سلام
میخواستم از کسانی روی سرور هاشون دایرکت ادمین دارند رغبت مشتریان برای خرید هاست حتی با قیمت ارزان چقدر است؟
سلام
میخواستم از کسانی روی سرور هاشون دایرکت ادمین دارند رغبت مشتریان برای خرید هاست حتی با قیمت ارزان چقدر است؟
مالی که نابودی آن تو را پند میدهد، از دست نرفته است.
--------------------------------------------------------------
بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
----------------------------------------------------------
ما روی یه سرورمون (سرور مجازی) هاستینگ؛ دایرکت ادمین داریم!
اما خوب استقبال چندانی نمیکنن!
شایدم وقتی به شخص میگیم سی پنل یا دایرکت ادمین!
میگن سی پنل!
(منم باشم میگم سی پنل)
در هر صورت میل و رغبت جالبی نداره ...![]()
یوزرای من با کمال میل به پنل کلوکسو هم رضایت میدن چه برسه به دایرکت ادمین
فکر کنم مشکل از خودتون باشه که یوزراتون فقط به سی پنل رضایت میدن![]()
اینجا وظیفه فروشنده هست که مشکلات سی پنل را به مشتری بگه . مشکل تحریم . مشکل بسته شدن پنل کاربر دوستانی که تازه وارد کار هاستینگ شدن متوجه این مطب نیستند که چند سال قبل چه مشکلاتی برای شرکت های وب هاستینگ در ایران بوجود امد . نیازی به مثال نیست ولی شرکت های قدیمی و فروشندگان قدیمی این مسله را بیاد دارند .
بهتره تجربه ها را تجربه نکنیم
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
اصلا رغبت ندارند!
یادمه همون موقع که تازه سی پنل تحریم میکرد، یه مشتری توپ به پستم خورده بود که اگی مشتری میشد چندین سایت (هر ماه یکی دو تا!) میاومد تو اکانت من (اون موقع ریسلر داشتم) ، شانس من همون موقع سرور ما دچار مشکل تحریم شد و مدیر سرور هم گیر داد که باید دایرکت ادمین بزارم! از مشکلات تبدیل و ساختن دوباره یوزرهای دیتابیس که بگذریم، اون مشتری رو به خاطر همین دایرکت ادمین از دست دادم! بعد یکی دو ماه مدیر سرور خودش هم دید مشتری نداره دوباره سی پنلش کرد! از اون موقع به بعد هم که چندین سرور عوض کردم و با چند شرکت مختلف سر و کله زدم، هیچ وقت مشتری نداشتم که دایرکت ادمین بخواد! سی پنل یه چی دیگه هست! اخیرا هم که مدتی هست به کسی گیر نداده!
من به عنوان يه يوزر هيچ وقت سراغ دايركت ادمين نميرم جز موارد خاص مثل نياز به سرور ايران و...
كلا پنل وقت گيري هست و ادم حرفه اي و سريع بخواد كار كنه ميره اعصاب ادم البته اين نظر شخصي من هم هست
اين فايل منيجر و اديتور دايركت آدمين آدمو دييونه ميكنه
همين اديتور اشغال دايركت ادمين خيلي به من ضربه زد
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
نه من كلي گفتم چون پرسيده مشتري و...
وگرنه پلسك هم داشتم الان دايركت ادمين هم خيلي كم كار ميكنم ولي باز سي پنل بهتره ديگه حالا من خودم vps بگيرم هيچ وقت 10 15 دلار پول سي پنل نميدم حتي دايركت و با همون كلكسوي رايگان را ميام ولي براي هاستينگ و فروش سي پنل سياست بهتري هست اصلا بعضي ها مثل همون قضيه سيستم عامل = ويندوز فكر ميكنند كنترل پنل= سي پنل![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)