-
November 10th, 2012, 04:19
فروش سرور مجازی Redstation انگلستان با پورت 1 ~~ رم 256 فقط 13 هزازتومان×فروش ویژه
با سلام خدمت تمامی دوستان
خزرنـــــت در اقدامی استثنایی شروع به فروش سرور های مجازی Redstation انگلستان با پورت 1 گیگ با قیمت ویژه کرده است. دقت داشته باشید تمام سرویس های ما دارای گارانتی بازگشت مبلغ 48 ساعته بوده و در صورت ناراضی بودن مشتری مبلغ او بازگشت داده میشود.
(مخصوص خواهان سرعت دانلود بالا) < از دست ندهید> خزرنــــــــــــــت www.khazarnet.com
پلان اول
رم 256 مگابایت
Quad Core 3.20Ghz
هارد30 گیگابایت
پهنای باند نامحدود
پورت 1Gbps
سیستم عامل دلخواه شما
13,000تومان ماهانه
پلان دوم
رم 512 مگابایت
Quad Core 3.20Ghz
هارد50 گیگابایت
پهنای باند نامحدود
پورت 1Gbps
سیستم عامل دلخواه شما
17,000تومان ماهانه
پلان سوم
رم 1 گیگابایت
Quad Core 3.20Ghz
هارد60 گیگابایت
پهنای باند نامحدود
پورت 1Gbps
سیستم عامل دلخواه شما
22,000تومان ماهانه
پلان چهارم
رم 2 گیگابایت
Quad Core 3.20Ghz
هارد90 گیگابایت
پهنای باند نامحدود
پورت 1Gbps
سیستم عامل دلخواه شما
35,000تومان ماهانه
-
تعداد تشکر ها ازkhazarnet به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2012 04:19
# ADS
-
November 10th, 2012, 12:06
پاسخ : فروش سرور مجازی Redstation انگلستان با پورت 1 ~~ رم 256 فقط 13 هزازتومان×فروش ویژه
دوستان گرامی میتونند سوالات خود را در مورد محصولات ریز همین تاپیک مطرح کنند!
-
-
November 10th, 2012, 13:08
پاسخ : فروش سرور مجازی Redstation انگلستان با پورت 1 ~~ رم 256 فقط 13 هزازتومان×فروش ویژه
سلام
بنده از خزرنت سرور انگلستان پلان دو گرفتم، دست مریزاد و خسته نباشید خدمت مسئولینش.
امیدوارم به همین شکل هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر کیفیت پایدار بماند.
-
تعداد تشکر ها ازokami6015 به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2012, 14:40

نوشته اصلی توسط
okami6015
سلام
بنده از خزرنت سرور انگلستان پلان دو گرفتم، دست مریزاد و خسته نباشید خدمت مسئولینش.
امیدوارم به همین شکل هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر کیفیت پایدار بماند.
نظر لطف شماست دوست عزیز
پشتیبانی به شما وظیفه ماست!
-
-
November 11th, 2012, 03:11
باید اعترا کنم اول که از خزرنت میخواستم سرویس بگیرم مطمئن نبودم به خاطر قیمتاش... ولی دل به دریا زدم و گرفتم...
باید بگم که یکی از بهترین شرکت ها هستن... واقعا پشتیبانی 24 ساعته رو من با چشمام دیدم.. کیفیت کاراشوون عالیه
واقعا همینجا ازتون تشکر میکنم!
-
تعداد تشکر ها ازhamedhp به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2012, 03:24

نوشته اصلی توسط
hamedhp
باید اعترا کنم اول که از خزرنت میخواستم سرویس بگیرم مطمئن نبودم به خاطر قیمتاش... ولی دل به دریا زدم و گرفتم...
باید بگم که یکی از بهترین شرکت ها هستن... واقعا پشتیبانی 24 ساعته رو من با چشمام دیدم.. کیفیت کاراشوون عالیه
بنده نیز ازشون هاست نامحدود و سرور مجازی 3گیگ دارم
واقعا پرسنل زحمت کشی هستن.. هر موقع به مشکلی برمیخوری سریع جواب میدن... الان 2 ماهه ازشون سرور دارم تا حالا 1 دقیقه هم خاموش نشده ... واقعا از نظر کیفیت و قیمت ها تک هستند
ممنون
-
تعداد تشکر ها از davoodbigham به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2012, 10:25

نوشته اصلی توسط
davoodbigham
بنده نیز ازشون هاست نامحدود و سرور مجازی 3گیگ دارم
واقعا پرسنل زحمت کشی هستن.. هر موقع به مشکلی برمیخوری سریع جواب میدن... الان 2 ماهه ازشون سرور دارم تا حالا 1 دقیقه هم خاموش نشده ... واقعا از نظر کیفیت و قیمت ها تک هستند
ممنون

نوشته اصلی توسط
hamedhp
دوستان به ما لطف دارند... هر کاری شده فقط وظیفه بوده همینو بس!
شاد و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از khazarnet به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2012, 22:16
با سلام
2 روزه ازشون وی پی اس گرفتم ... واقعا هم قیمتاشون هم پشتیبانیشون عالیه.. تا حالا دوبار سیستم عامل سرورم رو عوض کردم.. برام انجام دادن بدون هیچ مبلغی
خیلی خوبه من که راضیم!
-
تعداد تشکر ها از pooyazemzemeh به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 06:21
قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه چقدره ؟
-
تعداد تشکر ها از korosh-MD به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 13:10
سلام
دوستان عزیز من دو هفته میشه که از سایت خزرنت خرید کردم واقعا سرعتش خوبه قیمتش که از جاهایی که من میشناسم ارزون تره..
دوست داشتین یه سر بزنین ضرر نمیکنید ..
یادم رفت بگم پشتیبانیش شبانه روزیه البته من تا حالا مشکلی پیدا نکردم.
-
تعداد تشکر ها از key1_240 به دلیل پست مفید