-
November 12th, 2012, 15:08
عضو انجمن
هتزنرها کجان؟!!!
سلام
معمولا خیلی چراغ خاموش تر از این حرفام که تو این تاپیک و اون تاپیک سرک بکشم و فضولی کنم . اما یکی از دلایل این چراغ خاموشی این بود که وب هاستینگ تالک تبدیل شده بود به بازار هتزنر و هتزنری ها !
و تا آدم حرفی میزد (چه خوب و چه بد) طیف وسیعی از کاربران به حمایت از این دیتاسنتر درجه چندم میومدن و به اصطلاح عمومی کَل کَل میکردن ...
تا اینکه بر خلاف میلم اومدم یه سرور به صورت تست از این دیتاسنتر گرفتم! هنوز 72 ساعت نگذشته بود که پنل نماینده ایرانی که ازش خرید کرده بودم به کل بسته شد و سرور ما هم رفت تو باقالی ها. حالا اینکه اسم اون نماینده چی بود مهم نیست، چون اونم شاید مقصر اصلی نبوده.
اما سوال اینجاست که الان این دوستان که تا یه چیزی میگفتیم سریع میومدن سینه چاک میدادن ، کجان ؟!
(امیدوارم دوباره به بهای خرید ارزان چنین اشتباهات و ضررهای گزافی ندهید و دیگران هم متضرر نکنید ، ما که سرورمون تست بود و مهم نبود، ولی خیلی ها این وسط ضررهای کلانی کردند)
ارادتمند شما
نیما احدی
-
تعداد تشکر ها ازnimo0ol به دلیل پست مفید
---, alikhkh, amirizadi, hpnn.wm, HyperServer, j4b3r, merci, ourweb, saeed_m27, sarvar, seflow, seyyed_ahmad, sh_edin
-
November 12th, 2012 15:08
# ADS
-
November 12th, 2012, 15:17
عضو دائم
پاسخ : هتزنرها کجان؟!!!
اقای احدی گذشت دوران هتزنر
الان دور دوره ایکس ال هاسته 
چند ماه بعد که ایکس ال هاست (خرازی ها) از هموطناش خسته بشه و سرش کلاه بره دوستان حمله میبرن به کانادا synaptica
البته روی صحبت بنده به همه ی مشترکین ایکس ال هاست نیست.چون افرادی هستند که با صداقت دارن با این دیتاسنترها کار میکنن
اما افراد سودجو سروکله شون توی تمام دیتاسنترا پیدا میشه و چهره ی یک ملت رو خراب میکنن
وگرنه هتزنر هم اوایل با ایران هیچ مشکلی نداشت
الان دیگه کلافه شدن از این جماعت و پنلشونو با تیر میزنن
ویرایش توسط TARIMEHR : November 12th, 2012 در ساعت 15:19
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 15:24
عضو دائم
اتفاقا اسم نماینده که فروخته بود مهم هست
دلیل بسته شدن پنلش توی تاپکیهای بخش انتقادت سرچ کنید راست یا دورغ ظاهرا یکی از نمایندگان از زمان 30روزه یا 45 روزه که دیتا سنتر برای تسویه حساب فاکتورهاش میداده این نماینده سو استفاده کرده و دیتا سنتر پیچونده و 50 -60 میلیون پول شارج دیتا سنتر پیچونده و پولها خورده بعد گفته بوده دیتا سنتر داره گیرهای بیخود میده سرورهاتون باید منتقل کنید و از این حرفها و اینکه دیتا سنتر کد انتقال سرور هم نمیده که به پنل دیگر منتقل نمیشه کرد حالا چرا کد انتقال بسته شده بود برمیگرده به همون قضیه پیچوندن راست و دروغش گردن خودشون و کسانی که گفتن
ممکنه شما هم از همون شخص گرفته بودین که الان پنلشون کلا بسته شده پس فکر میکنم لازم باشه که اسمش برده بشه شاید دیگران هم همچین مشکلی داشن که وضعیت اون فروشنده مشخص بشه و شایدهم اینهم یکی دیگه باشه حداقل دیگران نرن از این شخص بخرن که گرفتار بشن
ویرایش توسط MagicVps.Com : November 12th, 2012 در ساعت 15:34
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 15:38

نوشته اصلی توسط
nimo0ol
تا اینکه بر خلاف میلم اومدم یه سرور به صورت تست از این دیتاسنتر گرفتم! هنوز 72 ساعت نگذشته بود که پنل نماینده ایرانی که ازش خرید کرده بودم به کل بسته شد و سرور ما هم رفت تو باقالی ها. حالا اینکه اسم اون نماینده چی بود مهم نیست، چون اونم شاید مقصر اصلی نبوده.
سلام
ما چندتا سرور از هتزنر داریم، زیاد نیاز به پشتیبانی نداشتیم و نمی تونم در مورد پشتیبانی این شرکت نظر بدم.
برای اطمینان سرور ها را با مشخصات غیرایرانی خرید کردیم.
تا این لحظه کوچکترین مشکلی نبوده.
این که شما یا نماینده شما با این دیتاسنتر مشکل داشتید، یا افرادی میان هاست نامحدود از هتزنر ارائه می دن، یا سرور های 10 تومنی روی ex4s ارائه می دن و ...
این ها از اعتبار هتزنر کم نمی کنه و در واقع ما ایرانی ها باعث بدنام شدن این دیتاسنتر شدیم.
نکته دیگر : کدوم دیتاسنتر با ایران مشکل نداره؟؟؟ هر دیتاسنتر یا هر شرکتی مطیع قوانین کشورش هست. الان شما با بخش فروش یک دیتاسنتر صحبت کنید بگید من ایرانی ام سرویس می دید 50% می گن آره 50% می گن نه. همون 50% که قبول کردند سرویس به شما بدهند، بعد از مدتی تحریم می کنند و لینک قوانین بین المللی و لینک تحریم و ... برای شما ارسال می کنند.
-
تعداد تشکر ها ازTalahost.Com به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 15:48
عضو انجمن
به به کم میبینم که دوستان هتزنری دارن میان !
طلاهاست عزیز هتزنر اعتبارشو از چه مبحثی در سرویس هاش بدست آورده ؟!
هنوز در معتبر بودن یا نبودن این دیتاسنتر شک و شبهات زیادی وجود داره و بهتره اینقدر صریح دفاع نکنید.
در مورد اینکه نماینده ایرانیشون پول بالا کشیده و در رفته هم من هیچ نظری ندارم . اونم به این علت که معمولا ایرانی ها دوست دارن افسانه سازی و داستان پردازی محلی کنند و به افسانه ها قدرت ببخشند.
اون نماینده ایرانی که پنلش بسته شده رو میشناسم و خیلی هم اینجا سرور داشته ... لااقل میدونم اونی که من باهاش کار کردم چیزی بالا نکشیده و اتفاقا برعکس کلی هم متضرر شده.
حالا اگر صحبت دیگری هست در خدمتم.
برای فروش کالاهای جدید، روی طرز ارائه ی آنها تمرین کنید.
-
تعداد تشکر ها ازnimo0ol به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 15:49
عضو انجمن
سلام
قبلا اگه دوستان دقت کرده بودند زیاد طرف هتزنر نمیرفتم ! و در حال حاضر سرورهایی از این دیتاسنتر تهیه کردیم که تا به حال مشکلی نداشتیم
دلیل خرید هم فقط و فقط برای پوشش دادن به سلیقه ی اون دسته از مشترکینی که انتظار سرویس های ارزانتر رو داشتند !
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 15:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimo0ol
سلام
معمولا خیلی چراغ خاموش تر از این حرفام که تو این تاپیک و اون تاپیک سرک بکشم و فضولی کنم . اما یکی از دلایل این چراغ خاموشی این بود که وب هاستینگ تالک تبدیل شده بود به بازار هتزنر و هتزنری ها !
و تا آدم حرفی میزد (چه خوب و چه بد) طیف وسیعی از کاربران به حمایت از این دیتاسنتر درجه چندم میومدن و به اصطلاح عمومی کَل کَل میکردن ...
اما سوال اینجاست که الان این دوستان که تا یه چیزی میگفتیم سریع میومدن سینه چاک میدادن ، کجان ؟!
(امیدوارم دوباره به بهای خرید ارزان چنین اشتباهات و ضررهای گزافی ندهید و دیگران هم متضرر نکنید ، ما که سرورمون تست بود و مهم نبود، ولی خیلی ها این وسط ضررهای کلانی کردند)
ارادتمند شما
نیما احدی
فکر نکنم همیشه جاهایی که ارزون بدند همیشه کیفیت پایین دارند
مثلا دیتاسنتر رداستیشن که واقعا در این مدتی که من از این دیتاسنتر گرفته بودم به شدت راضی بودم یا مثلا xlhost یه دیتاسنتر خوب و عالی هست.
حالا شاید هتزنز خراب کرده ولی نمی شه این خرابی رو واسه تمامی دیتاسنتر ها تعمیم داد
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 16:34

نوشته اصلی توسط
nimo0ol
به به کم میبینم که دوستان هتزنری دارن میان !
طلاهاست عزیز هتزنر اعتبارشو از چه مبحثی در سرویس هاش بدست آورده ؟!
هنوز در معتبر بودن یا نبودن این دیتاسنتر شک و شبهات زیادی وجود داره و بهتره اینقدر صریح دفاع نکنید.
در مورد اینکه نماینده ایرانیشون پول بالا کشیده و در رفته هم من هیچ نظری ندارم . اونم به این علت که معمولا ایرانی ها دوست دارن افسانه سازی و داستان پردازی محلی کنند و به افسانه ها قدرت ببخشند.
اون نماینده ایرانی که پنلش بسته شده رو میشناسم و خیلی هم اینجا سرور داشته ... لااقل میدونم اونی که من باهاش کار کردم چیزی بالا نکشیده و اتفاقا برعکس کلی هم متضرر شده.
حالا اگر صحبت دیگری هست در خدمتم.
بنده از هتزنر طرفداری نکردم. دلیل مشکلات اخیر خود ما هستیم نه هتزنر!
در ضمن هتزنر در هیچ کجای دنیا نماینده نداره. شخصی که شما ازش خرید کردید کاربر بوده نه نماینده.
-
تعداد تشکر ها ازTalahost.Com به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 16:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
فکر نکنم همیشه جاهایی که ارزون بدند همیشه کیفیت پایین دارند
مثلا دیتاسنتر رداستیشن که واقعا در این مدتی که من از این دیتاسنتر گرفته بودم به شدت راضی بودم یا مثلا xlhost یه دیتاسنتر خوب و عالی هست.
حالا شاید هتزنز خراب کرده ولی نمی شه این خرابی رو واسه تمامی دیتاسنتر ها تعمیم داد
ما اینجا داریم در مورد هتزنر صحبت میکنیم نه سایر دیتاسنتر ها ...
فقط در مورد رداستیشن باید بگم حتی با آفر 55% هم سرورهاش بعضاً خیلی گرون تر از هتزنر در میان ... ضمن اینکه دلیل آفر دادن رداستیشن هم مشخص و مبرهنه و نماینده شون توضیح کامل دادن
-
تعداد تشکر ها از nimo0ol به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 16:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
بنده از هتزنر طرفداری نکردم. دلیل مشکلات اخیر خود ما هستیم نه هتزنر!
در ضمن هتزنر در هیچ کجای دنیا نماینده نداره. شخصی که شما ازش خرید کردید کاربر بوده نه نماینده.
منظور من از نماینده در واقع همون فروشنده ایرانی بود .
در هر حال یکی از دلایلی که باید به چنین دیتاسنترهایی شک کرد همین نداشتن نماینده های قانونی و پارتنرهای بین المللی هست.
-
تعداد تشکر ها از nimo0ol به دلیل پست مفید