-
August 25th, 2012, 15:18
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2012 15:18
# ADS
-
August 25th, 2012, 23:24
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012, 01:54
-
تعداد تشکر ها از dude به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 02:34
عضو انجمن
پاسخ : راه اندازی سرور خانگی

نوشته اصلی توسط
dude
راه اندازی سرور (به صورت یک بیزنس جدی نه برای اشتراک گذاری فایل با رفقا) باید چند ویژگی داشته باشد. خط اینترنت خانگی شما به احتمال زیاد چندتا یا همه این ویژگی ها را ندارد.
اجازه سرویس دهنده اینترنت: بیشتر سرویس دهنده های اینترنت اجازه راه اندازی سرور به کاربران خانگی ADSL را نمی دهند.
آی پی ثابت: آی پی خانه شما به احتمال زیاد ثابت نخواهد ماند. برای امتحان سرور خود را ریست کنید و whatismyip.com را ببنید.
پایداری خط اینترنت: اگر چند ساعت در هفته قطعی برق دارید بهتر است اول به فکر محتویات یخچال خانه تان باشید تا سرور خانگی زدن
پورت: یک سرور محقر هم به پورت 10mbps به بالا نیاز دارد. با سرعت ADSL خانگی ایران سرور زدن بیشتر به یک شوخی شبیه است.
اولا دوست عزیز با 5 هزار تومن میشه ای پی استاتیک تهیه نمود.
دوما بنده گفتم مشکل قعطی برق نداریم. در طول 2 ماه تابستان فقط یک قعطی چند دقیقه ای داشته ایم
مشکلی در دریافت اجازه نیز ندارم (صاحب شرکت ارائه کننده با بنده ...)
برای پورت ارتباطی همانطور که در پست اول اشاره نمودم تا 700Kb سرعت دانلود دارم که ضرب در 8 میشه 5600kb که به فرض میگوییم 6مگابیت پورت ارتباطی برای دریافت و 400*8=3200kb پورت ارسالی
اما این نیز باید بگم که بنده فقط یه اینترنت 128 (به قیمت 14 هزار تومن) اشتراک 1 به 8 نامحدود دارم و با این سرعت دانلود و ارسال میکنم. در صورت لزوم میتونم پورت رو افزایش دهم
خوب مشکل اینجا چی هستش؟
ویرایش توسط alireza.076 : August 28th, 2012 در ساعت 02:37
-
-
August 28th, 2012, 09:55
سلام. ایشون به احتمال زیاد از مخابرات سرویس گرفتند. 5 مگابیت پورت هستش که از ماه آینده دوباره محدود می کنند و این فقط یک بازی از سمت مخابرات هست که جذب مشتری کنه. برای راه اندازی سرور هم بهترین راه اینترانت هستش در داخل ایران. جهت اخذ آی پی هم میتونید با دیتا تماس بگیرید. هر آی پی 5 هزار تومان هست و بیشتر از 1 آی پی بهتون نمیدن. بسته به مخابرات استانتون داره . شما با سیستم دسکتاپیتون دردسر ها خواهید کشید ! باید سرور تهیه کنید. رک بخرید و سرور رو توی اون جاسازی کنید. امکانات داشته باشید + ups که برق رو پایدار تر داشته باشید. تازه. اینارو همه بذاری کنار قطعی هارو چیکار می کنید و نوسانات شدید دیتا رو
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 09:56

نوشته اصلی توسط
alireza.076
اولا دوست عزیز با 5 هزار تومن میشه ای پی استاتیک تهیه نمود.
دوما بنده گفتم مشکل قعطی برق نداریم. در طول 2 ماه تابستان فقط یک قعطی چند دقیقه ای داشته ایم
مشکلی در دریافت اجازه نیز ندارم (صاحب شرکت ارائه کننده با بنده ...)
برای پورت ارتباطی همانطور که در پست اول اشاره نمودم تا 700Kb سرعت دانلود دارم که ضرب در 8 میشه 5600kb که به فرض میگوییم 6مگابیت پورت ارتباطی برای دریافت و 400*8=3200kb پورت ارسالی
اما این نیز باید بگم که بنده فقط یه اینترنت 128 (به قیمت 14 هزار تومن) اشتراک 1 به 8 نامحدود دارم و با این سرعت دانلود و ارسال میکنم. در صورت لزوم میتونم پورت رو افزایش دهم
خوب مشکل اینجا چی هستش؟
شما پورت رو بیش از این نمیتونید ارتقا بدید ! روی 10 مگابیت هم برید بازم همین سرعت است
.
-
-
August 28th, 2012, 11:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سلام. ایشون به احتمال زیاد از مخابرات سرویس گرفتند. 5 مگابیت پورت هستش که از ماه آینده دوباره محدود می کنند و این فقط یک بازی از سمت مخابرات هست که جذب مشتری کنه. برای راه اندازی سرور هم بهترین راه اینترانت هستش در داخل ایران. جهت اخذ آی پی هم میتونید با دیتا تماس بگیرید. هر آی پی 5 هزار تومان هست و بیشتر از 1 آی پی بهتون نمیدن. بسته به مخابرات استانتون داره . شما با سیستم دسکتاپیتون دردسر ها خواهید کشید ! باید سرور تهیه کنید. رک بخرید و سرور رو توی اون جاسازی کنید. امکانات داشته باشید + ups که برق رو پایدار تر داشته باشید. تازه. اینارو همه بذاری کنار قطعی هارو چیکار می کنید و نوسانات شدید دیتا رو
دوست عزیز لطفا دقت کنید
بنده گفتم 128 نامحدود دارم و در اینترنت داخلی همچین سرعت فضایی دارم نه خارجی
-
-
August 28th, 2012, 11:43
عزیز ! بنده دستم توی کار هستش . حالا بماند کجا ! ولی این چیز مهمی نیست که. توی استان های شمالی هم با همچین کیفیتی دارن ارائه میدند. خوزستان هم همینطور ! من تاپیک زدم راجع به این قضیه. ایشالا ماه دیگه بیاید همینجا سرعتتون رو عکس بذارید ! یک چیزی میدونم که دارم میگم. این سرعت هم به هیچ وجه فضایی نیست. توی 9 استان به این شکله
-
-
September 3rd, 2012, 16:53
عضو دائم
شما 24 ساعته و 7 روز هفته باید کیست روشن باشه
برای مشغولیت بد نیست ولی جواب نمیده
-
-
September 3rd, 2012, 17:10
-