با سلام
متاسفانه در طی این چند ماه اخیر با ی سری از همکار نماهای شما فوق العاده مشکل داشتم
بعضی از این اشخاص اینقدر بی انصاف هستند که به اسم آپتایم و پشتیانی شفاف و منظم در مسنجر و تلفنی سرویس ارائه میدن
و وقتی سرویس دان میشه حتی جواب هم نمیدن که بابا من اصن همینم که هستم ، حداقل آدم بفهمه باید ترنسفذر کنه دیتاش نپره !!!
این انسانیت مسئله بود ، در بدترین حالت
تازه اینها قرار بودن بهم سروی واقعی بدن
من تحت هیچ شرایط نه هاست دانلود دارم ، نه آپلود سنتر ، نه شل آپلود میکنم ، نه اسپم دارم نه هیچ قانونی و نقض نکردم
اینجانب عاجزانه از شما میخوام اگه سرویسی با این مشخصاتی که میدم دارید آفر بدید و خواهشن انسان باشین و پاسخگو ، من بابت اکانتهایی که رو نمایندگی میارم چک پشتوانه به شرکت های دولتی دادم !
1- سرور اختصاصی باشه !!! چون دوست ندارم دردسرایی که رو هتزنر با vps هایی که بوده به وجود بیاد ،و چیزایی که خودتون حتما در جریانید به وجود بیاد ، در یک کلام سرور مال خودتون باشه
2- لایت اسپید داشته باشید
3-آنتی دی داس داشته باشید ( این بیشتر برای حفظ امنیت سروره که اگه به بقیه اکانتها فشار اومد سروس های من تحت تاثیر قرار نگیره ) تو این چند ماه اخیر من هر جا رفتم به خاطر تحت تاثیر قرار گرفتن بقیه اکانتهای روی سرور کل سرور دان بوده
4- 5گیگ فضا با پهنای باند بقولی نامحدود میخوام ، یا همون آنمیترد، ترجیحا اگه پورتتون 10گیگ باشه که بهتره ، که باز اینم به سرویس دهی خودتون مربوط میشه
5-خواهشن پاسخ گویی داشته باشید ، حتی اگه خدایی نکرده سرورتون داشت میترکید که من بفهمم چیکار کنم
6-مکان سرور به ایران نزدیک تر باشه ( زیر 200 میلی ثانیه ) که البته آنتی دی داس داشته بشید پینگ تایم اوته ولی ترجیحا انگلیس باشه
7-بک آپ داشته باشید که حتی اگه خدایی نکرده سرور منفجر هم شد من بتونم سریع منتقل کنم
8-برای ماه آینده آی پی اختصاصی لازم دارم ، چون میخوام درگاه پرداخت بگیرم و میخوام که آی پی اختصاصی باشه
9-نسخه جدید سی پنل + نسخه جدید پی اچ پی که همین امروز اومد نسخه 5.4 - 5.3 هم باشه مشکلی نیست
--------------------------------
بنده قصد و نیت ام تحت هیچ شرایط توهین به هیچ کسی نبوده و نیست ، فقط ی یوزرم که واقعا طاقتم طاق شده ! بخاطر مسئولیت پذیر نبودن ی سری انسان نما
-
تا به العان 2 تا سرویس دهنده پیدا کردم با این مشخصات و قیمتاشونم میدونم ولی اسمی ازشون نمیبرم ، این دفعه یک هفتس شاید 100 تا سرویس دهنده رو زیر ذره بین گرفتم
لطف کنید قیمت سرویس + آی پی اختصاصی رو بفرمایید
و در نظر بگیرید قیمت معقول بدید چون من 7 8 ساله کارم شبکه و وب هستش ، فقط وقت مونیتور کردن سرور رو ندارم برای همین دارم نمایندگی میگیرم