-
September 26th, 2012, 16:57
سوال در مورد سرعت سرور مجازی
با سلام
اخیرا من از یکی از همکاران در همین فروم یک VPS گرفتم . config سرور به شرح ذیل می باشد.
1024 - VPS
· پردازنده : Intel® Core™i7-3930k-Hexacore
· اختصاص داده شده :600 مگاهرتز CORE 1
· حافظه رم : 1024 مگابایت
· فضای هارد : 60 گیگابایت
· پورت ارتباطی شبکه : 1 گیگابیت
· پهنای باند : دانلود نامحدود و آپلود 700 گیگ
سرعت دانلود 30 مگابیت تضمین شده.
خوب سوالی که اینجا مطرحه اینه که سرعت واقعی ۳۰ مگابیت برثانیه چقدر می شود؟. جواب این است که حداقل سرعت باید ۳مگابایت بر ثانیه باشد.
ولی جقیقت این است که این VPS با ۱۰۰ کیلو بایت از منابع مختلف نظیر kernel.org و ... فایل دانلود می کند.
حالا سوال اصلی اینه که آیا نوع سیستم عامل در سرعت دانلود فایل موثر است ؟ مثلا ایشان می گویند با ویندوز شما می توانید به سرعت حداقل ۳ مگابایت دانلود کنید و لی در لینوکس نمی شود.
ممنون مبشم این مورد را به صورت علمی و ارجاع دادن به سرعت های مرجع جواب بدین.
باتشکر
-
تعداد تشکر ها ازVPS به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012 16:57
# ADS
-
September 26th, 2012, 17:23
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد سرعت سرور مجازی
سلام
فکر نمیکنم سیستم عامل تاثیر زیادی در سرعت دانلود داشته باشد شما از لینک های تست سرعت که در همین انجمن لینک شده برای تست استفاده کنید
پور 1 گیگ باید سرعت مناسبی به شما بدهد
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 17:31
سیستم عامل ربطی به سرعت دانلود ندارد
مهمترین چیز ها این ها هستند
سرعت پورت که بین چند نفر شیر شده
سرعت پورت لینک مقابل که دارین ازش دانلود میکنین
و همچنین در سرور مجازی شما
رم سی پی وی و هارد
این مشکل شما که با 100 کیلو دانلود میکنین این هست که پورت اصلی سرور شما ضعیف هست .
-
-
September 26th, 2012, 18:09

نوشته اصلی توسط
VPS
با سلام
اخیرا من از یکی از همکاران در همین فروم یک VPS گرفتم . config سرور به شرح ذیل می باشد.
1024 - VPS
خوب سوالی که اینجا مطرحه اینه که سرعت واقعی ۳۰ مگابیت برثانیه چقدر می شود؟. جواب این است که حداقل سرعت باید ۳مگابایت بر ثانیه باشد.
ولی جقیقت این است که این VPS با ۱۰۰ کیلو بایت از منابع مختلف نظیر kernel.org و ... فایل دانلود می کند.
حالا سوال اصلی اینه که آیا نوع سیستم عامل در سرعت دانلود فایل موثر است ؟ مثلا ایشان می گویند با ویندوز شما می توانید به سرعت حداقل ۳ مگابایت دانلود کنید و لی در لینوکس نمی شود.
باتشکر
دوست عزیز مشکل اینجا هست که سروری که دارید امکان داره اور سلینگ کرده باشه و یا اصلا پرت هاش خیلی داغون هستش... رم شما هم کم هست حداقل 2 گیگ استفاده کنید ... پیشنهاد می کنم از دیتاسنتر های آمریکایی هم خریداری کنید....اگر خواستید بنده در خدمتتون هستم برای سرور مجازی با سرعت خدا- برای اطلاعات بیشتر می تونید با بنده در تماس باشید
-
-
September 26th, 2012, 18:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
VPS
با سلام
1024 - VPS
باتشکر
این سرور ex10 هتزنر هست.
قبلا 10 بار هشدار دادم در مورد این سرور که اصلا مشخصات اون با هم همخوانی ندارد.
روی این سرور oversell هم نکنی توان ایجاد vps زیاد رو نداره.
-
-
September 26th, 2012, 18:37
با سلام
بنده مشکلم توی انتخاب سرویس دهنده نیست . مشکل من بحث فنی این موضوع می باشد. مثال ایشان این است به جهت کند بودن دانلود :
می گویند چرا سرعت دانلود با دانلود منیجر بیشتر از سرعت دانلود در browser می باشد. ؟ سرور مجازی لیوکس هم همین طور می باشد .
خوب من نمی دونم مگه wget برای لینوکس یک دانلود منیجر نیست ؟
-
-
September 26th, 2012, 18:52
عضو انجمن
-
-
September 26th, 2012, 20:26
عضو انجمن
یا به سایت testmy.net برید هم آپلود و هم دانلود رو برات چک میکنه به نتیجه میرسونه تا حدودی
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
-
September 26th, 2012, 20:35
عضو انجمن
دوستانی که گفتند سیستم عامل تاثیر نداره اشتباه میکنن هر چی سیستم عاملی داشته باشید که مصرف کمتر و بهینه کنه می تونید بیشتر پردازنده داشته باشید و فایلایه دانلودی سریع تر سیو میشن اما برای سرور مجازی که مثلا بیاد سرعت دانلودش 150 تا 300 کیلوبایت باشه مشکل از یه جایه دیگست و کسی که سرور رو فروخته داره میپیچونه
-
-
September 26th, 2012, 20:37

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
تست شد بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متغیر می باشد.
-