-
December 7th, 2012, 11:35
بررسی 2تا سرور از 2تا دیتا سنتر ، کدوم بهتره برای خرید؟
سلام دوستان این دو تا سیستم رو چک کنید با توجه به امکاناتو ، سوابق دیتا سنترو اینا بگید کدوم بهتره برای خرید ، البته من ترافیک نا محدود میخوام ولی
Hetzner Online AG: Dedicated Server EX 6
Fiche serveur dédié SP 32G SSD - OVH
ovh نا محدود پهنای باندش ولی hetzner مثل اینکه 10 ترابایت هست . آیا hetzner پهنای باند اضافه میفروشه ؟ حالا دوستان در کل نظر بدید اونایی که با اینا کار کردن کدومشون خوبن واقعا برای وی پی اس.
-
-
December 7th, 2012 11:35
# ADS
-
December 7th, 2012, 12:00
عضو انجمن
پاسخ : بررسی 2تا سرور از 2تا دیتا سنتر ، کدوم بهتره برای خرید؟
ما از هر د دیتاسنتر چند تا سرور داریم
در عالی بودن هتزنر شکی نیست و هر کس که میگه هتزنر بده بلد نیست با نت اسکن برخورد کنه
اما ovh به نظر ما سرورهاشون کاملا شانسی هست توشون خوب و بد داره
-
-
December 7th, 2012, 12:08
عضو انجمن
بنده 8 ماهی با ovh کار کردم هیچ مشکلی نبود
در مورد هتزنر نمی دونم تست نکردم
-
-
December 7th, 2012, 13:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
ما از هر د دیتاسنتر چند تا سرور داریم
در عالی بودن هتزنر شکی نیست و هر کس که میگه هتزنر بده بلد نیست با نت اسکن برخورد کنه
اما ovh به نظر ما سرورهاشون کاملا شانسی هست توشون خوب و بد داره
اون خوب و بدهاش مال کیم سوفی بود نه خود ovh شما خودتون از ovh اصلا سرورداشتید
اگر داشتید مشکلش چی بوده میشه بگید خوشحال میشم بشنوم و ما هم از تجربه شما در این زمینه استفاده کنیم
پینوشت :
بنده ارایه دهنده سرور اختصاصی از این دیتا سنتر نیستم ولی از اونجای که هیچ وقت مشکلی از نظر سخت افزار و پورت
و اپتایم توی این دیتا سنتر ندیدم خوشخال میشم که دلایلتون بگید که چرا بد هست و مشکلتون چی بوده که میگید شانسی هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
December 7th, 2012, 13:59
عضو دائم
من ovh رو پسند کردم
البته بستگی به کاری که میخواهینم انجام بدهید داره
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
December 7th, 2012, 16:33
عضو انجمن
در طول مدتی که بنده تجربه دارم، ovh بسیار کیفیت مطلوبی رو ارائه کرده. از نظر من ovh سرور های بهتری ارائه میده.
همیشه زیبایی خوب نیست، اما خوب بودن همیشه زیباست...
-