-
August 19th, 2012, 16:09
عضو انجمن
ارتباط با stchost (بسیار مهم )
سلام و خسته نباشید!
دوستان اطلاعات تعدادی از سایت های ما روی هاست این شرکت بود که بعد از قطعی های که داشتند تضمین اپتایم دادند و... ما هم گفتیم مشکل نداره میمونیم روی سرور شما!
اما از 2 روز پیش سایت ها از دسترس خارج و از 5 روز پیش با مشکل مواجه بودند!
متاسفانه بکاپی که خود ما گرفتیم برای 12 روز قبل است که اگر بخواهیم از آنها استفاده کنیم هزینه میلیونی برای ما خواهد داشت!
از عزیزانی که با این مجموعه در ارتباط هستند خواهشمندیم که یا به اطلاع این شرکت و یا اطلاعات تماس به ما بدهند که فقط بکاپ سایت های ما را بدهند!
اطلاعاتی که از هوایز ایپی هست یک شماره تماس هست که کسی پاسخگوی آن نیست!
در صورتی که تا فردا به نتیجه نرسیم مجبورم یک سفر بریم به اصفهان و حضورا قضیه را پیگیری کنیم چون اطلاعاتی که روی سایت ها بوده بسیار برای ما مهم بوده است.
با تشکر از همه دوستان!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
August 19th, 2012 16:09
# ADS
-
August 19th, 2012, 21:12
عضو انجمن
پاسخ : ارتباط با stchost (بسیار مهم )
کسی این شرکت رو نمیشناسه ؟
-
-
August 19th, 2012, 21:48
عضو دائم
بهتر بود آدرس کامل شرکت رو میگذاشتید شاید بشناسیم ، نشنیدیم تا حالا :-؟
طبق چیزی که در گوگل سرچ کردم بنده :
STC Host :: Real Time Services
پیدا شد که سایتشون هم بالا هست و شماره تلفن هم پائین سایتشون.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 19th, 2012, 23:19
عضو انجمن
تشکر جناب سجادیه!
سایت خودشون فقط صفحه اولش بالاست و بقیه سایت در دسترس نیست!میتونید امتحان کنید!
شماره ها رم هم 4 روز پیش تماس گرفتیم .اصلا برای این شرکت نیست .
ایمیل هم بالای 50 تا از چندین ایمیل مختلف ارسال کردیم !
شماره های whois رو هم در آوردیم تماس گرفتیم اون ها هم مال این شرکت نیست!
من نمیدونم دلیل این کارشون چی هست!
-
-
August 19th, 2012, 23:24
عضو دائم
کاشکی از اول قبل خرید این تلفن ها و ایمیل ها را میزدید.
به هر حال تو یاهو بنده سند تو آل کردم فکر کنم قبلا دیده باشمش یکجا اون آرمشون برام آشنا بود تو یاهو فکر کنم دیده بودم.
اگر چیزی دستگیرم شد خبرتون میکنم ...
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 20th, 2012, 09:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
کاشکی از اول قبل خرید این تلفن ها و ایمیل ها را میزدید.
به هر حال تو یاهو بنده سند تو آل کردم فکر کنم قبلا دیده باشمش یکجا اون آرمشون برام آشنا بود تو یاهو فکر کنم دیده بودم.
اگر چیزی دستگیرم شد خبرتون میکنم ...

سلام!
تشکر میکنم جناب سجادیه!
قبل از خرید همه موارد چک شده بود و هیچکدوم مشکل نداشت!این شرکت چند وقت پیش دو قسمت شد که بعد از اون فکر میکنم این مشکلات پیش اومده است!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
August 20th, 2012, 10:03
عضو انجمن
در صورتی که خبری از ایشون نشد پلیس فتا رو خبر کنید زود پیگیری میکنند حتی پول هاستینگ + خسارت نیز باید پرداخت کنند
موفق باشید
-
-
August 20th, 2012, 10:16
عضو انجمن
احتمالی می دم بخاطر این تاپیک پیداشون میشه
من فکر کردم هاستیگ ورشکست شده ولی تو تاپیک ها بعضی ها این چند روز جواب داده بودند
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام :
https://telegram.me/saeed0pc1
-
-
August 20th, 2012, 11:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza.076
در صورتی که خبری از ایشون نشد پلیس فتا رو خبر کنید زود پیگیری میکنند حتی پول هاستینگ + خسارت نیز باید پرداخت کنند
موفق باشید
پلیس فتا شکایت از طریق نت نمیگیره بسته فعلا و میگه فقط باید شخصا برید به پلیس فتای شهر خود مراجعه کنید.
الان ما هم یک شکایت نامه تنظیم کردیم برای یکی از مشتریان چند وقت پیش که دردسر ساز شده فعلا سایت رو بستن ناچار به دادسرا مراجعه کردیم و از اونجا پیگیریم ...
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 20th, 2012, 11:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
پلیس فتا شکایت از طریق نت نمیگیره بسته فعلا و میگه فقط باید شخصا برید به پلیس فتای شهر خود مراجعه کنید.
الان ما هم یک شکایت نامه تنظیم کردیم برای یکی از مشتریان چند وقت پیش که دردسر ساز شده فعلا سایت رو بستن ناچار به دادسرا مراجعه کردیم و از اونجا پیگیریم ...
خدایی چه چیز این کشورمون درست کار میکنه؟
-