-
October 18th, 2012, 05:18
بک اپ از طریق ssh
می خوام از ssh بکاپ بگیرم کنترل پنل دایرکت ادمین .
از هر دستوری که سرچ کردم نشد .
راهنمایی لطفا !
مشکل دوم تو mysql managment این ارور رو دارم
You won't be able to login to phpMyAdmin until you create a Database.
phpMyAdmin
Error connecting to MySQL: Access denied for user 'da_admin'@'localhost' (using password: YES)
Repair guide: Error connecting to MySQL: Access denied for user: 'da_admin@localhost' (Using password: YES)
مراحل که تو سایت دایرکت ادمین گفته شده رو رفتم ولی تو این قسمت ارور میده
use mysql
ارور
[root@hostname ~]# service mysqld stop
Shutting down MySQL..... [ OK ]
[root@hostname ~]# mysqld_safe --skip-grant-tables &
[1] 4209
[root@hostname ~]# 121017 20:48:23 mysqld_safe Logging to '/var/lib/mysql/hostname.sikahosting.com.err'.
121017 20:48:23 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
use mysql
-bash: use: command not found
[root@hostname ~]#
-
-
October 18th, 2012 05:18
# ADS
-
October 18th, 2012, 17:25
-
-
October 20th, 2012, 13:51
پاسخ : بک اپ از طریق ssh
از استاتید لطفا راهنمایی کنن؟
-
-
October 20th, 2012, 15:03
تک کاربره هستید یا از همه کاربرا <؟
-
-
October 20th, 2012, 20:23
فرقی نداره . چند تا یوزر روش هست .
می خوام هم بتونم یک یوزر خواص رو فول بکاپ بگیرم
بعضی وقت ها هم از کل سرور .
-
-
October 20th, 2012, 20:29
مشکل اصلی من اینه که دایرکت ادمین باز نمی شد اومدم دوباره دایرکت ادمین رو همون دایرکت ادمین قبلی نصب کردم که سایت های رو سرور بالا اومد همه یوزر ها درست کار می کنه فقط نمیشه پسورد یوزر ها از دایرکت ادمین چنج کرد . تو قسمت اس کیو ال هم که می رم این ارور می ده
Error connecting to MySQL: Access denied for user 'da_admin'@'localhost' (using password: YES)
Repair guide: Error connecting to MySQL: Access denied for user: 'da_admin@localhost' (Using password: YES)
راهنمایی که تو سایت دایرکت ادمین کرده نصف نیمه میره که تو تاپیک اول ارور دادم . در این مورد هم کمک کنید ممنون می شم .
-
-
October 20th, 2012, 20:32
برای بک آپگیری از کل اکانت ها:
کد:
echo "action=backup&local%5Fpath=%2Fhome%2Fadmin%2Fadmin%5Fbackups%32&owner=admin&type=admin&value=multiple&when=now&where=local&who=all" >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
و بعدش دستور زیر:
کد:
/usr/local/directadmin/dataskq d200
پس از اون بک آپ در پوشه ی /home/admin/admin_backups ساخته خواهد شد.
برای بک آپ گیری از تک یوزر دتور زیر رو بزنید و به جای testuser، یوزر مورد نظرتون رو بزنید:
کد:
echo "action=backup&local%5Fpath=%2Fhome%2Fadmin%2Fadmin%5Fbackups&owner=admin&select%30=testuser&type=admin&value=multiple&when=now&where=local" >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
مشکل دومتون هم با راه حلی که تو دایرکت زده حل نمیشه و زمان بره حل کردنش... خواستید با دریافت هزینه براتون درست میکنم 
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از saeedxxx به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2012, 20:39
خیلی ممنون از راهنمایی .
یه سوال ؟ در ورژن جدید phpmyadmin برای Import اس کیو ال nuke باید Character set of the file: روی لاتین گذاشت ظاهرا ورژن جدید phpmyadmin اینو نداره برای این چه راه حلی هست ؟
-
-
October 21st, 2012, 00:25
دوستان یکی لطفا برای این مشکل راهنمایی کند ؟
-
-
October 21st, 2012, 22:10
-