نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: نمایندگی با آپتایم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض نمایندگی با آپتایم

با سلام
    متاسفانه در طی این چند ماه اخیر با ی سری از همکار نماهای شما فوق العاده مشکل داشتم
    بعضی از این اشخاص اینقدر بی انصاف هستند که به اسم آپتایم و پشتیانی شفاف و منظم در مسنجر و تلفنی سرویس ارائه میدن
    و وقتی سرویس دان میشه حتی جواب هم نمیدن که بابا من اصن همینم که هستم ، حداقل آدم بفهمه باید ترنسفذر کنه دیتاش نپره !!!
    این انسانیت مسئله بود ، در بدترین حالت
    تازه اینها قرار بودن بهم سروی واقعی بدن
    من تحت هیچ شرایط نه هاست دانلود دارم ، نه آپلود سنتر ، نه شل آپلود میکنم ، نه اسپم دارم نه هیچ قانونی و نقض نکردم
    اینجانب عاجزانه از شما میخوام اگه سرویسی با این مشخصاتی که میدم دارید آفر بدید و خواهشن انسان باشین و پاسخگو ، من بابت اکانتهایی که رو نمایندگی میارم چک پشتوانه به شرکت های دولتی دادم !

1- سرور اختصاصی باشه !!! چون دوست ندارم دردسرایی که رو هتزنر با vps هایی که بوده به وجود بیاد ،و چیزایی که خودتون حتما در جریانید به وجود بیاد ، در یک کلام سرور مال خودتون باشه
    2- لایت اسپید داشته باشید
    3-آنتی دی داس داشته باشید ( این بیشتر برای حفظ امنیت سروره که اگه به بقیه اکانتها فشار اومد سروس های من تحت تاثیر قرار نگیره ) تو این چند ماه اخیر من هر جا رفتم به خاطر تحت تاثیر قرار گرفتن بقیه اکانتهای روی سرور کل سرور دان بوده
    4- 5گیگ فضا با پهنای باند بقولی نامحدود میخوام ، یا همون آنمیترد، ترجیحا اگه پورتتون 10گیگ باشه که بهتره ، که باز اینم به سرویس دهی خودتون مربوط میشه
    5-خواهشن پاسخ گویی داشته باشید ، حتی اگه خدایی نکرده سرورتون داشت میترکید که من بفهمم چیکار کنم
    6-مکان سرور به ایران نزدیک تر باشه ( زیر 200 میلی ثانیه ) که البته آنتی دی داس داشته بشید پینگ تایم اوته ولی ترجیحا انگلیس باشه
    7-بک آپ داشته باشید که حتی اگه خدایی نکرده سرور منفجر هم شد من بتونم سریع منتقل کنم
    8-برای ماه آینده آی پی اختصاصی لازم دارم ، چون میخوام درگاه پرداخت بگیرم و میخوام که آی پی اختصاصی باشه
    9-نسخه جدید سی پنل + نسخه جدید پی اچ پی که همین امروز اومد نسخه 5.4 - 5.3 هم باشه مشکلی نیست
    --------------------------------
    بنده قصد و نیت ام تحت هیچ شرایط توهین به هیچ کسی نبوده و نیست ، فقط ی یوزرم که واقعا طاقتم طاق شده ! بخاطر مسئولیت پذیر نبودن ی سری انسان نما
    -
    تا به العان 2 تا سرویس دهنده پیدا کردم با این مشخصات و قیمتاشونم میدونم ولی اسمی ازشون نمیبرم ، این دفعه یک هفتس شاید 100 تا سرویس دهنده رو زیر ذره بین گرفتم
    لطف کنید قیمت سرویس + آی پی اختصاصی رو بفرمایید
    و در نظر بگیرید قیمت معقول بدید چون من 7 8 ساله کارم شبکه و وب هستش ، فقط وقت مونیتور کردن سرور رو ندارم برای همین دارم نمایندگی میگیرم
    ویرایش توسط shadow : November 2nd, 2012 در ساعت 16:37

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)