نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: مجوز ورود مدیر هاستینگ به هاست کاربر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    187
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    157 پست

پیش فرض مجوز ورود مدیر هاستینگ به هاست کاربر

با سلام
    شاید تا به الان هم چین تاپیکی تو انجمن نزده شده باشه که از کاربر انتقاد بشه و از بقیه مدیران هاستینگ خواسته بشه که قضاوت کنند.
    چند روز پيش يک مشتري سفارش هاست داد.از بخت بدش سرور ما که دچار مشکل شد که البته همش از ديتاسنتر(ws) بوده.اين کاربر ميخواست سيستم e107 رو نصب کنه.البته من نميدونم چه تغييري توش داده بود که سطح دسترسی تمام فایلهای این سیستم تبدیل به 404 شد.خودش هم سیستم رو ویرایش کرد.موقع نصب به ارور 403 بر میخورد و به ما گفت سرور دان شده.ما هم به خیال اینکه این مشکل از دیتاسنتر هستش بهش گفتیم تا فردا صبر کن ان شاءالله مشکل حل خواهد شد.این آقا صبر کرد و فرداش که امروز باشه دوباره تماس گرفت و گفت از دیشب سرور دان هست.با اینکه من مطمئن بودم قطعی بوجود آمده ولی به طور مداوم نبوده گفتم بهش الان سرور مشکلی نداره.

گفتم من بررسی میکنم و اگر شد مشکل را حل خواهم کرد و اگر حل نشد باید منتظر بمونید تا به سرور جدید انتقال دهیم. ما فایلهاش رو چک کردم دیدم سطح دسترسی کل فایلهای این سیستم 404 شده.گفتم بهش همه فایلها رو تبدیل 644 کنه احتمالا مشکل حل خواهد شد.ایشون این کار رو انجام داد ولی باز هم مشکل نشد.البته حل شد یا نشد رو نمیدونم چون ممکنه کش آی اس پی حل شدن مشکل رو نمایان نکرد و ایشون زد همه ی فایلها رو تو هاست پاک کرد.با ما تماس گرفت و گفت هنوز سرور دان هست (عدم دانستن فرق دان و ارور 403).گفتم بهش دوست عزیز اگر صبر کنی بهتره.امروز انتقال انجام میشه و ان شاءالله مشکل حل خواهد شد.در جواب ما چند تا فحش داد و گفت ما مریضیم و .... و قطع کرد.به خاطر اینکه من نمیخوام کاربر از خود ما نارضایتی داشته باشه باهاش تماس گرفتم و همون اول گفتم بهش به حرف من چند لحظه گوش بدید نگذاشت من حرفم رو بزنم گفت شما پول من رو خوردید،شما مسلمون نیستید،8500 تومان رو از حلقومتون در میارم،شما کلاهبردارید و ... چند تا فحش داد.این بار من خیلی ناراحت شدم و گفتم بهش خودتی.دوباره تماس گرفتم بهش گفتم چرا به حرف گوش نمیدید و باز هم همون قضیه بی احترامی بوجود آمد ( البته این بار نگذاشت جوابش رو بدم ).
    اس ام اس زدم که توش آوردم "واقعا براتون متاسفم.از این کارتون پشیمان خواهید شد.مشکلی که خودتون بوجود آوردید رو بر بر گردن سرور و ما انداختید.من مشکل رو حل خواهم کرد و به شما میفهمانم دلیل مشکل خودتونید.یا علی ".
    پس از نیم ساعت تماس گرفت و با لحن تند گفت بهت 1 ساعت مهلت میدم.من هم بهش گفتم مگر قراره شما برای ما تصمیم بگیرید.
    گفت شما حلال و حروم سرتون نمیشه.گفتم چرا؟ گفت چون 8500 تومان من رو خوردید. من بهش گفتم 10 روز تضمین بازگشت وچه هم داشتیم.گفت شما مسلمون نیستید.گفتم بهش مسلمون شمایید که سریعا قضاوت میکنید و همه ر متهم میکنید.خوب چرا ما مسلمون نیستیم؟ گفت شما به حریم خصوصی بنده تجاوز کردید.گفتم کدوم تجاوز؟ گفت شما رفتی تو هاست من همه چیز رو چک کردید.گفتم پس چجوری باید مشکلتون رو حل میکردم؟ ... چند تا فحش داد و قطع کرد.
    من وارد هاستش شدم.نمیدونستم چه دستکاری هایی انجام داده بود.سیستم e107 رو دوباره آپلود کردم و خدا رو شکر مشکل حل شد.
    .................................
    اما چرا این تاپیک رو زدم؟
    دلیلش اینه که آیا مدیر هاستینگ اجازه داره برای حل مشکل وارد هاست بشه و مشکل رو بررسی کنه؟
    در تمام عمرم و این 1 سال سابقه کار هاستینگ ( امروز 1 سال شد ) کسی تا حالا تهمت نا مسلمونی و حروم خوری بهم نزده بود که این آقا قبل از اینکه از ما بپرسه آیا هاست رو کنسل میکنیم یا نه؟ و اینکه چرا زود قضاوت کردند.بعضی ها برخورد تلفنی ما رو میدونند،که چه قبل از خرید و چه بعد از خرید با مشتری خوش برخورد هستیم.حتی بیشتر مواقع ما هستیم که باهاشون تماس میگیریم.قصد تبلیغ کردن تو این تاپیک رو ندارم.فقط میخوام همه بدونند قبل از اینکه ما حرفی بزنیم این آقا ما رو برد زیر سوال.
    من لینک این تاپیک رو برای مشتری ارسال میکنم.تا پس از ارسال جواب های ارائه دهندگان هاست یا ما قانع بشیم و یک چیز جدید یاد بگیریم و حد حدود خودمون رو بدونیم. یا ایشون قوانین هاستینگ رو بدونه. و اینکه حق با ما بوده یا با ایشون؟
    ویرایش توسط Shc : December 30th, 2009 در ساعت 00:22

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)