-
September 19th, 2012, 23:49
یه سوال ابتدایی راجع به vsphere
سلام
من کار با vm ware 5 رو تازه شروع کردم تئوریاترو خوندم ولی یه سوال دارم که جوابشو نتونستم پیدا کنم !!!!
بعد از این که ESXI 5 نصب شد حالا Vphere یا Vcenter رو باید رو کدوم کامپیوتر نصب کنم تا با یوزر و پسورد ROOT وایپیه اون کامپیوتری که ESXI 5 رو ش نصبه بتونم به ESXI 5 متصل بشم ؟
اطلاعات ماشین مجازی روی کامپیوتری که ESXI 5 نصبه ذخیره می شه؟
-
تعداد تشکر ها از ks.s به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2012 23:49
# ADS
-
September 20th, 2012, 00:00
پاسخ : یه سوال ابتدایی راجع به vsphere

نوشته اصلی توسط
ks.s
سلام
من کار با vm ware 5 رو تازه شروع کردم تئوریاترو خوندم ولی یه سوال دارم که جوابشو نتونستم پیدا کنم !!!!
بعد از این که ESXI 5 نصب شد حالا Vphere یا Vcenter رو باید رو کدوم کامپیوتر نصب کنم تا با یوزر و پسورد ROOT وایپیه اون کامپیوتری که ESXI 5 رو ش نصبه بتونم به ESXI 5 متصل بشم ؟
اطلاعات ماشین مجازی روی کامپیوتری که ESXI 5 نصبه ذخیره می شه؟
عزیز شما بستگی به نسخه ESXi برنامه ی vSphere رو رو سیستمت نصب میکنی (ورژن 4.1 برای ESXi 4.1 و ورژن 5 برای ESXi 5) و بعد یوزر و پس میدی وارد میشه!
ولی بهتره با استفاده از سرور مجازی بهش وصل بشی تا سرعتت بهتر باشه!
-
-
September 20th, 2012, 08:20

نوشته اصلی توسط
DaryaHost
عزیز شما بستگی به نسخه ESXi برنامه ی vSphere رو رو سیستمت نصب میکنی (ورژن 4.1 برای ESXi 4.1 و ورژن 5 برای ESXi 5) و بعد یوزر و پس میدی وارد میشه!
ولی بهتره با استفاده از سرور مجازی بهش وصل بشی تا سرعتت بهتر باشه!
سلام
قربونت خوب منم سوالم همین بود این Vphere رو روکدوم سیستم نصب کنم هر سیستمی که تو شبکه باشه اشکالی نداره؟
یه سوال دیگه اون سیستمی که ESXI 5 رو روش نصب کردم دیگه ویندوز روش نصب نمی شه ؟
اگه راجع به این بخش راه اندازی ابتدایی آموزشی دارید بهم بدید ممنون می شم مرسی
-
-
September 27th, 2012, 18:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ks.s
سلام
قربونت خوب منم سوالم همین بود این Vphere رو روکدوم سیستم نصب کنم هر سیستمی که تو شبکه باشه اشکالی نداره؟
یه سوال دیگه اون سیستمی که ESXI 5 رو روش نصب کردم دیگه ویندوز روش نصب نمی شه ؟
اگه راجع به این بخش راه اندازی ابتدایی آموزشی دارید بهم بدید ممنون می شم مرسی
سلام
- روی هر سیستمی که به esxi دسترسی داشته باشه می تونید نصب کنید.
- خیر اون یک سیستم مستقل با سیستم عامل مستقله و نباید چیز دیگه ای روش نصب کنید.
-
تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 13:34
سیستم عاملی که Vsphare client میخواید روش نصب کنید میتونه انواع ویندوز ها باشه من خودم روی 2003 نصب دارم.
بعد از اینکه نصب کردید ای پی سرور ESX رو به همراه نام کاربری و پسوردش توی VSphare client بزنید.
شما حتی برای وصل شدن به VCenter هم نیاز به یک Vsphare Client دارید. پیشنهاد می کنم اگر فقط یک ESX دارید فعلا سراغ VCenter نروید. چون دردسر زیاد داره
موفق باشید تشکر یادت نره
ایساتیس سرور
-
تعداد تشکر ها ازisatis7t به دلیل پست مفید