-
January 2nd, 2010, 15:01
درخواست نصب سی پنل بر روی webserver
با سلام خدمت دوستان عزیز.
جهت راه اندازی سی پنل بر روی سرور خودم در صورت امکان برای اعلام قیمت با این آدرس تماس بگیرید.
mohsenes57@gmail.cim
-
-
January 2nd, 2010 15:01
# ADS
-
January 2nd, 2010, 15:06
پاسخ : درخواست نصب سی پنل بر روی webserver

نوشته اصلی توسط
mohsenes57
جهت راه اندازی سی پنل بر روی سرور خودم در صورت امکان برای اعلام قیمت با این آدرس تماس بگیرید.
mohsenes57@gmail.cim
سلام،
عزیز، لازم نیست آخه هزینه پرداخت کنید، وقتی که با ۲ یا ۳ تا دستور خودش نصب میشود، درجیی دیگه هم این مساله رو بین کردین و من هم پست مربوطه رو برای نصب سی پانل به شما نشون دادم، در هر صورت اگر که واقعا نمیتوانید سی پانل رو نصب کنید، میتونیم برای شما نصب و کنفیگ اولی و تنظیمات امنیتی رو انجام بدیم، ولی نرخین عملیات ۵۰ تومن میباشد، که فکر نکنم باری شما مناسب باشه. در هر صورت خودتون شروع به نصب کنید، اگر مشکلی بود، در همین انجمن مطرح کن تا جواب بگیرید.
-
-
January 2nd, 2010, 15:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
سلام،
عزیز، لازم نیست آخه هزینه پرداخت کنید، وقتی که با ۲ یا ۳ تا دستور خودش نصب میشود، درجیی دیگه هم این مساله رو بین کردین و من هم پست مربوطه رو برای نصب سی پانل به شما نشون دادم، در هر صورت اگر که واقعا نمیتوانید سی پانل رو نصب کنید، میتونیم برای شما نصب و کنفیگ اولی و تنظیمات امنیتی رو انجام بدیم، ولی نرخین عملیات ۵۰ تومن میباشد، که فکر نکنم باری شما مناسب باشه. در هر صورت خودتون شروع به نصب کنید، اگر مشکلی بود، در همین انجمن مطرح کن تا جواب بگیرید.
میشه طریقه نصب این سی پنلو بگید
مهاجرت ۹۸٪ به لینوکس
fedora یعنی همه چیز
بستن سیستم های خانگی با نازل ترین قیمت
-
-
January 2nd, 2010, 15:16
-
-
January 2nd, 2010, 15:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsenes57
mohsenes57@gmail.cim
همانطور که BestServer.IR گفتتند نصبش رو با چند دستور میتونید انجام بدید ، ولی قبلش باید سی پنل بگیرید ، قیمتش هم تقریبا 16000 تومان است ....
-
-
January 2nd, 2010, 15:35
البته میتونید ۱۵ روز سی پانل رو به صورت مجانی استفاده کنید.
-
-
January 3rd, 2010, 03:08
عضو دائم
نصب CPanel | سرور تولز
آموزش نصب سی پنل
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
نصب CPanel | سرور تولز
آموزش نصب سی پنل
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید