-
February 27th, 2011, 14:00
عضو انجمن
پارک ساب دومین روی یک dns دیگر
دوستان میخوام یه ساب دومین از دامنه سایتم داشته باشم که روی یه آی پی دیگه ست شده باشه.دی ان اسی که باید روی اون دامنه ست بشه هست
ns1.shoperpost.com
ns2.shoperpost.com
من از domaintools آِ پی زیرو کشیدم بیرون:
85.17.237.40
اما توی reversIp :
174.142.238.14
رو میده.
who-host هم که مشخص میکنه مال leaseweb هست کلا که هیچی.
این یه نکته دوستان یه چکی بکنند آی پی این دی ان اس رو ببینید میتونید پیدا کنید.؟
2- نکته دیگه اینکه من باید با سی پنل این کارو براش بکنم.advanced dns zone رو باید ادیت کرد یا simple dns zone?
* اولا اینکه از کدوم dns zone ها باید ریکورد بزنم؟
* دوما اینکه ساب دومین رو باید ایجاد کنم؟ یا نیازی به ایجاد ساب دومین نیست؟ چون ساب دومین فقط برام درسش مهمه و هیچ سیستم و اسکریپتی قرار نیست توش ریخته بشه.فقط با ساب دومینیش که shop.site.ir هست کار دارم و دی ان اسش.
* سوما اینکه چند تا a ریکورد بزنم؟ دوتا یا یکی بسه؟
یکمی زودتر
اشکرت الاصدقاء :دی
-
-
February 27th, 2011 14:00
# ADS
-
February 27th, 2011, 15:22
پاسخ : پارک ساب دومین روی یک dns دیگر
سلام
1. در مورد پیدا کردن آی پی انقدر احتیاج نیست بری اینور و اینور بگردی
توی command ویندوز بنویس ping ns1.shoperpost.com آی پی را بهت میده
من زدم و همین آی پی که گفتی را داد ، اگه می خوای تست کن متوجه میشی
2. Advanced DNS Zone با Simple DNS Zone فرقی نداره و همین طور که از اسمش پیداست اولی یکم پیشرفته تره و امکانات بیشتری بهت میده حالا مختاری که از هر کدام می خوای استفاده کنی
2.a. این طور که من زدم چون هر دو dns یک آی پی هستند فقط ساب دامین را روی همین یک آی پی ست کنی مشکلت رفع میشه
2.b. باید اول ساب دامین را بسازی و بعد که بری توی یکی از گزینه هایی که گفتم و میبینی که ساب دامینت اضافه شده اونوقت edit کن و آی پی مورد نظر را وارد کن
3.c. احتیاجی هم به ساخت A record دیگه نیست چون هر دو DNS یک ای پی هستند ولی اگه آی پی ها فرق داشت باید یک A record جدید بسازی
فقط یک نکته بگم که بعد از تنظیماتی که انجام دادی باید روی لون سرویسی که DNS را تنظیم می کنی توی addon domain ساب دامینت را اضافه کنی تا بتونه بازش کنه
مشکلی بود در خدمتم
تشکر هم فراموش نشه
-
تعداد تشکر ها ازalirezak به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2011, 17:21
عضو انجمن
آره درسته
توی Advanced دسترسی ویرایش رو میده.اما ساب دومین وقتی ایجاد شد توی همین advanced دو تا اضافه کرد یعنی www و non-www ... من برای هر دو تا ادیت زدم و آی پی رو وارد کردم....مشکلی فکر نکنم پیش بیاد
-
-
February 27th, 2011, 17:24
خوبه گفتیم تشکر فراموش نشه
-
تعداد تشکر ها ازalirezak به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2011, 16:21
عضو انجمن
خوبه گفتیم تشکر فراموش نشه
عزیزم دو تا تشکر زدم برات قد تیم ملی
اون کاری رو که گفتم کردم.الان پارک دامنه روی اونجا انجام شده اما وقتی سایت باز میشه ببین چی میده.چرا؟
تابلوئه دیگه همتون میدونید ... مال ایران مارکت سنتر نامرده.میخوام به جای دامنه ساب دومین بذارم...داره قر میاد سرمون
الکمک...الپیلیز
-