-
September 23rd, 2012, 13:40
Hyper - v عجیب غریب کمک
سلام من دیروز یک سرور از ovh خریدم تحته hyper v Server 2008 r2 . من قبلا با windows 2008 و hyperv کار کردم واسه ساخت vps اما این مدل رو دیگه ندیده بودم . این دیگه چه مدل OS هست ؟ من واقعان بلد نیستم چجوری باهاش میشه vps ساخت ؟ اصلان قابله نصب vps رو داره ؟ آیا میشه باهاش مجازی ساز کرد یا نه ؟ اگه نمیشه سری بگید که به ovh بگم مسله قبل windows2008 r2 نصب کنه که روش hyperv نصب کنم . ممنون عکس هم ضمیمه کردمajib.JPG
-
تعداد تشکر ها از mehrdad_server به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2012 13:40
# ADS
-
September 23rd, 2012, 14:03
عضو انجمن
پاسخ : Hyper - v عجیب غریب کمک
این نسخه core 2008 است که به شما تحویل داده اند
-
تعداد تشکر ها از mohamad2314 به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2012, 14:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
سلام من دیروز یک سرور از ovh خریدم تحته hyper v Server 2008 r2 . من قبلا با windows 2008 و hyperv کار کردم واسه ساخت vps اما این مدل رو دیگه ندیده بودم . این دیگه چه مدل OS هست ؟ من واقعان بلد نیستم چجوری باهاش میشه vps ساخت ؟ اصلان قابله نصب vps رو داره ؟ آیا میشه باهاش مجازی ساز کرد یا نه ؟ اگه نمیشه سری بگید که به ovh بگم مسله قبل windows2008 r2 نصب کنه که روش hyperv نصب کنم . ممنون عکس هم ضمیمه کردم
ajib.JPG
یکبار که اینجا پست زدین دیگه این یکی باری چی زدین همونجا کسی بلد باشه راهنماییتون میکنه
Os عجیب غریب . کمک فوری
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
September 23rd, 2012, 14:29

نوشته اصلی توسط
mohamad2314
این نسخه core 2008 است که به شما تحویل داده اند
خوب عزیز میشه با این نسخه virtual machines یا همون vps ایجاد کرد ؟
-
-
October 23rd, 2012, 10:14
بله، امکانش هست
اما همه کارها بصورت command line انجام می شود و شما هیچ گونه واسط گرافیکی ندارید.
از سوی دیگر به دلیل command line بودن، احتمال خطا و اشتباه زیاد است واگر expert نیستید، پیشنهاد می کنم صرفنظر کنید.
در اینترنت مطالب آموزشی فراوانی برای استفاده در این زمینه می توانید پیدا کنید.
-