-
October 27th, 2012, 20:18
**** مشکل در انتقال دامنه ****
با سلام به خدمت دوستان متاسفانه یک مشکل سر راه انتقال دامنه من پیش اومده که حسابی اسیرم کرده در بخش Move services پنل دامنه پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به انتقال صفحه خطای زیرا نشان داده میشود و عمل انتقال صورت نمیگیرد :
[t3] Error
You are not allowed to perform this action
حالا من موندم چه کنم پشتیبانی که کلا تو ایران بی معنیه و تو این جور مواقع ادم باید خودش همه کارارو بکنه لطفا راهنمایی بکنید که برای انتقال چه بکنم اگر نیاز به مکاتبه بادایرکت ای هست لطفا بگید چی باید براشون بنویسم؟؟
-
-
October 27th, 2012 20:18
# ADS
-
October 27th, 2012, 20:26
پاسخ : **** مشکل در انتقال دامنه ****
در پنل دامنه چک کنید که دامنه لاک نباشه.البته من با دایرکت ای کار نکردم طبق پنل های name.com اینو میگم.
-
تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2012, 20:39

نوشته اصلی توسط
Persian Boy
با سلام به خدمت دوستان متاسفانه یک مشکل سر راه انتقال دامنه من پیش اومده که حسابی اسیرم کرده در بخش Move services پنل دامنه پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به انتقال صفحه خطای زیرا نشان داده میشود و عمل انتقال صورت نمیگیرد :
[t3] Error
You are not allowed to perform this action
حالا من موندم چه کنم پشتیبانی که کلا تو ایران بی معنیه و تو این جور مواقع ادم باید خودش همه کارارو بکنه لطفا راهنمایی بکنید که برای انتقال چه بکنم اگر نیاز به مکاتبه بادایرکت ای هست لطفا بگید چی باید براشون بنویسم؟؟
مهمترین دلیل عدم انتقال دامنه قفل بودن دامنه هست. که ممکن از طرق خودتون اعمال شده باشه یا ریسلری که ازش خریدین سایر موارد رو هم می تونید در آدرس زیر بخونید
Moving or Pushing a Domain Name from one Customer Control Panel to another
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2012, 20:42

نوشته اصلی توسط
parsa7
در پنل دامنه چک کنید که دامنه لاک نباشه.البته من با دایرکت ای کار نکردم طبق پنل های name.com اینو میگم.
قفلش disable شده ولی متاسفانه همچنان خطا میده
-
-
October 27th, 2012, 20:55
عضو انجمن
دلیل عمده قفل شدن هست. در واقع تنها چیزی که به ذهنم میرسه و فقط باید از طریق ریسلر مرجع رفع بشه.
-
-
October 27th, 2012, 21:13
-
-
October 27th, 2012, 21:23

نوشته اصلی توسط
Persian Boy
یک سوال برام پیش اومد ایا ریسلر میتونه از طریق پنل خودش move رو قفل کنه ؟ چون من تو پنل Customer قفل رو
disable کردم از طرفی پشتیبانی میگه که اصلا روحشم خبر نداره که مشکل از چی میتونه باشه
نکته جالب اینجاست که برای تمدید دامین قیمتشون 20000 تومن از بقیه بالاتره
ریسلر می تونه دامین رو قفل کنه اما از پنل شما مشخص هست که ریسلر لاک کرده. دامین پسوندش چی هست؟ چند روزه ثبتش کردین؟
-
-
October 27th, 2012, 21:50

نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
ریسلر می تونه دامین رو قفل کنه اما از پنل شما مشخص هست که ریسلر لاک کرده. دامین پسوندش چی هست؟ چند روزه ثبتش کردین؟
دقیقا از کجا میشه فهمید که لاک شده یا نه ؟
پسوندش .in هست که یه 10 ماهی از ثبتش میگذره
-
-
October 27th, 2012, 21:53

نوشته اصلی توسط
parsdrive
دلیل عمده قفل شدن هست. در واقع تنها چیزی که به ذهنم میرسه و فقط باید از طریق ریسلر مرجع رفع بشه.
من هم مجبور شدم به resellerclub.com ایمیل بزنم الان هم منتظرم ببینم چه جوابی میدن امیدوارم ok شه
-
-
October 27th, 2012, 23:19
دوست عزیز باید از ثبت دامین 5 روز بگذره.این مورد هم در نظر بگیرید که باید 5 روز از ثبت کنترل پنل دایرکتی شما هم گذشته باشد.
با تشکر
-