-
August 17th, 2012, 01:59
عضو جدید
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.
چی کار باید بکنم الان
-
تعداد تشکر ها از rezaei1374 به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012 01:59
# ADS
-
August 17th, 2012, 02:30
عضو دائم
پاسخ : ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.
باید بری مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بگیری
که احتمال که بهت اجازه ثبت دامین رو بدن
به نظر من از ثبت این دامنه منصرف بشید بهتره
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 02:34
عضو جدید
پاسخ : ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.
الان من پول دامنه و غیره را دادم چی میشه
یک دامنه دیگه ثبت باید بکنم
-
-
August 17th, 2012, 02:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezaei1374
الان من پول دامنه و غیره را دادم چی میشه
یک دامنه دیگه ثبت باید بکنم
به نمایندگی که دامین رو ثبت کردید بگید برگردونه هزینه رو
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 03:12
عضو انجمن
من چند روز پیش 1 دامین .ir ثبت کردم
بعد واسم ایمیلی ارسال شد که برای ثبت دامنه باید 1 تعهد نامه کتبی + کپی کارت ملی رو فکس کنید!
البته دامین جوری بود که مربوط به دانلود فیلم میشد
قبلا اینجوری نبود!
الان همه ی دوستان این مشکل رو دارن؟!
بیخیال شدم .هنوز پول رو هم بک ندادن
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
تعداد تشکر ها از vp_server به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 04:21
عضو جدید
-
-
August 17th, 2012, 04:45
عضو دائم
بعضی از دامنه ها بر اساس معیار هایی که دارن .. سخت میگیرن وگرنه برای همه و جدیدا اینطوری نیست .
اگر خواستید من نمایندگی دارم، دامینی داشتید .. اگر هم مشکل ساز شد بک میزنم براتون ..
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 10:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaei1374
چی کار باید بکنم الان
شما بیخیالش شید بهتره

نوشته اصلی توسط
vp_server
من چند روز پیش 1 دامین .ir ثبت کردم
بعد واسم ایمیلی ارسال شد که برای ثبت دامنه باید 1 تعهد نامه کتبی + کپی کارت ملی رو فکس کنید!
البته دامین جوری بود که مربوط به دانلود فیلم میشد
قبلا اینجوری نبود!
الان همه ی دوستان این مشکل رو دارن؟!
بیخیال شدم .هنوز پول رو هم بک ندادن
معمولا نیک 24 ساعته بک میده ، بستگی به شرکتی داره که ازش خریدی که به شما بک بدند
-
تعداد تشکر ها از bia2znd به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 10:58
عضو انجمن
برو وزارت ارشاد بگو این دامنه رو میخوام 3 سوته یه نامه می نویسه یه مهر زیرش .
اگه شهرستان باشی و تهران نباشی و نمیدونم البته یکی هم به همین راحتی از استانه اشرفیه گرفت .
اصلا سخت نیست . واسه اینهایی که من دیدم نبوده .فقط مراجعه حضوری به ارشاد فکر کنم سخترین حالت اون هست
-
تعداد تشکر ها از mehdisr به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 17:09
ما که دامین گرفتیم مشکلی هم نداشتیم برامون فعال کردند و آنی تحویل دادند !
-
تعداد تشکر ها از loginvps به دلیل پست مفید