-
August 30th, 2012, 22:36
شرکت هاستینگ مناسب ایرانی
سلام
امروز و دیروز تمام وقتمو دنبال هاستینگ های خوب ایرانی گشتم. به ۴-۵ تا که پایتون رو پشتیبانی میکردن با تیکت پیغام دادم، با اینکه پشتیبانی ۲۴ ساعته دارن حدودا ۲۴ ساعت!!! طول کشید تا به من جواب بدن.
شرکت پویا سازان تنها شرکتی بود که مرتب جواب میداد که اون هم بعد اینکه سرویس ازشون خریدم دیگه جواب نمیده.
ایران هاستم از حدود ۳۰ برنامه ی قابل نصب تو منوشون فقط ۲ تاش نصب میشه. بقیه همه باید به صورت Manual نصب بشن.
تازه پشتیبان ایران هاست نمیدونست پایتون زبون برنامه نویسی.
خیلی خوشحال میشم دوستان یک هاستینگ خوب با قیمت مناسب برای منی که میخوام سایت شخصیمو راه بندازم معرفی کنن.
با تشکر
-
-
August 30th, 2012 22:36
# ADS
-
August 30th, 2012, 22:41
عضو انجمن
پاسخ : شرکت هاستینگ مناسب ایرانی
با عرض سلام در خدمتیم با آپتایم 100 اگر خواستید پی ام بدید به آیدی hostingpaya
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
-
-
August 30th, 2012, 22:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shinytick
سلام
امروز و دیروز تمام وقتمو دنبال هاستینگ های خوب ایرانی گشتم. به ۴-۵ تا که پایتون رو پشتیبانی میکردن با تیکت پیغام دادم، با اینکه پشتیبانی ۲۴ ساعته دارن حدودا ۲۴ ساعت!!! طول کشید تا به من جواب بدن.
شرکت پویا سازان تنها شرکتی بود که مرتب جواب میداد که اون هم بعد اینکه سرویس ازشون خریدم دیگه جواب نمیده.
ایران هاستم از حدود ۳۰ برنامه ی قابل نصب تو منوشون فقط ۲ تاش نصب میشه. بقیه همه باید به صورت Manual نصب بشن.
تازه پشتیبان ایران هاست نمیدونست پایتون زبون برنامه نویسی.
خیلی خوشحال میشم دوستان یک هاستینگ خوب با قیمت مناسب برای منی که میخوام سایت شخصیمو راه بندازم معرفی کنن.
با تشکر
خب ببینید پایتون چیز عمومی نیست که همه اطلاع داشته باشن
به چه چیزهایی نیاز هست ؟
شما که میگید بعد خرید ایران هاست ج نمیداد پشتیبانی اسکریپت میخواستید ؟ ما هم پشتیبانی داریم اما زمان مشکل با هاست و ... نه آموزش که چه طور نصب کنم این ارور رو میده و ...
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 30th, 2012, 22:55
بخش آموزشی ؟ درخواست سرویس ؟
-
-
August 30th, 2012, 23:12
عضو انجمن
درخواستتون رو در بخش فروش بدید تا با فروشندگان آشنا بشید
-
-
August 30th, 2012, 23:18
عضو انجمن
-
-
August 31st, 2012, 00:11

نوشته اصلی توسط
payahosting
با عرض سلام در خدمتیم با آپتایم 100 اگر خواستید پی ام بدید به آیدی hostingpaya
ممنونم.

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
خب ببینید پایتون چیز عمومی نیست که همه اطلاع داشته باشن
به چه چیزهایی نیاز هست ؟
شما که میگید بعد خرید ایران هاست ج نمیداد پشتیبانی اسکریپت میخواستید ؟ ما هم پشتیبانی داریم اما زمان مشکل با هاست و ... نه آموزش که چه طور نصب کنم این ارور رو میده و ...
چیز عمومی نیست؟؟
پایتون انقدر زبون مهم و عمومیه که Google App Engine با پایتون پیاده سازی شده!
متوجه قسمت دوم پیغامتون نشدم

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
درخواستتون رو در بخش فروش بدید تا با فروشندگان آشنا بشید
خیلی ممنونم. حق با شماست. اگر کسی از مدیران تاپیک رو منتقل کنه ممنون میشم.

نوشته اصلی توسط
rezarostami
ممنونم
-
-
August 31st, 2012, 01:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shinytick
چیز عمومی نیست؟؟
پایتون انقدر زبون مهم و عمومیه که Google App Engine با پایتون پیاده سازی شده!
دوست عزیز قصد بحث ندارم، چون بحث زبانهای برنامهنویسی تمامی ندارد. اما فقط دوستانه عرض کنم که برای ساختن وبسایت، پایتون قطعا گزینهی مناسبی نیست! همچنین پایتون در گوگل در back end استفاده شده و نه در front end سایت. در ضمن گوگل کارهای اشتباه زیادی هم کرده و استفاده تقلید از تصمیم گوگل الزما کار درستی نیست. اتفاقا پروژههای شکستخوردهی گوگل و اشتباهاتش خیلی بیشتر از کارهای موفقش بوده. مثالهای شناخته شدهاش هم Wave، Orkut، و البته فریمورک مورد استفاده در این دو یعنی GWT
موفق باشید
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-
-
August 31st, 2012, 01:45

نوشته اصلی توسط
ehsanx
دوست عزیز قصد بحث ندارم، چون بحث زبانهای برنامهنویسی تمامی ندارد. اما فقط دوستانه عرض کنم که برای ساختن وبسایت، پایتون قطعا گزینهی مناسبی نیست! همچنین پایتون در گوگل در back end استفاده شده و نه در front end سایت. در ضمن گوگل کارهای اشتباه زیادی هم کرده و استفاده تقلید از تصمیم گوگل الزما کار درستی نیست. اتفاقا پروژههای شکستخوردهی گوگل و اشتباهاتش خیلی بیشتر از کارهای موفقش بوده. مثالهای شناخته شدهاش هم Wave، Orkut، و البته فریمورک مورد استفاده در این دو یعنی GWT
موفق باشید
سلام
ممنونم از جواب شما.
لطفا نگاهی به لینک زیر بندازید:
Python (programming language) - Wikipedia, the free encyclopedia
من به یک پاراگرافش اشاره میکنم:
Python is often used as a scripting language for web applications, e.g. via mod_wsgi for the Apache web server. With Web Server Gateway Interface, a standard API has been developed to facilitate these applications. Web application frameworks like Django, Pylons, TurboGears, web2py, Tornado, Flask and Zope support developers in the design and maintenance of complex applications.
من منظورم سایت گوگل نبود . و راستی backend سایت گوگل یا دسترسی به کد frontend سایت گوگل غیرممکنه چون سرورساید کده! من در مورد App Engine حرف میزدم که یک platform برای web applications هست.
بنده اون رو به قصد تقلید نگفتم. بنده گوگل رو شرکتی عاقل میدونم که اینو گفتم. شرکتی که اکثر پروژه هاش شکست باشه جزو معتبرترین شرکت های کامپیوتری دنیا نمیشه:
تو لیست زیر از بزرگترین شرکت های جهان از فوربس گوگل مقام ۱۰۳ و در شرکت های نرم افزاری مقام دوم رو داره. در بین شرکت های پرطرفدار هم جایگاه دوم:
http://www.forbes.com/companies/google/
http://money.cnn.com/magazines/fortune/mostadmired/2011/index.html
در مورد شکست های گوگل اضافه کنم که هر کمپانی بزرگ شکستهای زیادی داره، اما Orkut از خرید های گوگل بوده نه پروژه ی گوگل، Wave از صحنه حذف نشده فقط به در حال در انحصار شرکت Apache هست.
GWT هم به طور کامل در حال رشد و استفاده است:
Google Web Toolkit - Wikipedia, the free encyclopedia
GWT Reference List
که جاهای معتبری مثل دانشگاه Caltech و موسسه ی CERN در استفاده کننده هاش به چشم میخوره
در مورد زبان ها هم متاسفانه با شما مخالفم. در برنامه نویسی وب هیچ زبانی از نظر سرعت به گرد پای پایتون نمیرسه....اینو من نمیگم خودتون ببینید.
در مورد امکانات هم چیزی کم نداره که بقیه داشته باشن. در نتیجه این موضوع پایتون رو بهترین میکنه نه گوگل.
-
-
August 31st, 2012, 02:24
هاست مناسب و با کیفیت میخواین در خدمتیم
هاست لینوکس هزار تومان
سبد خرید - آپادانا سرور
-