Server Online World of warcraf==========
---- Behtarin PvP Server Irani Bedoone Lag Bedoone Bug 99.99% Fix ---- Start Level = 80
--- Start Items Full 270-277
---Realmlist: realm.pvpzone.ir
---Site: pvpzone.ir
---- PvPZone WoW Server ----
Server Online World of warcraf==========
---- Behtarin PvP Server Irani Bedoone Lag Bedoone Bug 99.99% Fix ---- Start Level = 80
--- Start Items Full 270-277
---Realmlist: realm.pvpzone.ir
---Site: pvpzone.ir
---- PvPZone WoW Server ----
بهترین در مقابله کی؟ شاید بهترین در مقابل wowzone یا danesh game
اما ؛ سرور arena tournament ایران ؟
فک کنم جوک باشه که بخواین با اونا رقابت کنین![]()
مرسی از کارشناسی شما دوست عزیز . اما برای اطلاع اضافه میکنم که wowzone بلیزلایک هست و اصلا قابل مقایسه با سرور آیتم دونت نیست. دانش هم دونت آیتم نیست.
بنده در سرور های دونت منظورم بود . امیدوارم شما بهتان بر نخورده باشد.
شما به جای تبلیغات منفی از ما ! برای سرور خودتان تبلیغ مثبت کنید. رقابت سالم
در این کار شما هیچ جای پیشرفتی نخواهد بود . موفق باشید
Gaming Online WorldOFwarcraft : www.Pvpzone.ir
wow,worldofwarcraft.world of warcraft,warcraft,wowserver,wow server,ورد آف وارکرافت,وارکرافت,online games,games,بازی های آنلاین,بازی
کدوم سرور آیتم دونیت هست ؟ آرنا تونومنت ؟
بعد اینکه الان چه جوری به این نتیجه رسیدید که اون سرور مال من هست .
من فقط از چیزهایی که دیدم دارم نظر می دم . سرور های ایرانی هیچ کدوم قابل مقایسه با آرنا تورنومنت نیستند .
بعد میشه اون 99.99% فیکس رو برای ما هم توضیح بفرمایید که چطوری هست ؟؟ مگه آپ تایم سرورتون اونقدر باشه .
بلیزارد که بلیزارده و بازی مال خودش هست همچین ادعایی نمی کنه شما که جای خود دارید .
بنده کل مپ رو منظورم نبود . اصلا اینس نمیره کسی تو این سرور . فقط دوئل و اسپل ها و ورک ها فیکس هست 99.99 %.زود تصمیم نگیرید لطفا .. البته اینس ها هم خیلی آش به درستی کار میکنه . چند مدت دیگه بلیز لایک هم امکان داره بزنیم .
wow,worldofwarcraft.world of warcraft,warcraft,wowserver,wow server,ورد آف وارکرافت,وارکرافت,online games,games,بازی های آنلاین,بازی
حاظرم همینجا با هم شرط ببندیم که من بیام تو سرورتون و از هر کلاس حداقل 2 3 تا باگ گنده پیدا کنم .
اگر خواستید در قبال دریافت هزینه این کار رو براتون انجام میدم و اگر هم خواستید برای فیکس کردنش راهنماییتون می کنم
موفق باشید
کاملا حق با شماست . شما لطف دارید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)