سلام من می خواستم یک سرور مجازی بگیرم اما مشکلاتی دارم من این سرور رو برای هاست دانلود می خوام بهتره با چه سیستم عاملی باشه و سیستم میکروتیک خوبه؟
سلام من می خواستم یک سرور مجازی بگیرم اما مشکلاتی دارم من این سرور رو برای هاست دانلود می خوام بهتره با چه سیستم عاملی باشه و سیستم میکروتیک خوبه؟
با سلام...
برای هاست دانلود از ویندوز و لینوکس میتونید استفاده کنید.
کار میکروتیک چیز دیگری هست.
با سلام
از ویندوز که بهتر هست و نصب iis
و از لینوکس
میکروتیک کارش مخابراتی هست و شبکه ربطی به فایلینگ ندارد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
پس بدرد هاست دانلود نمی خوره؟
ویندوز
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
ويندور 2008 بهتره
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام بهتره از ویندوز سرور 2008 استفاده کنید
iis7 خیلی قویتره البته حتما" رم 1 گیگ به بالا بگیرید تا دچار مشکل نشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ای بابا دوستان چی پیشنهاد می کنید؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ویندوز را پیشنهاد میکنم و این که پهنای باند را هم در نظر بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)