سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده میخام فایلامو انتقال بدم به یه سرور دیگه ولی طرف نمیتونه وارد سرورم بشه تا فابلامو دانلود کنه همش این ارور و میده چچیکار باید کنم فوریه
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده میخام فایلامو انتقال بدم به یه سرور دیگه ولی طرف نمیتونه وارد سرورم بشه تا فابلامو دانلود کنه همش این ارور و میده چچیکار باید کنم فوریه
سلام
داخل یوزر های سرور اکانت شما رو غیر فعال کردن.
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
wht.png
اگر خودتون دسترسی دارید احتمالا این تیک روی اکانت خورده بردارید درست میشه
موفق باشید
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
شما خودت vps داری یا این که فقط یه یوزر تعریف شده بودی ؟ به هر حال یوزر شما طبق گفته دوستمون از طرف ادمین یا کسی که دسترسی به یوزر ها داشته غیر فعال شده باید فعال بشه
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
اکانت روی سرور غیر فعال شده به پشتیبانی تیکت بزنید براتون درست میکنند
مدیر سرور اگر یوزر دیگه ساخته باشه رو سرور میتونه وارد بشه و مشکل رو حل کنه اگر نه که......
اگر خودتون مدیر سرور هستید باید صبر کنید تا مدت زمان لازم جهت باز شدن اکانت مورد نظر بگذرد!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)