سلام.
دوستان من سایت دانلود زدم با سیستم وردپرس
چه افزونه های برای سئو سایت،مطلب،عکس و...
امنیت و.. لازمه نصب کنم؟
ممنون میشم راه نمای کنید به خصوص کسانی که سایت دانلود دارن
سلام.
دوستان من سایت دانلود زدم با سیستم وردپرس
چه افزونه های برای سئو سایت،مطلب،عکس و...
امنیت و.. لازمه نصب کنم؟
ممنون میشم راه نمای کنید به خصوص کسانی که سایت دانلود دارن
سلام و عرض ادب
افزونه های سئو » Seo Ultimate ~ All In Seo Pack ~ Head Space 2
افزونه Tinymce advanced که برای ظاهر بهتر ویرایشگرتون به کار می ره و امکانات بیشتر و بهتری در اختیارتون می ذاره
افزونه ی Better Wp Security افزونه basic مناسبی برای امنیت هست ولی تأکید می کنم که همیشه نمی شه با استفاده از افزونه جلوی هک یا حملات به سایت رو گرفت
شما آدرس ورود به مدیریت یا لوگین کردن رو تغییر بدید ، نسخه وردپرس رو از داخل سایت حذق کنید و راه های دیگه ای که با جستجوی کلمه ی " افزایش امنیت وردپرس " در گوگل به راحتی بهشون می رسید
404 Redirection
این افزونه می تونه تأثیر به سزایی در سئو سایتتون داشته باشه ، به این صورت کار می کنه که اگر شخصی آدرسی به اشتباه به آخر سایتتون اضافه کنه یا بخواد به روشی سایت رو مورد حمله قرار بده، میاد چک می کنه و اگر آدرس اون صفحه در دایرکتوریش وجود نداشت دایرکت می کنه به مسیری که شما از قبل مشخص کردید
بررسی کننده پیوند شکسته
این افزونه هم تأثیر زیادی می تونه در بهبود رنک سایتتون داشته باشه ، همونطور که می دونید بسیاری از لینک ها بعد از مدتی غیرفعال میشن ولی همچنان در سایت شما باقی می مونن ، ولی شما می تونید به راحتی با این پلاگین لینک ها رو غیرفعال کنید
Special Text Boxes
از این افزونه می تونید برای زیبایی بخشیدن به لینک های دانلود استفاده کنید ، می تونید از موارد پیشفرض خودش استفاده کنید یا اگر با کدنویسی آشنایی دارید بخش هایی رو بهش اضافه و استفاده کنید ، افزونه بسیار جالبی هستش
Theme My Login
افزونه ی بسیار کاربردی برای ایجاد سیستم ثبت نام و لوگین کردن راحت تر در سایتتون
ابزارک هم داره که به راحتی می تونید ازش استفاده کنید و قرار بدید در سایدبارها
WordPress Database Backup
افزونه ی بسیار کاربری و مهم برای بک آپ گیری از دیتابیس ، به این صورت هست که یک ایمیل بهش می دید و زمان بندی می کنید و این افزونه در تاریخ معین شده و به صورت مداوم بک آپ از دیتابیس براتون می فرسته که در صورت از بین رفتن سایت آخرین بک آپ رو داشته باشید و به راحتی اطلاعاتتون رو برگردونید
Yet Another Related Posts Plugin
افزونه ی مناسبی جهت معرفی پست های مرتبط با پست مربوطه ، که می تونید مکانش رو در ادامه مطلب مشخص کنید
بنده این افزونه ها رو تونستم معرفی کنم ، اگر در زمینه ی دیگه ای افزونه برای وردپرس نیاز دارید بفرمائید ، در خدمتتون هستم
سپاس
MR2OD
ویرایش توسط ariacloud : October 28th, 2012 در ساعت 15:57 دلیل: More beautifully
Forget Me
مرسی.
اگر چند افزونه سئو نصب کنم مشکلی نداره؟؟
افزونه ای هست که سرعت سایت رو بالاتر ببره؟
up...............
خیر مشکلی پیش نمیاد ، ولی این کار رو نکنید بهتر هست چون اون موقع با مشکل انباشته شدن کلمات کلیدی مواجه می شید
بله ، افزونه WP Super Cache
Forget Me
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)