-
December 30th, 2013, 10:54
عضو جدید
ساخت هاست دانلود روی vps
سلام دوستان.
سوالاتی دارم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی هم باشند که براشون قابل توجه باشه.
1.هاست های دانلودی که با حجم محدود مثلا 10 تا 500 گیگ فقط برای دانلود و آپلود استفاده میشه،آیا همه اینها روی vps بالا اومدن ؟؟
2.برای ساخت هاست دانلود روی vps از چه سیستم عاملی بهتر هست استفاده بشه ؟ ویندوز یا لینوکس ؟؟
.................................................. .................................................. .................................................. ...............................
چطور میتونم هاست دانلود روی vps بیارم بالا و اون رو بفروشم ؟ برای اینکار چه سخت افزاری نیاز دارم ؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از goomboole به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013 10:54
# ADS
-
December 30th, 2013, 11:03
پاسخ : ساخت هاست دانلود روی vps

نوشته اصلی توسط
goomboole
سلام دوستان.
سوالاتی دارم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی هم باشند که براشون قابل توجه باشه.
1.هاست های دانلودی که با حجم محدود مثلا 10 تا 500 گیگ فقط برای دانلود و آپلود استفاده میشه،آیا همه اینها روی vps بالا اومدن ؟؟
2.برای ساخت هاست دانلود روی vps از چه سیستم عاملی بهتر هست استفاده بشه ؟ ویندوز یا لینوکس ؟؟
.................................................. .................................................. .................................................. ...............................
چطور میتونم هاست دانلود روی vps بیارم بالا و اون رو بفروشم ؟ برای اینکار چه سخت افزاری نیاز دارم ؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
فروختن الکی نیست دوست عزیز. فقط فروش نیست! پشتیبانی هم هست که مهمتر از اونه و اگه دانش کافی نداشته باشید....
اونایی که هاست دانلود با پنل سی پنل میدن، از لینوکس استفاده میکنن ولی اونایی که به صورت ftp میدن، ویندوز...
-
تعداد تشکر ها از adenaweb به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 12:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
adenaweb
فروختن الکی نیست دوست عزیز. فقط فروش نیست! پشتیبانی هم هست که مهمتر از اونه و اگه دانش کافی نداشته باشید....
اونایی که هاست دانلود با پنل سی پنل میدن، از لینوکس استفاده میکنن ولی اونایی که به صورت ftp میدن، ویندوز...
تشکر از جوابتون.
دقیقا من اطلاع کافی ندارم و میخاستم برای خودم این رو راه بندازم.واین تنها راهی بود که بتونم منظورم رو برسونم.
میتونید جایی رو معرفی کنید که آموزش راه اندازی هاست رو با لینوکس رو داشته باشه ؟
-
تعداد تشکر ها از goomboole به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 18:53
عضو انجمن
مواد مورد نیاز => سرور مجازی یا اختصاصی با رم و هارد و پردازنده ی مورد نیاز شما
سیستم عامل لینوکس ( که بهتر هست )
دایرکت ادمین
پرداخت هزینه برای کسی که این ها رو کانفیگ بکنه .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 19:07

نوشته اصلی توسط
goomboole
سلام دوستان.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
ی سرور مجازی یا اختصاصی با مشخصات بالا
برای هاست دانلود بهتره از سیستم عال لینوکس و دایرکت ادمین استفاده کنی
-