سلام دوستان گلم من رو ماشین مجازیم بک لینوکس سنتوس 6 نصب کردم و میخواهم ibsng روش سوار کنم اما نمیدونم ibsng رو تو کدام مسیر بریزم که تو ترمینال بتونم setup کنم.
الان ibsng من رو صفحه دکستاپ هست چه جوری تو ترمینال آدرس بدم و کمکم کنید لطفا...
سلام دوستان گلم من رو ماشین مجازیم بک لینوکس سنتوس 6 نصب کردم و میخواهم ibsng روش سوار کنم اما نمیدونم ibsng رو تو کدام مسیر بریزم که تو ترمینال بتونم setup کنم.
الان ibsng من رو صفحه دکستاپ هست چه جوری تو ترمینال آدرس بدم و کمکم کنید لطفا...
با سلام خدمت دوست عزیز پیشنهاد می کنم روی ورژن 5.8 نصب کنید با سنتوس ورژن 6 یه مقدار به مشکل بر میخوره IBSng
خوب الان من 6 دارم چارش چیه؟
چاره کار اینه برای تست می خواین میتونین یه نصبی بزنین اگه به مشکل نخورین اموزش نصب تو انجمن بطور کامل هست اگه پیدا نکردین بگین براتون لینک بزارم
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
ممنون اما سوال جواب من رو ندادین
الان ibsng من رو صفحه دکستاپ هست چه جوری تو ترمینال آدرس بدم
زدم جواب این بود
Resolving space.dl.sourceforge.net... failed: Name or service not known.
wget: unable to resolve host address “space.dl.sourceforge.net
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
دوست من ببینید با آموزش پیش برید راحت تر هستید و با محیط گرافیکی گیج میشی اما این مرحله که دوستان گفتن مال دانلود هست که شما میفرمایی رو دسکتاپ لینوکس هست پس محیط گرافیکی هست و الان شما دانلود کردی با این اوصاف به مرحل دوم یعنی نصب برو اما آدرس رو باید تغییر بدی برای این کار هم ببین فایل آدرسش چیه یکم این ور اونور کنی دستت میاد
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)