-
December 14th, 2011, 15:38
درخواست سرور اختصاصی فول وارز
با سلام من یک سرور اختصای با شرایط زیر می خواهم که فول وارز باشه و بشه روش ویندوز کرک شده ریخت ram:4 گیگ hdd :حداقل 1 ترا bw: هر چی بیشتر بهتر cpu: معماری core i 7 ip: دوتا کشور:ترجیحا هلند که با وارز مشکلی نداره و اگر کشور بهتری تو زمینه وارز پیدا شد هم قبوله سرعت و کیفیت:هرچی بالاتر بهتر فول وارز ساپورت لطفا مشخصات و قیمتتون را بفرمایید ممنونم
-
تعداد تشکر ها از hector2000 به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011 15:38
# ADS
-
December 14th, 2011, 16:13
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی فول وارز
سلام
شما صرفا چون میخواید روش ویندوز کرک شده نصب کنید میگید فول وارز باشه؟
سرور رو برای چه استفاده ای نیاز دارید ؟
چه پورتی نیاز دارید ؟
هزینه ای که میتونید صرف کنید چقدر هست؟
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 18:20
سلام بله چون می خواهم روش ویندوز کرک شده و پنل کرک شده نصب کنم میگم فول وارز باشه سرور را برای هاست سایتهای دانلود می خواهم سرعت پورتش هر چی بیشتر بهتر ولی خوب هم 100 را بگید و هم یک گیگ مشخصلا دیگه اش را بالا گفتم نهایت 200 تومان در ماه میتونم بدم
-
-
December 14th, 2011, 19:58
xeon x5220
ram : 4gb
bw: 100TB
POrt: 1Gbps
ip: 4
کاملا وارز
قیمت : 180000 تومان در ماه
-
تعداد تشکر ها از php.source به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 20:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hector2000
سلام بله چون می خواهم روش ویندوز کرک شده و پنل کرک شده نصب کنم میگم فول وارز باشه سرور را برای هاست سایتهای دانلود می خواهم سرعت پورتش هر چی بیشتر بهتر ولی خوب هم 100 را بگید و هم یک گیگ مشخصلا دیگه اش را بالا گفتم نهایت 200 تومان در ماه میتونم بدم
خیلی از همکاران روی خیلی از دیتاسنتر های حتی امریکایی ویندوز کرک شده نصب میکنن + نرم افزار های کرک شده
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 20:23

نوشته اصلی توسط
php.source
xeon x5220 ram : 4gb bw: 100TB POrt: 1Gbps ip: 4 کاملا وارز قیمت : 180000 تومان در ماه
اگر لطف کنید و نام دیتاسنتر و همچنین ظرفیت هارد دیسکتون را بگید ممنونم میشم

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
خیلی از همکاران روی خیلی از دیتاسنتر های حتی امریکایی ویندوز کرک شده نصب میکنن + نرم افزار های کرک شده
والا من موندم.که چطور امریکا که اینقدر گیر هست دوستان می گن تو سرورهاش میشه وارز کار کرد.من داشتم با بخش فروش هتزنر المان انلاین صحبت می کردم و ایشان گفت که خیلی شدید جلوی وارز را می گیرند ولی ما اینجا می بینیم که دوستان سرور اختصاصی و وی پی اس وارز از اونجا افر میدهند
-
-
December 14th, 2011, 20:36
عضو دائم
روند کاری اکثر دیتاسنتر ها به این شکل هست که تا وقتی کسی شکایتی انجام نده کاربر آزاد هست هر محتویی که دوست داشت روی سرور نگه داری کنه
من شخصا تا به حال برنخوردم به این که ببینم مایکروسافت شکایتی ارسال کرده باشه به دیتاسنتر برای استفاده از ویندوز کرک شده
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011, 00:20
سلام
اگر میتونید 3 روز صبر کنید ، این افر رو میتونم بهتون بدم :
CPU : X3220
Ram : 8 G
H.D.D : 2 * 500 G
Port : 1 Gbps
Bw : 100 TB
ip : 30
کشور : هلند
وارز، و با ویندوز و برنامه های کرک شده مشکل ندارد
قیمت 210000 تومان
ویرایش توسط the_coder : December 15th, 2011 در ساعت 00:24
-
تعداد تشکر ها از the_coder به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011, 09:11

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
روند کاری اکثر دیتاسنتر ها به این شکل هست که تا وقتی کسی شکایتی انجام نده کاربر آزاد هست هر محتویی که دوست داشت روی سرور نگه داری کنه من شخصا تا به حال برنخوردم به این که ببینم مایکروسافت شکایتی ارسال کرده باشه به دیتاسنتر برای استفاده از ویندوز کرک شده
دوست من چون تا کنون احطاری به شما ندادند که نمیشه گفت وارز هستند.اومدیم اخطار دادن ان وقت سرورتون ازتون می خواد که هرچی زحمت کشیدید پاک کنید.مخصوصا برای من که می خواهم سایت دانلود بازی راه بندازم

نوشته اصلی توسط
the_coder
سلام اگر میتونید 3 روز صبر کنید ، این افر رو میتونم بهتون بدم : CPU : X3220 Ram : 8 G H.D.D : 2 * 500 G Port : 1 Gbps Bw : 100 TB ip : 30 OS : vmware esxi 4.1 کشور : هلند وارز، و با ویندوز و برنامه های کرک شده مشکل ندارد قیمت 210000 تومان
ممنونم ولی من نهایتش تا 200 تئمان میتونم هزینه کنم نه بیشتر افرتون مال کدام دیتاسنتر است؟التوس هاسته؟ یک سوالی از دوستان داشتم.ایا کسی می تواند vds یا حتی vps را به جای سرور اختصاصی به کسی بدهد؟راهی هست که متوجه شد؟
-
-
December 15th, 2011, 11:12
ممنونم ولی من نهایتش تا 200 تئمان میتونم هزینه کنم نه بیشتر افرتون مال کدام دیتاسنتر است؟التوس هاسته؟ یک سوالی از دوستان داشتم.ایا کسی می تواند vds یا حتی vps را به جای سرور اختصاصی به کسی بدهد؟راهی هست که متوجه شد؟
دیتاسنتر ecatel هلند (وارز)
این افر هم میتونم بدم :
CPU : Dualcore X3065
Ram : 4 G
H.D.D : 500 G
Port : 1 Gbps
Bw : 50 TB
ip : 30
قیمت 115000 تومان
× فکر نکنم راهی برای تشخیص باشه
-
تعداد تشکر ها از the_coder به دلیل پست مفید