-
November 18th, 2011, 19:48
سوالے در مورد فیلتــرینگ <~
ایا با فـــیلتر شدن دامین همه ساب دامینها هم فیـــلتر میشن؟
اگر یه سایت باشه که فقط یه ساب دامینش مشکل منکراتے داشته باشه ایافقط اون ساب دامین فـــیلتر میشه با کل سایت و دامین اصلے ؟
اگر دامین اصلے مشکل منکراتی داشته باشه و ساب دامینها با قوانین چیز مشکلے نداشته باشه ساب دامینها هم فـــلتر میشن؟
چون دیدم قبلا دامین اصلیه سایت فیـــلتر نیست ولی فروشگاه که رو ساب دامینه فیـــلتره
رفع فیـــلتر از اینگونه سایتها که چند تا ساب دامین دارن چجوریه؟
کلا این برادران رو چه حسابے وچجوری یک دامین که ممکنه کلی ساب دامین داشته باشه رو فـــیلتر میکنن؟
-
-
November 18th, 2011 19:48
# ADS
-
November 18th, 2011, 20:11
عضو انجمن
پاسخ : سوالے در مورد فیلتــرینگ <~
دو نوع فیل هست یکی کلمه فیل میشه ولی معمولا فیل از نوع دوم هست یعنی فقط دامنه فیل میشه و طبیعتا shop.domain.com با shop2.domain.com فرق داره و فیل شدن یکی باعث فیل شدن دیگری نمیشه به طور مثال خیلی از وبلاگ ها میتونند فیل بشند ولی دامنه اصلی فیل نیست
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
November 18th, 2011, 20:34
عضو انجمن
اگر سایت را ***** کنن
ساب دومین فیلت نمیشه
-
-
November 18th, 2011, 21:02
*****ینگ چند تا level داره ... در مرحله اول فقط سایت ***** میشه و ساب دومین ها ***** نمیشن ...اگر سایتو بیارید رو ساب دومین اون ساب دومین رو ***** میکنند و اگر باز ببرید رو یه ساب دومین دیگه کلا *****تون میکنن دیگه همه ساب دومین هاتون ***** میشه
-
-
November 18th, 2011, 21:53
مدیر ارشد
شانسی هست این مورد. گاهی دامین اصلی بنده فیل شد ولی ساب دامین آزاد بود . گاهی با فیل شدن دامین تمامی ساب ها...
-
-
November 18th, 2011, 22:04
شانشی ؟:|مگه چیز ساده ای هست که "شانس" بخواد توش دخالت داشته باشه ...کاملا بستگی به level ***** شدن سایتتون داره
-
-
November 18th, 2011, 23:33
-
-
November 19th, 2011, 01:04
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
شانشی ؟:|مگه چیز ساده ای هست که "شانس" بخواد توش دخالت داشته باشه ...کاملا بستگی به level ***** شدن سایتتون داره
دوست عزیز شما چیزی که فکر میکنید را بیان کردید در این مورد.بنده چیزی را که تجربه کردم بیان کردم.بله یک بار دیگه تکرار میکنم این موضوع کاملا شــــــــــــــــــــــــ انــــــــــسی هستش.چرا؟؟ چون تا کنون از بنده 6 دامین که برای یک سایت و محتوا بوده ***** شده .هر کدوم به یکی از این روش ها که دوست عزیز سوال کردن
-
-
November 19th, 2011, 08:06
عضو دائم
سرعت فیل در ایران کمتر از 6 ساعت هست و سایتهایی که تو ساماندهی ثبت نشده اند اولین هدف هستند.
اگر محتوای خاصی نداری و بی دلیل فیل شده تشریف ببرید اداره کل ارشاد شهرتون و در خواست برای رفع بده
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
-
November 19th, 2011, 09:55
عضو انجمن
دوست عزیز بستگی به ***** داره ولی معمولا سابدومین ها ***** نمی شوند
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس