سلام.
1. آقا از کجا می تونیم بفهمیم چه قسمت هایی از سایت به سرور فشار می آوردند و مصرف منابع بالای سایت بخاطر کدام قسمت هاست؟
2. بنده خدایی گفت شل روی سایت شما هست. چطور میشه فهمید و پیداش کرد؟ ویروس یاب خود سی پنل که چیزی پیدا نمی کنه.
سلام.
1. آقا از کجا می تونیم بفهمیم چه قسمت هایی از سایت به سرور فشار می آوردند و مصرف منابع بالای سایت بخاطر کدام قسمت هاست؟
2. بنده خدایی گفت شل روی سایت شما هست. چطور میشه فهمید و پیداش کرد؟ ویروس یاب خود سی پنل که چیزی پیدا نمی کنه.
من هم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
حقیر دانش چندانی نداره کمک کنم، حالا دوستان متخصص نظرشون را می نویسن ان شالله. منتها من این سوال را جایی دیگه هم مطرح کردم و جواب این وبد که شما خودتون نمی تونید ببینید چه قسمتهایی داره فشار میاره، ادمین هاست باید مانیتورینگ کنه و بهتون بگه مثلا فلان اسکریپ داره بیش از حد منابع مصرف می کنه.
خوب من الان سرور مجازی دارم از کجا باید ببینم
بودن شل رو سایت شما به گرفتن منابع ارتباطی نداره . بفرض یک فایل شل باشه .فایلی هست که هکر برای نفوذ به هاست شما استفاده میکنه و مصرف منابع نداره .
اول سیستم مدیریت محتوی تون ببنید چی هست .خود سیستم ها مشکلی نداره ولی افزونه ها یا پلاگین های که نصب میشه رو ی جوملا وردپرس ...اینا اگه درست کد نوسی نشه منابع میگره .
تک تک افزونه ها که جدا خودتون نصب کردید بررسی کنید.
دیتابیس رو بررسی کنید ایا table هست که تعداد رکوردهاش خیلی زیاد بالا باشه ؟ اصلا فایل دیتابیس تون حجمش معقول هست یا خیر ؟و......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)