-
October 6th, 2012, 20:45
عضو انجمن
پرداخت های ارزی Paypal, Visa, Master, Bank Transfer و Western Union در کمترین زمان از کشور آلمان
سلام به بازدید کنندگان عزیز ,
فعالیت های موجود:
انجام پرداخت های Paypal در کمترین زمان ( با پشتیبانی از اینکه پرداخت Fraud نشه با ارائه مدرک های لازم )
انجام حواله های بانکی در کل دنیا از طریق IBAN , BIC
انجام Western Unionانجام پرداخت های از طریق کارت اعتباری ( Visa - Master )
تمامی پرداخت های از سورس بانکی است.
PS. خیلی از دوستان میخواهند از وبسایت هایی خرید کنند و به مشکل برمیخورند چونکه اون سایت های فقط به افرادی که در اروپا و یا د آلمان هستند سرویس میدهند من میتوانم براتون به اسم و ادرس و مدارک شناسایی خودم براتون سرویس هایی که میخواهید را از ان سایتها خریداری کنم و بهتون تحویل دهم.
همچنین در صورتی که شما میخواهید از خارج کشور جنسی خریداری کنید من میتوانم براتون خرید را انجام دهم و براتون به صورت مسافری و یا پست ارسال کنم. ( برای اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید )
راه های تماس :
Yahoo: im_held
Tell: +49 176 98139196
website: www.khabazi.biz
email: iman@khabazi.biz
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
-
-
October 6th, 2012 20:45
# ADS
-
October 6th, 2012, 21:12
عضو دائم
پاسخ : پرداخت های ارزی Paypal, Visa, Master, Bank Transfer و Western Union در کمترین زمان از کشور آلمان
نرخ امروزتون چنده؟
دلار و یورو؟
-
-
October 6th, 2012, 23:10
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت های ارزی Paypal, Visa, Master, Bank Transfer و Western Union در کمترین زمان از کشور آلمان
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
-
-
October 7th, 2012, 01:50
پی پال و لیبرتی موجود دارید ؟
-
-
October 7th, 2012, 02:05
-
-
October 7th, 2012, 02:27
عضو دائم
کسی از ایشون جدیدا خرید داشته و بقول معرف پرداختی براشون انجام دادن من خواستم 2000 دلار بگریم که ظاهرا مشکلاتی قبلا داشتم ایشون
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 7th, 2012, 02:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HugeServer
این اکانت ماله یکی از دوستان من است که در مالزی زندگی میکنه و من گفتم که این کار هارو میتوانم انجام بدم و اونم گفت میتوانی از اکانت من استفاده کنی ! ایشون اصلا ربطی به من نداره
و من میتوانستم یک اکانت جدید بسازم ... پس دلیلی نداره که من دروغ بگم !
ویرایش توسط guerillamethod : October 7th, 2012 در ساعت 02:36
-
-
October 7th, 2012, 02:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
کسی از ایشون جدیدا خرید داشته و بقول معرف پرداختی براشون انجام دادن من خواستم 2000 دلار بگریم که ظاهرا مشکلاتی قبلا داشتم ایشون
ویرایش یافت
ویرایش توسط guerillamethod : October 7th, 2012 در ساعت 02:43
دلیل: بد متوجه شدن
-
-
October 7th, 2012, 02:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
guerillamethod
شما گفتید 1000 دلار ؟!
بله عزیز گفتم 1000 دلار حساب شخصی و سند مانی هست 1000 دلار هم حساب تجاری و اینویس که گفتید اینویس میتونم انجام بدم در حال حاضر
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 7th, 2012, 02:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
guerillamethod
این اکانت ماله یکی از دوستان من است که در مالزی زندگی میکنه و من گفتم که این کار هارو میتوانم انجام بدم و اونم گفت میتوانی از اکانت من استفاده کنی ! ایشون اصلا ربطی به من نداره
و من میتوانستم یک اکانت جدید بسازم ... پس دلیلی نداره که من دروغ بگم !
http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591
نام کاربري شما تنها متعلق به شماست. از به اشتراک گذاري حساب خود پرهيز کنيد. در غير اين صورت مسوليت تخلفات بر عهده شما بوده و عذري پذيرفته نيست.
-