سلام دوستان
بهترین سایت برای مستقیم کردن لینک های فایل سونیک ، آپلودینگ و ... چیه ؟
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
دوستان خواهشا اگر میشه کمی زودتر جواب بدین
چون خیلی واجب لازم دارم
سلام دوستان
بهترین سایت برای مستقیم کردن لینک های فایل سونیک ، آپلودینگ و ... چیه ؟
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
دوستان خواهشا اگر میشه کمی زودتر جواب بدین
چون خیلی واجب لازم دارم
بهترین از چه نظر؟ دقیقا چیش براتون مهمه؟
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
به سایت رپیدلیچ سری بزن
www.dverleech.com
RapidBaz.com این سایت حرف نداره بیشتر سایت هارو پشتیبانی میکنه اما لینک مستقیم رو لیچ نمیکنه.
Downloads.IR این سایت هم تازه کاره اما من از این سایت استفاده میکنم سایت های زیادی رو پشتیبانی نمیکنه اما لینک مستقیم هم لیچ میکنه
دانلودز سرعت لیچرش یکم پاینه مثلا 1 دقیقه! اما رپید باز سرعت لیچش خیلی بالاست 2 - 3 ثانیه + یک لینک اختصاصی روی ساب دامنه در ضمن قیمت های دانلودز هم ارزون تره حالا انتخواب با شماست![]()
فعلا که سایت های شیرینگ داره یکی یکی نابود میشه ....
rapidpars.com
سریعترین، بهترین، ساده ترین، مطمئن ترین !!!rapidpars.com
بچه ها من مدت زیادی با هیپ فایل لیچ میکردم. بیشتر از netload لیچ میکردم. چند وقته که کار نمیکنه لیچ هیپ فایل . راهی رو سراغ ندارید بتونم فایلهای مورد نظرم رو مستقیم کنم. بیشتر لینکهام از Netload , uploaded هستش
بهتر از اینا رو نمیتونی پیدا کنی اولی فوق العاده هست دومی هم خوب هست در حد متوسط اما رو اولی نمیتونی روش چیزی پیدا کنی من بعد از کلی تحقیق و استفاده بیشتر از 100 تا سایت لیچ استفاده کردم اینا بهترینن
InstantLeech.Com | RapidShare Filesonic Fileserve Megaupload Premium Link Generator. Direct Download 2012
http://www.zevera.com/
سلام
به ترتیب
rapidpars.com
rapidbaz.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)