سلام و خسته نباشید سه نفر هستیم می خواهیم یک سایت موزیک بزنیم البته کاملا مجاز که فــیـ لـ تر نشیم در نخست نظرتان در مورد این ایده چیست؟
بعد اینکه از چه نوع هاستی بهتر است استفاده کنیم ؟
اگر در این مورد تجربه ای هم دارید خواهش میکنم عنوان کنید
سلام و خسته نباشید سه نفر هستیم می خواهیم یک سایت موزیک بزنیم البته کاملا مجاز که فــیـ لـ تر نشیم در نخست نظرتان در مورد این ایده چیست؟
بعد اینکه از چه نوع هاستی بهتر است استفاده کنیم ؟
اگر در این مورد تجربه ای هم دارید خواهش میکنم عنوان کنید
سوالتون خیلی کلیه !
اگر منظورتون لینوکس یا ویندوزه ، لینوکس ، کنترل پنل خوب ، می خواید سی پنل !
اگر چیز خاصی مد نظرتونه با جزئیات سوال بفرمایید.
نه دوست عزیز منظورم هاست اشتراکی یا اختصاصی و یا ... هستش
کلا میخام بدونم واسه ی داشتن یه سایت موزیک چه چیزایی لازم هستش من از وردپرس میخام استفاده بکنم
اگر چیز بهتری دارید که از وردپرس کاراییش بهتر خواهد بود عنوان کنید ممنون
برای خود سایت هاست لینوکس بگیر
برای اهنگ ها هم هاست دانلود
برای شروع هم اشتراکی جواب میده
درود
بهتره همش رو با هم روی یک سرور اختصاصی پیاده کنی تا منابع دست خودت باشه. بتونی پخش آنلاین هم راه بندازی مثل ویکی صدا خوب مسلما موفقیت بیشتری بدنبال داره. پهنای باند هم ترجیحا نامحدود.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
اول از همه باید مسیر رو مشخص کنید که از چه نوع سیستم مدیریت محتوایی مایلید استفاده کنید به نظر من از وردپرس شروع کنید مثلا سایت vmusic.ir با وردپرس هست و سایت موسیقی هم داره مجاز هم هست . به نظر من از هاست اشتراکی شروع کنید کارتون که گرفت به وی پی اس و بعد سرور اختصاصی منتقل کنید موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
برای شروع به نظر من یه هاست اشتراکی بگیرید
و بعد از پیشرفت یه هاست دانلود کم حجم اضافه کنید و به مرور بعد از اینکه هاست دانلودتون پر میشه
هاست دانلود رو افزایش بدید
خیلی ممنون واقعا بچه های این سایت فعال هستند مرسی مرسی مرسی
راستش من تا الان دو یا سه تا سایت عوض کردم یکیش تفریحی بود بعد گالری عکس بود و بعد یک انجمن بود
راستش تفریحی واقعا خوب بود یعنی مشکلی باهاش نداشتم و حیف شد ولش کردم البته دوست نداشتم عمومی کار کنم
بعد اومدم گالری عکس زدم اون هم سر اپلود عکس مشکلاتی پیدا کردم که باز مجبور شدم ولش کنم بعد هم انجمن زدم که باز اسکریپت مشکل داشت
و دیگه آپ نمیکنم من فکر میکنم برای موفق شدن در زمینه سایت داری اول باید طراحی سایت رو به خوبی بلد بود
من حرفم اینه وقتی که برنامه نویس حرفه ای که یک سایت مثلا گالری عکس داره با منی که فقط کمی ازش سر در میارم میتونیم رقابت کنیم؟
داداش ببین اصلا طراحی سایت یا یکی که برنامه نویس هست رو نباید در نظر بگیرید
من شخصی رو می شناسم که باهاشون هم آشنا هستم کامل می شناسمشون
آقای مقدسی
سایت نیک صالحی و پرشین وی رو راه انداختن
اصلا به گرافیک سایت نگاه نکردن ولی همیشه سایتشون آپ هست
و همیشه باید شما اینو مدنظر بگیرید که چه موضوعی بیشتر در بین مردم طرفدار داره
یعنی اینو بگم بهتون که در حال حاضر از اون چیزی که من تواین مدتی که گرفتم سایت های خبری اولویت دارن و بعد از اون سایت های تفریحی و بعد موزیک و فیلم و ...
ولی هیچ وقت نباید نگاه کنید رقیبتون کیه و فقط به فکر آپ بودن سایت و تبلیغ کردن سایت باشید تا بتونید به مردم سایت رو نشون بدید
اگه تازه کارهستید نیوک مشهد تیم از نظر من گزینه بهتری هست
از وردپرس سبکتره امکاناتش برای سایت موزیک بهتره کمتر به سرور فشار میاره محیط مدیریتش ساده ترهست
یک هاست 500 مگابایتی هم برای شروع کفایت میکنه و یک هاست دانلود با پایین ترن پلن
با افزایش بازدید میتونید سایت رو روی وی پی اس یا هاست های مخصوص سایت های پر بازدید انتقال بدید و هاست دانلود را هم به وی پی اس ویندوز انتقال بدید.
بازم تصمیم با خودتونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)