نیازمند آموزش کامل php
لطفا همینجا بهم بگید
اطلاعات برنامه نویسی 0
میخوام یک سایت حرفه ای با زبان php بنویسم هرچی که لازمه باید قبلش یاد بگیرم + php
ممنونم
نیازمند آموزش کامل php
لطفا همینجا بهم بگید
اطلاعات برنامه نویسی 0
میخوام یک سایت حرفه ای با زبان php بنویسم هرچی که لازمه باید قبلش یاد بگیرم + php
ممنونم
توی انجمن سرج کن پیدا میکنی نکردی بگو لینک بدم بهتون
توی انجمن سرچ کن پیدا نکردی بگو لینک بدم
متاسفانه چیزی گیر نیوردم
شما بهتره اول html را یاد بگیرید
بعد شروع کنید به php
در کنارش هم پایگاه داده
و همچنین css فعلا اینها را یاد گرفتی چند تا نسخه دیگه هم هست که باید یاد بگیری
یاهو sazwebcom
آقای sazsaz یاهو پبغام دادم
HTML بلد هستم
در پست اول گفته بودید اطلاعات برنامه نویسی 0 ! حالا می گید html بلد هستید!
ببینید html زبان برنامه نویسی ساده ای است که البته حتما باید بتوانید در کنار آن با CSS کار کنید.
در زبان php شما باید به عنان خروجی نهایی کد های html تولید کنید تا در مرورگر بازدید کننده اجرا بشه. برای همین باید تسلط کامل به کدنویسی html داشته باشید چون خیلی ها با frontpage و یا dreamweaver و .... سایت های html می سازند و فکر می کنند html بلد هستند. اگر از این دسته افراد نیستید و کدنویسی html را بخوبی بلد هستید بهتره اول به css مسلط بشوید.
منابع برای یادگیری php از قبیل سایت و کتاب و pdf و ... فراوان هست و به راحتی می توانید آن را بدست آورید و همراه آن کار با دیتابیس و ارتباط آن با برنامه خود را هم تمرین کنید.
اما مسئله اصلی در برنامه نویسی (در کل از VB ، C++ , qbasic ..... تا php و asp ) ، عشق و علاقه و خلاقیت است. برنامه نویسی یکی از سخت ترین کارها، خشک ترین کارها و پیچیده ترین کارهاست. باید عاشق آن باشید تا بتوانید ادامه دهید. باید مغز خلاقی داشته باشید تا برنامه خوب بنویسید. برنامه نویسی خواب و خوراک برایتان نمی گذارد. حتی اگر دروازه بان فوتبال هم باشید وسط بازی در مغز شما توابع php مرور می شود که بتوانید مشکل یک خطا را حل کنید و باعث می شود به راحتی گل بخورید.
برنامه نویسی مثل طراحی فتوشاپ و طراحی html آن هم با dreamweaver نیست. مغز خلاق می خواهد و مرد کهن!
شیوا هاست:
فرمایش شما کاملا درسته! چندین و چند بار خواستم شروع کنم ولی بخاطر همین خشک و سخت بودن نا امید شدم... ولی اینبار تصمیم خودم رو گرفتم و میخوام دانشم رو به جایی برسونم که یک سایت جامعه مجازی فول امکانات رو بنویسم
با اراده خودم - کمک شما دوستان گلم و لطف خدا... ممنونم از راهنمایینون ( شیوا هاست )
سلام
آقای شیوا هاست مارو حسابی ترسوندی که!!
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
همه اینا درست اما باید از یک جا شروع کرد دیگه
از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم خبر بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)