سلام
ما یه سرور مجازی داریم که به وی امویرش دسترسی نداریم
یا راهی هست که بتونیم کل هارد رو (vmdk) بدست بیاریم و رو سرور دیگه ای آپلودش کنیم و استفاده کنیم
سلام
ما یه سرور مجازی داریم که به وی امویرش دسترسی نداریم
یا راهی هست که بتونیم کل هارد رو (vmdk) بدست بیاریم و رو سرور دیگه ای آپلودش کنیم و استفاده کنیم
سلام
با Backup یه کارای میشه کرد ولی من تا حالا رو سرور تست نکردم ولی رو Vmware Workstation رو سیستم خودم تست کردم و درست کار می کنه
ابتادا با خود سیستم عامل از سرور مجازی Full backup می گیرید یا Custom بعد فایلاش رو دانلود می کنید
موقع نصب ویندوز تو سرور خودتون بجای نصب Repair می کنید و بک آپ میدید بهش تا نصب کنه !
فقط مشکل اینجاس که فکر کنم اون موقع چون فقط یه هارد دارید نمی تونید فایل بک آپ رو بهش بدید و باید اول ویندوز نصب کنید با 2 تا پارتیشن و بعد فایل بک اپ رو پارتیشن دوم قرار بدید و دوباره بیاد تو محیط نصب تا فایل بک آپ پیدا کنه ! ( یکم گنگ شد انجام بدید متوجه می شید منظورم چیه )
البته احتمال می دم و ممکنه پیش نیاد ولی به هر حال با این روش کار شما انجام میشه
ممکنه راه ساده تری هم باشه که من نمی دونم .
موفق باشید
مشکل اینجاست که من میخوام خود ویندوز با ستاپاش منتقل بشه
فایل روش نیست فقط برنامه هایی که نصبه مهمه که باید منتقل بشه و مجبور به نصب مجدد نباشیم
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)