-
October 11th, 2012, 14:41
با این مشخصات می تونم از هاست اشتراکی استفاده کنم ؟
امیدوارم سوالمو جای مناسبی مطرح کرده باشم
دوست من یه سایت اطلاع رسانی داره که براش قبلا سرور اختصاصی گرفته ولی چون هزینه هاش زیاد شده و درامد ی هم از سایتش نداره به فکر هستیم که به هر ترتیبی که شده هزینه هاشو بیاریم پائین که سایت بتونه به حیات خودش ادامه بده چون زحمت زیادی براش کشیده.
من به فکرم رسید که شاید از اول اشتباه کرده و می تونسته از هاست اشتراکی استفاده کنه... الان که قیمت ها رو می بینم خیلی برام جالبه... مثلا نوشته ماهیانه 300 گیگ پهنای باند... سالی 60 هزار تومن... حالا به نظر شما با این مشخصات میشه هاست اشتراکی گرفت ؟
- مصرف پهنای باند کمتر از 300 گیگ
- آخرین نفر آنلاین سایت 900 نفر
- هیچ دانلود فیلم و موسیقی و فابل های حجیم نداره... فقط خبر و مقاله داره و یه انجمن که 96% ترافیک مال انجمن هست...
اگر علاقه مند هستید آدرس سایتو بدونید پ خ کنید... اگر مهم نیست ممنون میشم همینجا راهنمائی کنید
-
-
October 11th, 2012 14:41
# ADS
-
October 11th, 2012, 14:47
عضو جدید
-
-
October 11th, 2012, 16:13
عضو انجمن
پاسخ : با این مشخصات می تونم از هاست اشتراکی استفاده کنم ؟
اولا اینجا بخش آموزشیه نه سوالات و مشکلات در ضمن نه روی هاست اشتراکی نمیشه برید یه هاست پربازدید بگیرید چون واقعا 900 نفر آن خیلی زیاده و فشار میاد به سرور ولی خب یه هاست پربازدید بخرید ولی با هزینه سالی 60 تومان نمیشه چون مقدار رمی که از سرور مصرف میشه خیلی بیشتر از سالی 60 تومانه یعنی توی این وضعیت بازار حتی شاید ماهی 60 هم به سختی گیر بیارید ولی روی ماهی 60 می تونید حساب کنید
-
-
October 11th, 2012, 16:47

نوشته اصلی توسط
fasterhost
اولا اینجا بخش آموزشیه نه سوالات و مشکلات در ضمن نه روی هاست اشتراکی نمیشه برید یه هاست پربازدید بگیرید چون واقعا 900 نفر آن خیلی زیاده و فشار میاد به سرور ولی خب یه هاست پربازدید بخرید ولی با هزینه سالی 60 تومان نمیشه چون مقدار رمی که از سرور مصرف میشه خیلی بیشتر از سالی 60 تومانه یعنی توی این وضعیت بازار حتی شاید ماهی 60 هم به سختی گیر بیارید ولی روی ماهی 60 می تونید حساب کنید
vps چطوره ؟ من یادمه چند سال پیش شنیدم که vps خوب نیست...ولی یادم رفته علتشو... نظر شما چیه؟
-
-
October 11th, 2012, 19:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamids68
vps چطوره ؟ من یادمه چند سال پیش شنیدم که vps خوب نیست...ولی یادم رفته علتشو... نظر شما چیه؟
نه وی پی اس هم خوبه اما با توجه به قیمت لایسنس باز هم مناسب در نمیاد شما برید یه هاست ابری بگیرید و به فروشنده بگید که رم بیشتری بهتون اختصاص بده
-
-
October 24th, 2012, 18:57
با این قیمت فکر نکنم ولی شما هاست لینوکس حرفه ای ما رو یه نگاهی بنداز فکر کنم پلان 2 یا 3 به دردت بخوره.
- SGIG-HOST
-
-
October 26th, 2012, 07:04
اگه 900 نفر آنلاین دارید به فکر هاست اشتراکی نباشید و سرور اختصاصی تهیه کنید. من حتی وی پی اس هم توصیه نمیکنم.
-
-
October 26th, 2012, 11:35
سلام.فکر میکنم شما با هاست دی ال فکر کنم مشکلتون حل بشه . الان مثلا وی بی ایران بالی 1000 نفر انلاین هست روی هاست دی ال
-
-
October 26th, 2012, 13:35
عضو انجمن
همکاران در انجمن wht آفرهای ویژه زیاد دارند برای هاست می تونید در تاپیک مربوطه جست و جو کنید
-
-
October 26th, 2012, 17:28
عضو انجمن
از هاست پر بازدید می تونید استفاده کنید.
از vps با کنترل پنل website panel که تحت ویندوزه و رایگانه هم می تونید استفاده کنید.
-