سلام خدمت همه اساتید
با توجه به اینکه اینترانت ملی در حال ره اندازی است و اینکه معلوم نیست سرعت اینترنت کم شود, سایت ها کم کم دارن به داخل منتقل می شوند. در اینصورت اگر من و امثال من که سایت های نسبتا سنگینی داریم اگر بخواهیم سرور رو با قیمت های الان از داخل ایران تهیه کنیم , هزینه هایمان به شدت بالا می رود که از بودجه من بیرونه - در این وسط من موندم که اگر اینترانت ملی راه بیفته و هزینه های سرسام اور پهنادی باند کاهش پیدا کنه راه اندازی سرور برای سایت خودم بسیار بهینه تر و خیلی انعطاف پذیرتر می تونم عمل کنم تا اینکه بخواهم از بقیه شرکت ها سرور بگیرم - همچنین اشنایی خیلی خوبی با لینوکس دارم و الان تمام سرورم رو خودم از طریق ssh مدیریت می کنم.
دیگر اینکه من موندم توی سایت هایی مثل اپارات که این پهنای باند رو از توی خود ایران می دهند.
خوشحال می شم که دوستان اطلاعاتشان رو در اختیار قرار دهند - نیاز به مجوز ها - هزینه های پهنای باند- چند کاناله بودن دسترسی به سور و ... و اینکه ساییت هایی مثل کلوب و اپارات که فکر کنم سرور شخصی دارن چقدر هزینه می کنند؟
و اینکه می دونم راه اندازی سرور شخصی مشکلاتی داره اما با این هزینه هایی که سرور دهنده های ایرانی می دهد و هم چنین انعطاف پذیرتر خیلی بالاتری که سرور شخصی می تونه داشته باشه این گزینه واسه من خیلی پر رنگه