-
November 26th, 2012, 13:43
در خواهست ریپ قالب وردپرس
با سلام خدمت شما دسوتان خوب وگلم من یک قالب خوب دیدم و چند جا بخش شده ولی نمیدونم چطوری برای وردپرس تبدیل کنم ادرس این هر کس میتونه برام ریپ کنه و قیمت پیشنهای ریپ رو بگه ممنون میشم منتظر پیشنهادتون هستم
ادرس قالبی که ریپ بشه به وردپرس فارسی
http://smsmart.ir/
-
تعداد تشکر ها ازjahan2music به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012 13:43
# ADS
-
November 26th, 2012, 13:47
-
تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 13:52
-
-
November 26th, 2012, 14:01
عضو دائم
پاسخ : در خواهست ریپ قالب وردپرس
دوستان بهتره یاد بگیریم ارزش قائل بشیم به ایرانی جماعت و حد اقل ایرلانی ها رو بخریم نه اینکه رایپ کنیم
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
November 26th, 2012, 14:05
خب قیمت طراحی ها خیل بالاست من هم انقدر بوجه ندارم مثلا ما خودتون فکر کنید برای طراحی یک قالب وردپرس معمولی فروش سامانه پیامک باید بالای 500هزار تومان هزینه کنم اخه برای من شخصی شخصی این انصافه
-
-
November 26th, 2012, 14:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jahan2music
خب قیمت طراحی ها خیل بالاست من هم انقدر بوجه ندارم مثلا ما خودتون فکر کنید برای طراحی یک قالب وردپرس معمولی فروش سامانه پیامک باید بالای 500هزار تومان هزینه کنم اخه برای من شخصی شخصی این انصافه
شما تا زمانی که واسه خودتون و ایرانی ها ارزش فائل نباشین نمیتوانید هیچ گاه موفق باشید
نمی توانید مثل این طراحی کنید کمی ضعیف تر طراحی کنید هر وقت توانستین قوی تر طراحی کنید
و اگه اینم نمیتوانید بهتره وارد این کار نشین والله اون دنیا در باره ی ای تی هم میپرسن چون کاملا ***ی محسوب میشه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
November 26th, 2012, 14:18

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما تا زمانی که واسه خودتون و ایرانی ها ارزش فائل نباشین نمیتوانید هیچ گاه موفق باشید
نمی توانید مثل این طراحی کنید کمی ضعیف تر طراحی کنید هر وقت توانستین قوی تر طراحی کنید
و اگه اینم نمیتوانید بهتره وارد این کار نشین والله اون دنیا در باره ی ای تی هم میپرسن چون کاملا ***ی محسوب میشه
میدونم خدایی همه یز رو ولی تو بگو یک قالب معمولی بالیا 500زهار تومان کی داده میکنه حتی بعضی ها بالای یک میلون گفتند من که یک کاربر ساده هستم تازه میخواهم کسب درامد رو شروع کنم با یک قیمت ها چطوری میتونم شروع کنم
-
-
November 26th, 2012, 14:19
عضو انجمن
غير قانوني است
-
-
November 26th, 2012, 14:21
عضو دائم
خیلی ها هستند که با مبلغ کمتری انجام میدهند
آی دی بهم پیام بدهید بهتون چند نفری رو معرفی کنم اگه خواستین
| onlineserver.ir
-
-
November 26th, 2012, 14:22
خب اگه نمیشه و میترسید از سایت های ایرنی ریپ بگیرید یک سایت خارجی برام پیدا کنی در زمینه فروش نل اس ام اس از اون ریپ کنید
-