# ADS
-
December 13th, 2012, 23:46
عضو جدید
پاسخ : مشکل در whmcs ( یک نفر آشنا با زبان انگلیسی )
سلام
بگو متـنــت رو تا راهنماییت کنم
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
-
تعداد تشکر ها از avalhost به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2012, 23:51
متن بالا دادم که! خدمت شما
سلام خسته نباشد بعد از آپگرید سیستم دیگر هاست را بصورت آنی تحویل نمیدهد و وقتی بصورت دستی اکتیو میکنم پیغام لوگین فیلد را میدهد! و مجبورم از داخل whm هاست را ایجاد سپس به whmcs وصل کنم و بعد ایمیل مشخصات هاست ارسال نمیشود سرور هم وصل است در قسمت سرور ها > whm کلیک میکنم به راحتی به پنل whm وارد میشود تحویل هاست هم بر روی بعد از پرداخت است لطفا راهنمایی کنید. در صورت درخواست یوزر و پسورد ارسال شود برسی کنید
-
-
December 13th, 2012, 23:52
در صورت دادن اکسس می تونیم مشکل رو حل کنیم براتون
-
تعداد تشکر ها از coloserver به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2012, 02:47
فکر کنم مشکل از این هست کسی میتونه بگه ایشون چی میگن؟
2. The Brute Force Protection settings are preventing WHMCS from creating/suspending/terminating accounts via the cPanel API. Please adjust the BFP settings in WHM.
-
-
December 14th, 2012, 02:51
عضو انجمن
کد:
/usr/local/cpanel/etc/init/stopcphulkd
تو ssh وارد کنی درست می شه
-
تعداد تشکر ها از Reza.exe به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2012, 04:57
عضو انجمن
ببین کار انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران به کجا رسیده که درخواست ترجمه متن توش ارسال میشه!
-
-
December 14th, 2012, 07:30

نوشته اصلی توسط
SajjadM2
متن بالا دادم که! خدمت شما
Hello, I'm having an issue after upgrade. The syastem is no more delivering the host instantly and when I active it manually there is a "log in failed" error message. Then I'm obligated to create the host in WHM and connect it to WHMCS afterwards. But in this case there is no host configuration email sent. The server is connected and when I click Servers-WHM, it enters the WHM panel easily.
The host delivery is set to be after the payment. Please help me. If necessary, I can send you the username/password to check the issue.
-
-
December 14th, 2012, 07:36
عضو دائم
در WHM اگر دسترسی روت دارید به قسمت cPHulk Brute Force Protection را باز کنید و Flush DB را بزنید .
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-